malgos2 07.03.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Awatarka to sobie mozna wkleic przez imageshack - od razu daja kompresje potrzebna i bez zakladania konta to mozna zrobic. A fotosik pousuwal ludziom zdjecia - zobacz, czy jeszcze tam cos masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Wisi mi to - sama powywalałam większość Nie jest to dla mnie w tym momencie najważniejsze Jak będę miała fazę, to powrzucam gdzie indziej i rozejrzę się za awatarkiem jakim. Na dzień dzisiejszy podoba mi się tak jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 W związku z powyższym właśnie usunęłam swoje konto na Fotosiku. I jak śmią mi teraz cokolwiek na maila wrzucić, to normalnie rachunek im wystawię A co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.03.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Wszyscy sie przeniesli na picase, imageshack albo photobucket. Najlepsze jest to, ze mi pisza, ze wykorzystalam 0,2 GB, co oznacza, ze z 1 GB miesiecznie zostaje mi 0,3 GB. ja jedna goopia zapłaciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Wszyscy sie przeniesli na picase, imageshack albo photobucket. Najlepsze jest to, ze mi pisza, ze wykorzystalam 0,2 GB, co oznacza, ze z 1 GB miesiecznie zostaje mi 0,3 GB. ja jedna goopia zapłaciłam Hehe, ja nawet nie dotarłam do tego, ile chcą Przecież to jakaś ściema, że przekroczyłam limit - kurka, nie było mnie na forum, to nawet awatarek się nie wyświetlał nikomu, przecież nawet jak kto wpadnie do wątka, to najczęściej na ostatnią stronę Nie ładują się wszystkie zdjęcia No chyba że sie przyznacie, że tak za mną tęskniłyście, że mój wątek codziennie od deski do deski był ćwiczony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Oczywiscie, codziennie czytalysmy sobie na glos caly watek, z podzialem na role. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 No tak... to wszystko tłumaczy I widzita, cośta narobiły?! Przez Was niczemu nie winny Fotosik stracił użytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.03.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Oczywiscie, codziennie czytalysmy sobie na glos caly watek, z podzialem na role. i cytowałyśmy z wklejaniem Twoich fot gdzie tylko można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Oczywiscie, codziennie czytalysmy sobie na glos caly watek, z podzialem na role. i cytowałyśmy z wklejaniem Twoich fot gdzie tylko można No to się wydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.03.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 ale się rozgadałyście jak za starych dobrych czasów ja oczywiście w weekendy mało przy klompie siedzę, tyle, co koleżanka ode mnie wyszła ale mam nadzieję, że Olga tu już z nami zostanie i nie zniknie tak jak ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.03.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 ale mam nadzieję, że Olga tu już z nami zostanie i nie zniknie tak jak ostatnio niech tylko spróbuje zniknąc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.03.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 no... już my jej damy tak nas olewać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Na razie to mnie znikło Komp się uwiesił, a teraz net znowu chodzi na piechotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.03.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Na razie to mnie znikło Komp się uwiesił, a teraz net znowu chodzi na piechotę Ty to już masz z tym netem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Dobra, dobra. Moze kota ogonem nakryla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.03.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Dobra, dobra. Moze kota ogonem nakryla? Myślisz, ze zazdrosna kota o nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Dobra, dobra. Moze kota ogonem nakryla? Myślisz, ze zazdrosna kota o nas? Calkiem mozliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.03.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Spróbójmy ją przekupic : http://www.telekarma.pl/foto/wh_supreme_sardynkax6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Pare zabawek dla odwrocenia uwagi... http://img16.imageshack.us/img16/605/cattoys9296878.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Na razie to mnie znikło Komp się uwiesił, a teraz net znowu chodzi na piechotę Ty to już masz z tym netem.. No i koniec. Nie będę już przedłużać umowy, założę Astera - bo już udostępnili mi neta przez kabel. Będę mieć z głowy. Niestety dopiero w okolicach jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts