malgos2 20.03.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 tiaa... do spania... widział kto na krześle studenta śpiącego do spania to są ławki na wykładach A do czego? I bardzo jestem ciekawa tej nazwy Olga, moze byc na priv. Popieram zmasowana akcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.03.2009 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 tiaa... do spania... widział kto na krześle studenta śpiącego do spania to są ławki na wykładach A do czego? A co robi wyspany student po zajęciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.03.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 tiaa... do spania... widział kto na krześle studenta śpiącego do spania to są ławki na wykładach A do czego? A co robi wyspany student po zajęciach? Aaaaaaaaaaa, no tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.03.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 hehe... hmm... ykhm... ech to były czasy, kurcze wróciłoby się na chwilę chociaż na taki 3 rok ... już człowiek nie zielony a jeszcze nie trzeba było się pracą dyplomową przejmować... cudniście było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.03.2009 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Cóż za piękne wspomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 będziemy nakłaniać Panią Aldonke do współpracy szeroko zakrojoną akcją mailową albo też druga opcja będziemy słać listy uwierzytelniające na Twój temat a.. ale i tak nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.03.2009 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 będziemy nakłaniać Panią Aldonke do współpracy szeroko zakrojoną akcją mailową albo też druga opcja będziemy słać listy uwierzytelniające na Twój temat a.. ale i tak nie mam Zdobądź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 będziemy nakłaniać Panią Aldonke do współpracy szeroko zakrojoną akcją mailową albo też druga opcja będziemy słać listy uwierzytelniające na Twój temat Albo obie opcje na raz Ile masz już tych kliknięć na misiu? 1734 chyba w tym z 10 moich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.03.2009 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 będziemy nakłaniać Panią Aldonke do współpracy szeroko zakrojoną akcją mailową albo też druga opcja będziemy słać listy uwierzytelniające na Twój temat Albo obie opcje na raz Ile masz już tych kliknięć na misiu? 1734 chyba w tym z 10 moich Sama widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.03.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Ania, wiesz, ze ja opinie pisze skuteczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.03.2009 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 A ja prośbogroźby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.03.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ja umiem pisać zawoalowane sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 i wyjdzie na to, że Aldonka to mnie nawet zobaczyć nie będzie chciała... ja juz zrobiłam pewien krok.. koleżanka, która ją zna i zna jej pracownice ma sie dowiedzieć, czy potrzebuje kogoś do pracy i ma mi zrobić renomę. Że maluję, depiluję, robię pazury... W domu. I że po dobrej szkole jestem. Nie ma to, jak pochwała z obcych ust A Aldonka mnie zna, bo chodziła do mnie często na zakupy. Dlatego tak o niej myśle, bo Monia mi wczoraj powiedziała, że własnie otworzyła nowy gabinet, to może będzie kogoś potrzebować nie wkuraza Was to ę, ą, czy ł?? Bo kurka, ciągle mi nie wchodzi i musze poprawiać jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.03.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Ja w ogole nie uzywam polskich czcionek, szkoda czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Ja w ogole nie uzywam polskich czcionek, szkoda czasu a ja tego nie zauważyłam jak do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.03.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Ja w ogole nie uzywam polskich czcionek, szkoda czasu a ja tego nie zauważyłam jak do tej pory Ja tez jakos nie zauwazylam tego u markotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.03.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 To wy zawsze piszecie z polskimi??? Ja sie troche odwyczailam, jak bylam w Danii nie bylo polskich czcionek, teraz jesli pisze to wlasnie na forum, sama nie mam za duzo pisania w pracy. Zeby bylo szybciej pisze bez polskich czcionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.03.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 A ja pisze bez polskich, bo jak dawno temu zaczelam miec maila, to jeszcze nie mozna bylo polskich uzywac. No i teraz czesto pisze do ludzi, ktorzy nie maja polskiego systemu i im sie krzaki pokazuja, m.in. do malza, wiec na Forum tez nie uzywam. I trudniej jest namierzyc posta w ten sposob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.03.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 No wlasnie chcialam Cie sprawdzic Malgos ale wszytskie posty z tej strony byly ze slowami bez polskich znakow i nie udalo mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts