OK 23.03.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Monia, nie w tym, bo jak pisałam, boję się, że po złości zniszczą To teren ogólnodostępny - nie upilnuję co Ci zależy dostaniesz je w prezencie wielkanocnym ode mnie Nie zniszczą, bo mają mocne kolce daj się namówić Monia, szkoda by mi było Szkoda rośliny, Twojej pracy, mojej pracy. A wiesz, jacy są ludzie - jak chcą zniszczyć, to zniszczą - jak nie ręką, to butem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.03.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Monia, nie w tym, bo jak pisałam, boję się, że po złości zniszczą To teren ogólnodostępny - nie upilnuję co Ci zależy dostaniesz je w prezencie wielkanocnym ode mnie Nie zniszczą, bo mają mocne kolce daj się namówić Monia, szkoda by mi było Szkoda rośliny, Twojej pracy, mojej pracy. A wiesz, jacy są ludzie - jak chcą zniszczyć, to zniszczą - jak nie ręką, to butem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Olga, nie możesz sie jakoś ogrodzić?? dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.03.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Aniu, ogrodzić nie mogę, bo formalnie teren należy do miasta Moniu, co się odwlecze, to nie uciecze Na razie mam zamiar przekopać trochę całokształt i posiać trawę. W tzw. międzyczasie wymierzę i zrobię sobie jakiś "projekt" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Aniu, ogrodzić nie mogę, bo formalnie teren należy do miasta Moniu, co się odwlecze, to nie uciecze Na razie mam zamiar przekopać trochę całokształt i posiać trawę. W tzw. międzyczasie wymierzę i zrobię sobie jakiś "projekt" to faktycznie nie ma co szaleć z kwiatami, bo i tak pokradną. Lepsze będa rośliny, które nie maja atrakcyjnych kwiatów, za to mogą mieć atrakcyjne liście Ja to bym tam widziała też jakiegos małego iglaczka, na przykład tuję kulistą http://www.kurowski.pl/foto/thuja_occidentalis_globosa_compacta.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.03.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Aniu, ogrodzić nie mogę, bo formalnie teren należy do miasta Moniu, co się odwlecze, to nie uciecze Na razie mam zamiar przekopać trochę całokształt i posiać trawę. W tzw. międzyczasie wymierzę i zrobię sobie jakiś "projekt" to faktycznie nie ma co szaleć z kwiatami, bo i tak pokradną. Lepsze będa rośliny, które nie maja atrakcyjnych kwiatów, za to mogą mieć atrakcyjne liście Ja to bym tam widziała też jakiegos małego iglaczka, na przykład tuję kulistą http://www.kurowski.pl/foto/thuja_occidentalis_globosa_compacta.jpg Danica - moja ulubiona thuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.03.2009 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Żadnych iglaków Ja myślę, że w przyszłości będzie można coś fajnego też posadzić Przy sąsiednich domach rosną róże i inne takie. Ja się tylko boję tego roku Może jakieś funkie, które sugerowała Monia, może tawułki - ale naprawdę tam jest tak mało miejsca, że muszę najpierw rozrysować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.03.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 a mnnie się zdaje, ze wcale nie tak mało Funkie i tawułki mozesz wsadzać już w tym roku, bo nawet jak zdeptają, to i tak odrosną, bo to kłączowe roślinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.03.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 a mnnie się zdaje, ze wcale nie tak mało Funkie i tawułki mozesz wsadzać już w tym roku, bo nawet jak zdeptają, to i tak odrosną, bo to kłączowe roślinki Monia, mało - to jest połowa tego co widać na focie Tak właśnie kombinuję, żeby na razie wsadzać takie, co odbiją - no i nie będą kusić za mocno A kiedyś w przyszłości szczelę sobie różyczkę jaką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.03.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Więc na wielkanoc masz tawułki, hosty i może jeszcze bergenię (też kwitnie, a dodatkowo ma zimozielone, ozdobne liściory) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.03.2009 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 http://lh6.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/Sbza90R6e5I/AAAAAAAAAEg/JwKRfYTl4QM/s512/15032009041.jpg Po bokach to właściwie wszystko, co widać, od przodu troszkę się załapał żywopłocik i tuż przy nim rosnąca forsycja (muszę ją przyciąć w tym roku koniecznie), a tam gdzie widać - to chyba są berberysy, albo coś podobnego, to zielone - to już sąsiadki "włości" Noooo, metrów co niemiara Wzdłuż opaski to siano, to chyba resztki po konwaliach? Nie wiem? Mieliśmy konwalie w starym domu, ale nie kojarzę, żeby takie siano po nich zostawało, a nikt z nimi nic nie robił Dzisiaj nie dam rady, ale jutro spróbuję zrobić fotki, na których lepiej będzie widać placyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.03.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Więc na wielkanoc masz tawułki, hosty i może jeszcze bergenię (też kwitnie, a dodatkowo ma zimozielone, ozdobne liściory) Suuuper Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.03.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Cześć Duszku Do Nefci niestety nie dotarłyśmy Tylko u Nitu chałupkę zobaczyłam, ale to może i lepiej Stopniowe dawkowanie emocji Bo mam nadzieję, że i do Nefer kiedyś trafię trafisz trafisz.... kurcze wprowadziłam Cię w błąd... bo o 16 to u Nefci startowało spotkanie... a mnie się jakoś pokićkało, że już u rrmi... i nio..... ale u Rasie się kręci impreza na 04.04 .... i cos dziewczyny mówią o next weekendzie... u Kruelci z małą wpadką do mnie więc okazji będzie mnóstwo a do hortenscji już się bardzo przyzwyczaiłam a nawet nie wiem w jakim ona kolorze kwitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.03.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Mogą np. tak na różowo:http://i44.tinypic.com/2rwuemq.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.03.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Eeee.... różowo chyba Tak mi się wydaje, ze trzy dni raptem te kwiaty były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.03.2009 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Mogą np. tak na różowo: http://i44.tinypic.com/2rwuemq.jpg Oj, to chyba właśnie takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.03.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 łoooooo piękne są a co znaczy mogą? kolor zalezy od nawożenia? bo coś takiego słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.03.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 łoooooo piękne są a co znaczy mogą? kolor zalezy od nawożenia? bo coś takiego słyszałam tak - u mnie w dzienniku możesz zobaczyć moją nawożoną - niebieską Może też byc biała (to już taki typ odmianowy), a rózowe mogą być od bladoróżowych do purpurowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.03.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 łoooooo piękne są a co znaczy mogą? kolor zalezy od nawożenia? bo coś takiego słyszałam im kwaśniejsza ziemia tym bardziej niebieskie są tak więc pod moją maciupeńką hortensją jest prawie cały worek torfu wysypany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dzin dybry. Co dzisiaj kopiemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts