malgos2 20.03.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 No wlasnie chcialam Cie sprawdzic Malgos ale wszytskie posty z tej strony byly ze slowami bez polskich znakow i nie udalo mi sie A jak mnie chcialas sprawdzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.03.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Bo tez sie dziwilas, ze nie pisze polskich czcionek, wiec przegladnelam twoje posty na tej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.03.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Bo tez sie dziwilas, ze nie pisze polskich czcionek, wiec przegladnelam twoje posty na tej stronie A no tak, kumam... Dla mnie to zupelnie normalne, chyba, ze ktos zacznie walic ogurkami albo innymi takimi - wtedy od razu rzuca sie w oczy, ze nie ma PL czcionek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.03.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Ja używam polskich czcionek, ale jak piszecie bez ogonków to mi zupełnie nie przeszkadza. To, że tak piszecie zauważyłam dopiero teraz bo o tym napisałyście. Znaczy się, że nikomu to nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 20.03.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Ja to mam takie natręctwa... Przez faktury pewnie ... I bez polskich znaków jakos nie umiem Zdarza mi się oczywiście ale jak tylko zauważę to backspace i powtórka. Kurcze, muszę sie chyba wyluzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.03.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Ja to mam takie natręctwa... Przez faktury pewnie ... I bez polskich znaków jakos nie umiem Zdarza mi się oczywiście ale jak tylko zauważę to backspace i powtórka. Kurcze, muszę sie chyba wyluzować Skad ja to znam. Ale to tylko na cyferki mi wplywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 20.03.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Mi tam na wszystko wpływa A jeszcze sobie dzis piwko zaaplikowałam co by szybciej usnąć bo o 4 musze wstać na to pierońskie szkolenie do Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.03.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Mi tam na wszystko wpływa A jeszcze sobie dzis piwko zaaplikowałam co by szybciej usnąć bo o 4 musze wstać na to pierońskie szkolenie do Krakowa. Czy ja slysze Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 20.03.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Tak Małgoś ale niestety jednodniowe... Gdyby było dłużej to na pewno dałabym znać i piwko byśmy razem wypiły gdybyś tylko mogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.03.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Tak Małgoś ale niestety jednodniowe... Gdyby było dłużej to na pewno dałabym znać i piwko byśmy razem wypiły gdybyś tylko mogła Taaaaaaaa, obiecanki cacanki. Wszystkie piwo ze mna pija, a potem albo w ciazy, albo samochodem, albo gdzies po Opolskiej sie wlocza, albo na jeden dzien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.03.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Przyszłam życzyć dobrych senków http://img14.imageshack.us/img14/9224/sodkichsenkw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Tak Małgoś ale niestety jednodniowe... Gdyby było dłużej to na pewno dałabym znać i piwko byśmy razem wypiły gdybyś tylko mogła Taaaaaaaa, obiecanki cacanki. Wszystkie piwo ze mna pija, a potem albo w ciazy, albo samochodem, albo gdzies po Opolskiej sie wlocza, albo na jeden dzien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.03.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Tak Małgoś ale niestety jednodniowe... Gdyby było dłużej to na pewno dałabym znać i piwko byśmy razem wypiły gdybyś tylko mogła Taaaaaaaa, obiecanki cacanki. Wszystkie piwo ze mna pija, a potem albo w ciazy, albo samochodem, albo gdzies po Opolskiej sie wlocza, albo na jeden dzien... Tylko nie mow, ze prawo jazdy zrobilas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.03.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Dzień dobry! Śpicie jeszcze? http://www.al-vulcano.com/images/visuel_200.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.03.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Kasiu, uratowałaś mi życie tą kawą Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.03.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Kasiu, uratowałaś mi życie tą kawą Dzień dobry Dzień dobry! ale mamy kichowatą wiosnę kawę mozna wiadrami pic a i tak się śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.03.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 To ja coś do kawki przyniosłam http://www.ischia.it/portaleischia/ischia/eve_ann/new/fotoalloggi/1044185919colazione.jpg Smacznego I dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.03.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 No to skoro nie śpisz, to co się nie odzywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.03.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Sniadanko też w sam raz U nas dzisiaj był spory przymrozek - nawet ziemię "ściął" mróz Wcale mi to nie pasi, bo planowałam prace działkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.03.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Kachna, właśnie się obudziłam Przeczytałam, co tam wczoraj się działo, odświeżyłam stronkę i już byłyście Monia, u nas dziś piękne słońce, nie wiem jeszcze jak z temperaturą Ale pewnie też nieźle i mam nadzieję, że jutro tak samo będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts