kachna28 08.03.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 No to jak mu w każdą ndz.. nosa za próg nawet nie wystawiamy -bo pogoda brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.03.2009 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Ja się będę musiała ruszyć, ale jeszcze nie teraz Pogoda faktycznie do d..., na szczęście śnieg już stopniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.03.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 My w tym tyg. bedziemy miec zapieprz -bo we wtorek jedziemy do Rzeszowa finalizowac sofy, w środę -czwartek -kuchnia, piątek -mejbi KRK, w międzyczasie musimy kupic resztę gniazdek i je poprzykręcac i przerobic gniazdo od odkurzacza centralnego w kuchni, no i nie wiadomo czy stolarz nie zacznie montażu schodów ... -więc teraz odpoczywamy "na zapas" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.03.2009 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 I słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.03.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 szukam teraz lampy do kuchni.. w zasadzie miałam już kupioną, ale ją zwróciłam, bo dawała bardzo mizerne światło -tylko dołem a nic z boku: http://elukaszh.nazwa.pl/1/DSCg2543dodac.JPG szukam nowoczesnej, ale "jasnej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.03.2009 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 To jest ogólny problem z lampami - jak już coś ładnego jest, to prawie nie świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.03.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 To jest ogólny problem z lampami - jak już coś ładnego jest, to prawie nie świeci ano własnie.... niby całkiem ciemno by nie było -bo bedą lampki pod szafkami, noi potrójna nad "barem" (między kuchnią a salonem)... ale ta naprawdę świeci w zasadzie "punktowo"... i tak spoko, ze kupiliśmy ją w leroyu -a u niech można zwracac towar bez gadania. A ostatnio przeżyłam (pozytywny) szok w Castoramie -kupowaliśmy w czerwcu deskę jesion do jednego z pokoi, i została nam paczka nieotwarta -i przyjęli zwrot -po ponad pół roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 To jest ogólny problem z lampami - jak już coś ładnego jest, to prawie nie świeci NO WLASNIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.03.2009 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Miło z ich strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.03.2009 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Miło z ich strony Tzn. ze strony Casto, a nie probolemowych lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 08.03.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Hej Olga, fajnie, że już jesteś. Zastanawiałam się cały czas co się z Tobą dzieje. Ale jak widzę wszystko jest ok . Lece na obiadek bo właśnie z pracy wróciłam (heh w tym fachu tak jest niestety ,że i świątek i piątek.. ). Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.03.2009 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Cześć Bea I pozdrawiam, może Cię kiedy na dłużej dorwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.03.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 OK mam pytanie. Kiedyś polecałaś sklep z firanami, zasłonami, tkaninami..... Jak sie on nazywal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.03.2009 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Rad-pol w MegaMeble, Jerozolimskie 200 - głównie z tkaninami, bo szycie to pewnie drogie tam mają, ale wybór tkanin powalający, ceny pełen rozrzut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.03.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 szukam takiej eleganckiej, bardzo ozdobnej czerwono czarnej, lub czerwień z brązem, kremem, szarością. Wzór w ornamenty ewentualnie kwiaty. Moze być aksamitna, świecąca, wyszywana..... w każdym razie bardzo ozdobna. Na poduszki potrzebuję. Tafta lub coś w tym klimacie też mogłaby być. Jak macie coś na oku to dajcie mi znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Rad-pol w MegaMeble, Jerozolimskie 200 - głównie z tkaninami, bo szycie to pewnie drogie tam mają, ale wybór tkanin powalający, ceny pełen rozrzut To chyba musze sie tam przejechac, ale to juz z malzem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.03.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 to ich strona http://www.tkaninydekoracyjne.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.03.2009 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 A w LM patrzyłaś? Tam ostatnio mają spory wybór tego typu tkanin w rozsądnych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.03.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 no żeszzzzzzz wczoraj byłam w Arkadii a tam przecież jest LM. ALe tyle zeszło nam na ciuchach, ze czasu juz nie mieliśmy chyba będę musiała sie znów wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.03.2009 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 to ich strona http://www.tkaninydekoracyjne.com.pl/ Tak, ale na stronie mają mały kawałek tego, co w sklepie - tylko własne kolekcje, które nie są najtańsze Oprócz tego mają olbrzymi wybór przeróżnych tkanin i większość jest dostępna od ręki, w przeciwieństwie do przeróżnych sklepów dysponujących wyłącznie próbkami Niektóre tkaniny mają ceny astronomiczne, ale czasem można się dogrzebać jakiejś końcówki w przecenie - często starcza na małe zasłonki, poduszki itd. Poza tym te drogie tkaniny u nich to z reguły mają szer. 2,8, więc często okazują się nie tak drogie, jak na pierwszy rzut oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts