OK 20.03.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 no to jest nas trzy... Chyba jednak więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.03.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 się okaże zaraz że same takie tu siedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.03.2009 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Może nie same, ale na pewno w zdecydowanej większości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.03.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Oczywiscie, ze same cholery, z tym, ze te chlopy rozne som. Mysle, ze taka praca "chalupnicza" jest OK, jesli naprawde nie ma zadnej innej. Zdjecia mozesz Ania robic i wrzucac je gdzies tam tak czy inaczej, ale to nie sa zadne pewne pieniadze. Zawsze najlepiej w zawodzie - tu tez sie szybko wypada z obiegu, ciagle pojawiaja sie nowosci. Probuj, a my trzymamy kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.03.2009 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Chłopy różne są, ale Ania swojego to po prostu rozpuściła jak dziadowski bicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Chłopy różne są, ale Ania swojego to po prostu rozpuściła jak dziadowski bicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Oczywiscie, ze same cholery, z tym, ze te chlopy rozne som. Mysle, ze taka praca "chalupnicza" jest OK, jesli naprawde nie ma zadnej innej. Zdjecia mozesz Ania robic i wrzucac je gdzies tam tak czy inaczej, ale to nie sa zadne pewne pieniadze. Zawsze najlepiej w zawodzie - tu tez sie szybko wypada z obiegu, ciagle pojawiaja sie nowosci. Probuj, a my trzymamy kciuki. już biroę udział w jednym konkursie fotograficznym na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.03.2009 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Chłopy różne są, ale Ania swojego to po prostu rozpuściła jak dziadowski bicz Tera go trza do pionu - dlatego Monia ma rację, robotę sobie musisz wychodną znaleźć A jak dodatkowo chałupniczo będziesz robić, co lubisz, to już całkiem nie będziesz miała czasu, żeby wszystko pod nos podtykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Chłopy różne są, ale Ania swojego to po prostu rozpuściła jak dziadowski bicz Tera go trza do pionu - dlatego Monia ma rację, robotę sobie musisz wychodną znaleźć A jak dodatkowo chałupniczo będziesz robić, co lubisz, to już całkiem nie będziesz miała czasu, żeby wszystko pod nos podtykać tylko wtedy i na forum nie będzie czasu a ja bez forum żyć nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.03.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Chłopy różne są, ale Ania swojego to po prostu rozpuściła jak dziadowski bicz Tera go trza do pionu - dlatego Monia ma rację, robotę sobie musisz wychodną znaleźć A jak dodatkowo chałupniczo będziesz robić, co lubisz, to już całkiem nie będziesz miała czasu, żeby wszystko pod nos podtykać tylko wtedy i na forum nie będzie czasu a ja bez forum żyć nie umiem No tak, to musimy sie nad tym jeszcze zastanowic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.03.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Chłopy różne są, ale Ania swojego to po prostu rozpuściła jak dziadowski bicz Tera go trza do pionu - dlatego Monia ma rację, robotę sobie musisz wychodną znaleźć A jak dodatkowo chałupniczo będziesz robić, co lubisz, to już całkiem nie będziesz miała czasu, żeby wszystko pod nos podtykać tylko wtedy i na forum nie będzie czasu a ja bez forum żyć nie umiem Będziesz miała tyle czasu na forum, to Twój chop na NK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.03.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Chłopy różne są, ale Ania swojego to po prostu rozpuściła jak dziadowski bicz Tera go trza do pionu - dlatego Monia ma rację, robotę sobie musisz wychodną znaleźć A jak dodatkowo chałupniczo będziesz robić, co lubisz, to już całkiem nie będziesz miała czasu, żeby wszystko pod nos podtykać tylko wtedy i na forum nie będzie czasu a ja bez forum żyć nie umiem Aniu, zapewniam Cię, ze praca w Twoim zawodzie zajmie Ci znacznie mniej czasu niż moja, a jak widzisz - znajduję chwilę, zeby tu być Chłopa też mam, też pracuje od świtu do nocy i jeszcze w domu pomaga - ZADBAJ O SIEBIE (oczywiście nie mam na myśli wyglądu, bo jest w pełni super ), plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.03.2009 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Przyłączam się do Moni, plisss, zrób cokolwiek i wyjdź z domu Byle sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 tu się nie zgodzę, w gabinetach pracuje się zazwyczaj po 9, 10 godzin. Muszę do pracy dojechać i z pracy wrócić. Na moje zadupie dość, że nie mam czym to i trochę to trwa. (pół godziny jedzie autobus w dobrych warunkach) Ja juz pracowałam przez 5 lat w sklepie, od 8.00 do 18.00. W domu byłam po 19tej. Zanim zjadłam i się wykąpałam była 21.00. Ty do 18tej nie pracujesz, a ponadto masz juz duże dzieko a ja małe i to dwa. I o nie też muszę zadbać. Po powrocie z pracy to chyba wiadomo, że nie siedziałabym tutaj, tylko z dziećmi, które zaraz pewnie i tak szłyby do spania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.03.2009 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Aniu, a na pół etatu jakoś nie znajdziesz czegoś? Bo tak na cały dzień to faktycznie niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.03.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Ania, nie sciemniaj. Przeciez w salonie kazda dziewczyna ma swoje klientki i przychodzi tylko wtedy, kiedy je ma umowione. Przynajmniej tak jest tam gdzie ja chodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.03.2009 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Ania, nie sciemniaj. Przeciez w salonie kazda dziewczyna ma swoje klientki i przychodzi tylko wtedy, kiedy je ma umowione. Przynajmniej tak jest tam gdzie ja chodze. U nas też tak jest, ale u Ani może inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Ania, nie sciemniaj. Przeciez w salonie kazda dziewczyna ma swoje klientki i przychodzi tylko wtedy, kiedy je ma umowione. Przynajmniej tak jest tam gdzie ja chodze. Małgosia, to nie Kraków. U nas tak nie ma. I pamiętajcie, że ja nie mam stażu, tylko szkołę. Ponadto mam małe dzieci, na co też się patrzy OK, ja właśnie chciałabym na pół etatu, ale z tym to jest jeszcze gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.03.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 hmm... z chęciami się nie dyskutuje, prawda jest taka że jak ktoś chce to sobie zorganizuje, jak ktoś nie chce to problemy znajdzie i w całym zawsze jest coś za coś, ja do pracy niby w krakowie mieszkam i w krakowie pracuje - dojeżdżam czasem półtorej godziny w jedną stronę dzieci moje też dwójka kiedyś były małe każdy sobie radzi jak może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.03.2009 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Ania, nie sciemniaj. Przeciez w salonie kazda dziewczyna ma swoje klientki i przychodzi tylko wtedy, kiedy je ma umowione. Przynajmniej tak jest tam gdzie ja chodze. Małgosia, to nie Kraków. U nas tak nie ma. I pamiętajcie, że ja nie mam stażu, tylko szkołę. Ponadto mam małe dzieci, na co też się patrzy OK, ja właśnie chciałabym na pół etatu, ale z tym to jest jeszcze gorzej U nas to można chyba każde warunki dyktować - wystarczy gazetę wziąć do łapy W zasadzie, to.... mam wolny pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts