OK 24.03.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dzień dobry A mi właśnie dużo bardziej się takie różowe hortensje podobają Te niebieskie jakoś mniej... chyba wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 E tam, ladne sa wszystkie kwiatki. Kcem balkonu juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.03.2009 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dzin dybry. Co dzisiaj kopiemy? Dziś odkopujemy mieszkanko, bo się deko zapuściło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dzin dybry. Co dzisiaj kopiemy? Dziś odkopujemy mieszkanko, bo się deko zapuściło To tak jak my. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.03.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dzin dybry. Co dzisiaj kopiemy? Dziś odkopujemy mieszkanko, bo się deko zapuściło To tak jak my. Uff, nie jestem jedyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.03.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 co Wy, tak przy wtorku...?? do weekendu jeszcze daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.03.2009 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Właśnie, daleko - a ja w ten weekend miałam ciekawsze zajęcia niż sprzątanie, więc teraz się nie mam gdzie ruszyć w chałupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.03.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Właśnie, daleko - a ja w ten weekend miałam ciekawsze zajęcia niż sprzątanie, więc teraz się nie mam gdzie ruszyć w chałupie cos jak u mnie ostatnio wszyscy mieliśmy lenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.03.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Właśnie, daleko - a ja w ten weekend miałam ciekawsze zajęcia niż sprzątanie, więc teraz się nie mam gdzie ruszyć w chałupie cos jak u mnie ostatnio wszyscy mieliśmy lenia Ja tam się nie przejmuję zbytnio, ale jak już mi się zlew przesypuje, to znak z Góry, że trza się zebrać i chałupę do ładu doprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.03.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Właśnie, daleko - a ja w ten weekend miałam ciekawsze zajęcia niż sprzątanie, więc teraz się nie mam gdzie ruszyć w chałupie cos jak u mnie ostatnio wszyscy mieliśmy lenia Ja tam się nie przejmuję zbytnio, ale jak już mi się zlew przesypuje, to znak z Góry, że trza się zebrać i chałupę do ładu doprowadzić cieszę się, że normalna kobitka z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.03.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Właśnie, daleko - a ja w ten weekend miałam ciekawsze zajęcia niż sprzątanie, więc teraz się nie mam gdzie ruszyć w chałupie cos jak u mnie ostatnio wszyscy mieliśmy lenia Ja tam się nie przejmuję zbytnio, ale jak już mi się zlew przesypuje, to znak z Góry, że trza się zebrać i chałupę do ładu doprowadzić cieszę się, że normalna kobitka z Ciebie Zależy co kto rozumie przez normalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.03.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Właśnie, daleko - a ja w ten weekend miałam ciekawsze zajęcia niż sprzątanie, więc teraz się nie mam gdzie ruszyć w chałupie cos jak u mnie ostatnio wszyscy mieliśmy lenia Ja tam się nie przejmuję zbytnio, ale jak już mi się zlew przesypuje, to znak z Góry, że trza się zebrać i chałupę do ładu doprowadzić kotę do garów zagoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.03.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Właśnie, daleko - a ja w ten weekend miałam ciekawsze zajęcia niż sprzątanie, więc teraz się nie mam gdzie ruszyć w chałupie cos jak u mnie ostatnio wszyscy mieliśmy lenia Ja tam się nie przejmuję zbytnio, ale jak już mi się zlew przesypuje, to znak z Góry, że trza się zebrać i chałupę do ładu doprowadzić kotę do garów zagoń Tiaaa, ona chętnie - ino w czym ja potem będę jadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Właśnie, daleko - a ja w ten weekend miałam ciekawsze zajęcia niż sprzątanie, więc teraz się nie mam gdzie ruszyć w chałupie cos jak u mnie ostatnio wszyscy mieliśmy lenia Ja tam się nie przejmuję zbytnio, ale jak już mi się zlew przesypuje, to znak z Góry, że trza się zebrać i chałupę do ładu doprowadzić Zaraz, zaraz, przeciez masz zmywarke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.03.2009 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Właśnie, daleko - a ja w ten weekend miałam ciekawsze zajęcia niż sprzątanie, więc teraz się nie mam gdzie ruszyć w chałupie cos jak u mnie ostatnio wszyscy mieliśmy lenia Ja tam się nie przejmuję zbytnio, ale jak już mi się zlew przesypuje, to znak z Góry, że trza się zebrać i chałupę do ładu doprowadzić Zaraz, zaraz, przeciez masz zmywarke. Eeee, no mam Tylko jakoś się nie chce sama rozładować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 No tak, ciezka sprawa. Dlatego Wiola np. woli manualna zmywarke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.03.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Też czasem wolę coś na szybko w łapie umyć Ale faktem jest, że takie zmywarkowe przestoje, jak od paru dni, to mi się akurat rzadko zdarzają A potem wiesz, im więcej rozgruzowywania, tym trudniej się do tego zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Mam ten sam gabaryt zmywarki i problemy podobne. Szkoda, ze Cie nie bylo, jak mnie laski przekonywaly, ze mi konieczna jest zmywarka 60 cm, bo jak bede miec dziecko to co wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.03.2009 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Oooo, to tu poważne rozmowy się odbywały Ja swoją puszczam gdzieś tak co drugi dzień - chyba że jakiś poważniejszy obiad ugotuję na kilka dni do przodu i garów dużo, to mi się zdarza puścić 2x z rzędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 U mnie podobnie. Tylko dlatego, zeby nie marnowac miejsca na blacie zaplanowalam 45 cm zmywarke do zabudowy (no i sa tansze niz ta nasza), ale naprawde nie kumam, o co kaman. Do 60-tki zbieralabym gary chyba z 2 tygodnie. Ale zobaczysz, ze przy dziecku, to kubki, kubeczki... A kubka to nie mozna oplukac po prostu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts