mayland 08.03.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 no mi niewiele potrzeba bo raptem na kilka poduszeczek. I tak zanim kupię to wolałabym pomacać. Akurta tkaninę tylko tak mogę kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.03.2009 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Tkaninę też muszę pomacać To jedna z tych rzeczy, których bym nie kupiła przez internet - no chyba że kolejną porcję tego samego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 to ich strona http://www.tkaninydekoracyjne.com.pl/ Oooo, chwala Wam. Maja nawet gwozdzie do moich drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.03.2009 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Się polecamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.03.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Ja będę we wtorem w LM to sobie tkaninki pomacam ale to w Rzeszowei a nie w Wawie -więc pewnie bedzie ze cztery do wyboru ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.03.2009 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Nie bądź taka pesymistka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.03.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Nie bądź taka pesymistka raczej realistka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 A ja potrzebowalabym taka lawe, ktora jest tylko w IKEI w Jankach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.03.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 A ja potrzebowalabym taka lawe, ktora jest tylko w IKEI w Jankach... a to w Ikei nie jest wszędzie to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.03.2009 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Nie bądź taka pesymistka raczej realistka ... No to chyba Cię muszę realistycznie na kawę zaprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.03.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Nie bądź taka pesymistka raczej realistka ... No to chyba Cię muszę realistycznie na kawę zaprosić bardzo chętnie -tylko z moją częstotliwością bywania w W-wie to będzie za jakieś 6 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.03.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Nie bądź taka pesymistka raczej realistka ... No to chyba Cię muszę realistycznie na kawę zaprosić bardzo chętnie -tylko z moją częstotliwością bywania w W-wie to będzie za jakieś 6 lat Fajnie, może zdążę się wykończyć A tak na poważnie, to może czas to zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.03.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 A tak na poważnie, to może czas to zmienić? Może sie uda -małż ma w Piasecznie kumpla, z którym od kilku lat się na wódkę umawia -to on może byc na wódce u niego -a ja u Ciebie Może bliżej lata coś pomyślimy -ale tak na poważnie -to BARDZO na Ciebie liczę w maju u mnie -skoro nawet Ania z dzieciakami sie wybiera -to Ty tym bardzie powinnaś byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.03.2009 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Kasiu, ja bardzo chętnie, naprawdę. Tylko w tej chwili, przy moich planach, nie mogę Ci nic obiecać Po prostu póki się nic nie dzieje, to się nie dzieje, ale jeśli zacznę robić jakieś ruchy, to przestanę być panią własnego czasu Z moich obliczeń wynika, że ruchy zacznę robić w okolicach czerwca dopiero - więc pewnie nic nie stanie na przeszkodzie Ale nie mogę obiecać - bo to nie tylko ode mnie zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.03.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 KasiuZ moich obliczeń wynika, że ruchy zacznę robić w okolicach czerwca dopiero - więc pewnie nic nie stanie na przeszkodzie Ale nie mogę obiecać - bo to nie tylko ode mnie zależy Trzymam wiec kciuki -żeby wszystko ułożyło się zarówno po Twojej -jak i po mojej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 A ja potrzebowalabym taka lawe, ktora jest tylko w IKEI w Jankach... a to w Ikei nie jest wszędzie to samo? No nie jest, nie jest. Maja taki knefel do sprawdzania czy to, co ogladasz jest w danym miescie i wychodzi, ze tylko w Jankach ja maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.03.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 A ja potrzebowalabym taka lawe, ktora jest tylko w IKEI w Jankach... a to w Ikei nie jest wszędzie to samo? No nie jest, nie jest. Maja taki knefel do sprawdzania czy to, co ogladasz jest w danym miescie i wychodzi, ze tylko w Jankach ja maja. a może to tylko chwilowe braki? zadzwoń do tej krakowskiej -chyba to nie jest problem ściągnąc towar w ramach jednej sieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 A ja potrzebowalabym taka lawe, ktora jest tylko w IKEI w Jankach... a to w Ikei nie jest wszędzie to samo? No nie jest, nie jest. Maja taki knefel do sprawdzania czy to, co ogladasz jest w danym miescie i wychodzi, ze tylko w Jankach ja maja. a może to tylko chwilowe braki? zadzwoń do tej krakowskiej -chyba to nie jest problem ściągnąc towar w ramach jednej sieci? Niestety jest. Oni tego nie robia. Kiedys szukalam regalow i taka serie, ktora wygladala na mocna mieli w Katowicach i do Krakowa za cholere jej nie sprowadzili. Nie sadze, zeby cos sie zmienilo w tym temacie. Najwyzej poszukam na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.03.2009 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Dokładnie tak mają sieciówki Też ostatnio coś chciałam w LM w Arkadii kupić, to się okazało, że w ogóle tym modelem nie dysponują - tylko w Piasecznie I nie ściągną, bo mogą ściągnąć, jeśli im czegoś na magazynie zabraknie, ale jeśli nie mają w ofercie w ogóle, to nie mają i już Całe szczęście, że do LM w Piasecznie mam równie blisko, jak do Arkadii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Moze kiedys wybiore sie do Wawy autem to Wam wszystkie te sklepy wykupie na ament. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts