OK 14.03.2009 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Nie Monia i Dorfi Pierwsze się urwały - pierwsze wróciły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.03.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Hej... Jaja, mowie Wam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.03.2009 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Newsy: Malka się zgubiła, potem się znalazła, a teraz szuka Dejwa Ania śpi. Dojechał mąż Malki, a Małgoś już w domu. Cyrk na kółkach. Dejw zaginął w akcji To Małgoś pewnie się zaraz odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.03.2009 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Hej... Jaja, mowie Wam... Ale szybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.03.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Wszystko przez Ducha, bo chcial isc spac... No to ja tez poszlam... W miedzyczasie Malka, ktora odwozila Anie do hotelu zgubila sie i wyladowal jej sie telefon, zlapala jakiegos goscia na ulicy, zeby zadzwonic do meza, a chlopy w tym czasie mnie meczyly, zeby zmienic lokal. No to zmienilismy, ale Duch marudzil. Dejwa zostawilismy, ale Malka miala jego klucz do hotelu. Jak jej maz dojechal, to ja juz bylam prawie w domu, Duch w hotelu, a Dejw... nie wiadomo gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.03.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Hej... Jaja, mowie Wam... Ale szybka ekspres... a co za jaja?? Mąż Malki... Dejw... a gdzie ta Anja śpi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.03.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Wszystko przez Ducha, bo chcial isc spac... No to ja tez poszlam... W miedzyczasie Malka, ktora odwozila Anie do hotelu zgubila sie i wyladowal jej sie telefon, zlapala jakiegos goscia na ulicy, zeby zadzwonic do meza, a chlopy w tym czasie mnie meczyly, zeby zmienic lokal. No to zmienilismy, ale Duch marudzil. Dejwa zostawilismy, ale Malka miala jego klucz do hotelu. Jak jej maz dojechal, to ja juz bylam prawie w domu, Duch w hotelu, a Dejw... nie wiadomo gdzie... troszkę to zakręcone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.03.2009 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Wszystko przez Ducha, bo chcial isc spac... No to ja tez poszlam... W miedzyczasie Malka, ktora odwozila Anie do hotelu zgubila sie i wyladowal jej sie telefon, zlapala jakiegos goscia na ulicy, zeby zadzwonic do meza, a chlopy w tym czasie mnie meczyly, zeby zmienic lokal. No to zmienilismy, ale Duch marudzil. Dejwa zostawilismy, ale Malka miala jego klucz do hotelu. Jak jej maz dojechal, to ja juz bylam prawie w domu, Duch w hotelu, a Dejw... nie wiadomo gdzie... Ni chu-chu nie rozumiem, ale monitor oplułam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.03.2009 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Upsss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.03.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Wszystko przez Ducha, bo chcial isc spac... No to ja tez poszlam... W miedzyczasie Malka, ktora odwozila Anie do hotelu zgubila sie i wyladowal jej sie telefon, zlapala jakiegos goscia na ulicy, zeby zadzwonic do meza, a chlopy w tym czasie mnie meczyly, zeby zmienic lokal. No to zmienilismy, ale Duch marudzil. Dejwa zostawilismy, ale Malka miala jego klucz do hotelu. Jak jej maz dojechal, to ja juz bylam prawie w domu, Duch w hotelu, a Dejw... nie wiadomo gdzie... troszkę to zakręcone... No bo jest zakrecone. Poki wszystko bylo wedlug planu, bylismy jak Niemcy. Mieszkanko, hotel jeden, hotel drugi, pierwsze piwko, obiad, druga knajpa... No i sie porobilo jak Anja chciala isc spac, chlopy po tym litrze, a Malka postanowila odwiezc Anje i Agdus. Aleeeeeeee. Dejw juz sie znalazl w hotelu i biedna Malka ma romantyczny wieczor z mezem zamiast z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.03.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Ale dali czadu Dopóki z Dorfi pilnowałyśmy porządku, to było OK, a jak pojechałyśmy, to zaraz się towarzystwo rozbestwiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Wesolutko bylo Czekam na zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.03.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Wszystko przez Ducha, bo chcial isc spac... No to ja tez poszlam... W miedzyczasie Malka, ktora odwozila Anie do hotelu zgubila sie i wyladowal jej sie telefon, zlapala jakiegos goscia na ulicy, zeby zadzwonic do meza, a chlopy w tym czasie mnie meczyly, zeby zmienic lokal. No to zmienilismy, ale Duch marudzil. Dejwa zostawilismy, ale Malka miala jego klucz do hotelu. Jak jej maz dojechal, to ja juz bylam prawie w domu, Duch w hotelu, a Dejw... nie wiadomo gdzie... troszkę to zakręcone... No bo jest zakrecone. Poki wszystko bylo wedlug planu, bylismy jak Niemcy. Mieszkanko, hotel jeden, hotel drugi, pierwsze piwko, obiad, druga knajpa... No i sie porobilo jak Anja chciala isc spac, chlopy po tym litrze, a Malka postanowila odwiezc Anje i Agdus. Aleeeeeeee. Dejw juz sie znalazl w hotelu i biedna Malka ma romantyczny wieczor z mezem zamiast z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.03.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Dzień dobry http://www.maroc-orientation.com/photos/375000/tresor_de_la_palmeraie_petit_dejeuner_marrakech.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.03.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Dejw myslal ze Wy tanczycie, albo co i siedzial w tej knajpie i czekal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.03.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Z relacji wynika, że strasznie niezdyscyplinowane towarzystwo się zebrało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.03.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 wpadłam na śniadanko, wsunęłam małe co nieco i uciekam na spacer na działkę póki ładna pogoda, bo ponoć znowu ma zima wócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.03.2009 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 wpadłam na śniadanko, wsunęłam małe co nieco i uciekam na spacer na działkę póki ładna pogoda, bo ponoć znowu ma zima wócić Też tak słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 No toscie sie nie popisali, tak goscia samego zostawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.03.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Wszystko przez Ducha, bo chcial isc spac... No to ja tez poszlam... W miedzyczasie Malka, ktora odwozila Anie do hotelu zgubila sie i wyladowal jej sie telefon, zlapala jakiegos goscia na ulicy, zeby zadzwonic do meza, a chlopy w tym czasie mnie meczyly, zeby zmienic lokal. No to zmienilismy, ale Duch marudzil. Dejwa zostawilismy, ale Malka miala jego klucz do hotelu. Jak jej maz dojechal, to ja juz bylam prawie w domu, Duch w hotelu, a Dejw... nie wiadomo gdzie... ale burdel jakbym została to bym Was przypilnowała , ale jak zobaczyłam tego litra na stole -to mnie przerosło... żywa bym stamtąd nie wyszła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts