OK 15.03.2009 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Wszystko przez Ducha, bo chcial isc spac... No to ja tez poszlam... W miedzyczasie Malka, ktora odwozila Anie do hotelu zgubila sie i wyladowal jej sie telefon, zlapala jakiegos goscia na ulicy, zeby zadzwonic do meza, a chlopy w tym czasie mnie meczyly, zeby zmienic lokal. No to zmienilismy, ale Duch marudzil. Dejwa zostawilismy, ale Malka miala jego klucz do hotelu. Jak jej maz dojechal, to ja juz bylam prawie w domu, Duch w hotelu, a Dejw... nie wiadomo gdzie... ale burdel jakbym została to bym Was przypilnowała , ale jak zobaczyłam tego litra na stole -to mnie przerosło... żywa bym stamtąd nie wyszła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.03.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Hej Olga! powiem Ci, że jak się mam "zgruzowac" -to wolę na znajomym gruncie -w zasięgu własnego łóżka i WC Dlatego u mnie na parapetówce sobie odbiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.03.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Hej Olga! powiem Ci, że jak się mam "zgruzowac" -to wolę na znajomym gruncie -w zasięgu własnego łóżka i WC Dlatego u mnie na parapetówce sobie odbiję Dziwne Mam tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Wszystko przez Ducha, bo chcial isc spac... No to ja tez poszlam... W miedzyczasie Malka, ktora odwozila Anie do hotelu zgubila sie i wyladowal jej sie telefon, zlapala jakiegos goscia na ulicy, zeby zadzwonic do meza, a chlopy w tym czasie mnie meczyly, zeby zmienic lokal. No to zmienilismy, ale Duch marudzil. Dejwa zostawilismy, ale Malka miala jego klucz do hotelu. Jak jej maz dojechal, to ja juz bylam prawie w domu, Duch w hotelu, a Dejw... nie wiadomo gdzie... ale burdel jakbym została to bym Was przypilnowała , ale jak zobaczyłam tego litra na stole -to mnie przerosło... żywa bym stamtąd nie wyszła .... Kasia, jak pojechalas, to po tym litrze juz sladu nie bylo. Jeszcze poprawki byly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.03.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Kasia, jak pojechalas, to po tym litrze juz sladu nie bylo. Jeszcze poprawki byly... no i skończyło się, jak się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.03.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Wszystko przez Ducha, bo chcial isc spac... No to ja tez poszlam... W miedzyczasie Malka, ktora odwozila Anie do hotelu zgubila sie i wyladowal jej sie telefon, zlapala jakiegos goscia na ulicy, zeby zadzwonic do meza, a chlopy w tym czasie mnie meczyly, zeby zmienic lokal. No to zmienilismy, ale Duch marudzil. Dejwa zostawilismy, ale Malka miala jego klucz do hotelu. Jak jej maz dojechal, to ja juz bylam prawie w domu, Duch w hotelu, a Dejw... nie wiadomo gdzie... Dobry dzionek! Malka pewnie Hołowczycowi uwierzyła, zamiast mnie. Przeca mówiłam, jak ma jechać. Ale wolała w jego aksamitny głos się wsłuchiwać i pewnie wpakował ją w jednokierunki i zakazy wjazdu. A co z tymi tańcami? Zmieniliście lokal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Wszystko przez Ducha, bo chcial isc spac... No to ja tez poszlam... W miedzyczasie Malka, ktora odwozila Anie do hotelu zgubila sie i wyladowal jej sie telefon, zlapala jakiegos goscia na ulicy, zeby zadzwonic do meza, a chlopy w tym czasie mnie meczyly, zeby zmienic lokal. No to zmienilismy, ale Duch marudzil. Dejwa zostawilismy, ale Malka miala jego klucz do hotelu. Jak jej maz dojechal, to ja juz bylam prawie w domu, Duch w hotelu, a Dejw... nie wiadomo gdzie... Dobry dzionek! Malka pewnie Hołowczycowi uwierzyła, zamiast mnie. Przeca mówiłam, jak ma jechać. Ale wolała w jego aksamitny głos się wsłuchiwać i pewnie wpakował ją w jednokierunki i zakazy wjazdu. A co z tymi tańcami? Zmieniliście lokal? Poszlismy do Psa, ale tylko Dejw mial humor na tance... A jak sie malka znalazla, to ja juz bylam prawie pod domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.03.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Znaczy lokal zmieniliście zanim Malka dotarla do Bunkra? No to się nie dziwię, że telefon pożyczała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Znaczy lokal zmieniliście zanim Malka dotarla do Bunkra? No to się nie dziwię, że telefon pożyczała. No tak, ale jak ona do mnie zadzwonila to jeszcze w Bunkrze nie byla, a od ostatniego zapewnienia, ze bedzie za 15 minut minely jakies 2 h... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.03.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Wniosek z tego jest taki, ze w krakowie jest za dużo fajnych knajp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.03.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 hejka.... jestem bo wieczór jest i szukam gdzie te foty... no to jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 hejka.... jestem bo wieczór jest i szukam gdzie te foty... no to jak? Przeciez Ci wyslalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.03.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 taaa... gdzie? na priva?.. bo nic nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 A ja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.03.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Oj dziewczyny -tam tylko 7 fotek jest.. Duch ma większe zasoby, ale on chyba odsypia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.03.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 mam mam mam dostałam eeeeeeeee no jak się państwo wykwintnie bawiło... fiuuuuu Warszawka to tak po chamsku na pustakach siedziała, albo na styro widzę, że spotkanie udane... ależ Wy kobitki fajnie wyglądacie ... Kachnę, Anję już widziałam, Malkę dopiero teraz ale gdzie reszta? znaczy Monia no i Ty Małgoś ? co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 No ja tez Malke pierwszy raz, Dejwa to za duzo nie ma na tych zdjeciach niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.03.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 http://img220.imageshack.us/img220/8892/dsc04228.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.03.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Od lewej -krecona blondyna -to malgos, obok niej (widoczny jedynie fragment) Dorfi, potem (w czerwonej bluzce) Agduś, kachna28, Dejw, i tyłem -Anja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.03.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Oj dziewczyny -tam tylko 7 fotek jest.. Duch ma większe zasoby, ale on chyba odsypia duch z krakowa wrócił o 19.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts