kachna28 07.03.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Ja jak się nieco "podniosę' finansowo po kuchni, to planuję zamówic garderobe u tego samego gościa... Może w maju?... Nie bedą to zadne cuda-wianki (na 2,4m.kw pod skosem nia ma zbyt pola manewru) - wymyśliłam tylko z 5 półek, i 2 podwójne szuflady -na skarpety czy bieliznę. Oprocz tego 2 "rury" -jedna wyżej druga niżej -na wieszaki. Wszystko ma byc z zwyklej bialej plyty, ale nie wiem ile mnie to wyniesie.. mam nadzieję, że mniej niz 1 tys .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Pewnie mniej - samo wnętrze nie jest drogie Ja ciągle nie mogę zrobić środka szafy na korytarzu - choć brak mi jakichś 3 stówek jedynie Ale zawsze coś "ważniejszego" się rodzi w ostatniej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.03.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Pewnie mniej - samo wnętrze nie jest drogie Ja ciągle nie mogę zrobić środka szafy na korytarzu - choć brak mi jakichś 3 stówek jedynie Ale zawsze coś "ważniejszego" się rodzi w ostatniej chwili no własnie -a ja sobie obiecałam, że wprowadzę sie jak już bedzie "wszystko" -bo inaczej nigdy nie skończymy... ale nam to nie wyjdzie jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Tak się chyba nie da Mi więcej takich "pilnych" rzeczy zostalo, ale... Już zaczynam zmieniać, np. lampę w sypialni wymieniłam, bo ta stara jednak za długa była i ciągle w kolizje wchodziłam Zawsze jest coś do zrobienia, poprawienia, skończenia itd. a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.03.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 My na razie sypialni nie meblujemy ani nie "lampujemy". Znajomy "renowator" ma nam dopiero "zaprojektowac" łóżko i szafki nocne w stylu dopasowanym do babcinej toaletki. Potem dajemy zlecenie do stolarza -więc zejdzie jeszcze minimum m-c. lampki na koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 No ja z pół roku mieszkałam z żarówką na kablu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.03.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 No ja z pół roku mieszkałam z żarówką na kablu no wiesz -z żarowką w sypialni da się życ.. bez łóżka trudniej.. na razie bedziemy chyba sypiac na sofach w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.03.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Olga -sorki, ale musze się brac za obiad i sprzątanie .. będziesz jeszcze na FM dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Będę prawie cały czas - bo mi się nie chce dzisiaj sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.03.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 OK -to będę potem! muszę męża nakarmic pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Heloł. Wrocilam z ogledzin kibli i sprawa jest dosc beznadziejna. Olga, spotkalas sie kiedys z kompaktem, ktory mialby doprowadzenie wody z tylu? Zwykle sa z boku, czasem sa od dolu, ale z tylu??? Taki by mi pasowal i za cholere znalezc nie moge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Doprowadzenie? W życiu się nad tym nie zastanawiałam Ale chyba nie kojarzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 No kuzwa, ze sa, to wiem, bo czytalam w jakiejs gazecie, ale zadna z firm ktora znam nie ma czegos takiego. Nawet takie za 3000 maja od dolu albo z boku. Chyba poddam sprawe i pogodze sie z widoczna lekko rurka i zaworem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Tak czy siak musiałabyś mieć dostęp do zaworu, więc nawet jakbyś puściła rurkę w ścianie, to trzeba by chyba było odsunąć kompakt od ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 No wlasnie... Wiesz, caly blues polega na tym, ze to jakis kretyn projektowal. Zarowno wyjscie kiblowe jak i podejscie wody sa na bocznej scianie, co oznacza, ze przez pol kibla leci Ci rura kiblowa i rurka od wody. Chcemy to zamaskowac sciana k-g od podlogi do sufitu, ale jak pod k-g bedzie ta miekka rurka, to jak ona pewnego dnia pierdyknie, to wiesz... No wiec chcielismy polaczyc to na twardych rurkach i zawor zrobic bezposrednio przy kiblu, no ale niekoniecznie mi odpowiada, zeby byl widoczny... No kij, cos mi moj "plan B" wymysli. Teraz pracuje u mnie maz Editty i zycie moje stalo sie odtad znacznie przyjemniejsze. Gorzej, ze trzeba fuszery po tamtych orlach usuwac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Ech Małgoś, obyśmy tylko takie zmartwienia miały Rurka jest rurka, czasem myślę, żeby pochować swoje i dochodzę do wniosku, że kit im w ucho - no, w rurkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 No wiesz... Sa wieksze problemy, ale co mam Ci glowe zawracac... Dlatego lepiej o rurkach pomyslec, przynajmniej latwiej mozna rozwiazanie na nie znalezc. Z nowosci - zalozylam spolke z o.o. i kuzwa od 14.01 czekam i nie mam jeszcze nawet regonu, a we wpisie do KRS sedzia se pomylil nazwe i musze to prostowac. Wrrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.03.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 malgos -ja mam najzwyklejszy na świecie kibelek -no i on ma z tyłu rurę.. ale to nie kompakt jest a to ten "amerykański" fachowiec Ci łazienkę robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Wiecie co? Zaczyna mnie ostatnio trochę drażnić to ukrywanie wszystkiego za wszelką cenę Jakoś mi się tak z zamiataniem pod dywan zaczęło kojarzyć... Choć sama się łapię na tym, że tak zaczynam kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts