nitubaga 24.03.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 dzień dobry... się z deka wetnę i słówko powiem o sprzątaniu... u nas było tak, że sprzątanie zawsze w weekend się odbywało, a teraz to ni ma casu normalnie.... zawsze jest cos lepszego do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.03.2009 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Eee, no, ja też w weekend nie miałam cassu właśnie Bo najpierw odwiedzałam niejaką Nitubagę A potem kopałam hortensję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Nitu sie szlaja po imprezach i takie skutki. Z wentylacja kazda krakowska knajpa w piwnicy miala problem - nieliczne przetrwaly, bo jak zaczelo jechac 100-letnimi fajkami to ludzie przestali tam chodzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.03.2009 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Nitu sie szlaja po imprezach i takie skutki. Z wentylacja kazda krakowska knajpa w piwnicy miala problem - nieliczne przetrwaly, bo jak zaczelo jechac 100-letnimi fajkami to ludzie przestali tam chodzic... Właśnie o to chodzi, już pies trącał sanepid, ale to jest lokal z antresolą nad całą salą - więc oba pomieszczenia są dość niskie - 2 stoliki 'palące' i nawet taki nałogowiec jak ja nie wyrabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Nitu sie szlaja po imprezach i takie skutki. Z wentylacja kazda krakowska knajpa w piwnicy miala problem - nieliczne przetrwaly, bo jak zaczelo jechac 100-letnimi fajkami to ludzie przestali tam chodzic... Właśnie o to chodzi, już pies trącał sanepid, ale to jest lokal z antresolą nad całą salą - więc oba pomieszczenia są dość niskie - 2 stoliki 'palące' i nawet taki nałogowiec jak ja nie wyrabia Nio... Ale moze cus sie da wymyslec niestandardowego jednak. Pewnie to glownie kwestia kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.03.2009 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Nitu sie szlaja po imprezach i takie skutki. Z wentylacja kazda krakowska knajpa w piwnicy miala problem - nieliczne przetrwaly, bo jak zaczelo jechac 100-letnimi fajkami to ludzie przestali tam chodzic... Właśnie o to chodzi, już pies trącał sanepid, ale to jest lokal z antresolą nad całą salą - więc oba pomieszczenia są dość niskie - 2 stoliki 'palące' i nawet taki nałogowiec jak ja nie wyrabia Nio... Ale moze cus sie da wymyslec niestandardowego jednak. Pewnie to glownie kwestia kasy. Otóż to Żeby zrobić dobrze, trzeba by rozebrać antresolę i zrobić na nowo wbudowując w ten 'strop' wentylację Na to mnie na pewno nie stać Skonsultuję się ze specem jakim, a w razie czego szukam dalej - zdarzają się fajne lokale za rozsądne pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Na wentylacji to ja sie znam jak stonka... Na pewno teraz dzieki kryzysowi czesc knajp i innych biznesow bedzie padac to i lokale sie znajda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.03.2009 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Na wentylacji to ja sie znam jak stonka... Na pewno teraz dzieki kryzysowi czesc knajp i innych biznesow bedzie padac to i lokale sie znajda... Troszkę na to liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Na wentylacji to ja sie znam jak stonka... Na pewno teraz dzieki kryzysowi czesc knajp i innych biznesow bedzie padac to i lokale sie znajda... Troszkę na to liczę A Ty tam chcesz tylko piwo, czy jakas wypasiona restauracje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.03.2009 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Na wentylacji to ja sie znam jak stonka... Na pewno teraz dzieki kryzysowi czesc knajp i innych biznesow bedzie padac to i lokale sie znajda... Troszkę na to liczę A Ty tam chcesz tylko piwo, czy jakas wypasiona restauracje? Piwo i chleb ze smalcem No może coś tam jeszcze, ale na pewno nie restaurację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Na wentylacji to ja sie znam jak stonka... Na pewno teraz dzieki kryzysowi czesc knajp i innych biznesow bedzie padac to i lokale sie znajda... Troszkę na to liczę A Ty tam chcesz tylko piwo, czy jakas wypasiona restauracje? Piwo i chleb ze smalcem No może coś tam jeszcze, ale na pewno nie restaurację Ufff... Bo gdyby to miala byc restauracja to na pewno bys z Forum nam znowu zniknela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.03.2009 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Na wentylacji to ja sie znam jak stonka... Na pewno teraz dzieki kryzysowi czesc knajp i innych biznesow bedzie padac to i lokale sie znajda... Troszkę na to liczę A Ty tam chcesz tylko piwo, czy jakas wypasiona restauracje? Piwo i chleb ze smalcem No może coś tam jeszcze, ale na pewno nie restaurację Ufff... Bo gdyby to miala byc restauracja to na pewno bys z Forum nam znowu zniknela. Zapewne i tak zniknę No może nie tak całkiem-całkiem, ale zbyt dużo czasu to nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 24.03.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Powiem wam, że mnie też szlag nieraz trafia. Niby dobrze na swoim ale jak się czyjeś wali to masz w nosie a jak twoje to po nocach nie śpisz. Wiem co mówię bo ja jestem i na swoim i u kogoś Bea, masz w nosie, że się czyjeś wali, bo masz swoje Wiem, co mówię, bo na razie jestem tylko u kogoś i mam nadzieję, że się nie zawali za wcześnie A nie jest dobrze Z drugiej strony, jak sie u kogos wali, to nie masz wplywu na to i jestes zdana na czyjes decyzje. To znaczy czesto masz wplyw, ale to nie musi byc Twoja wina, tylko jakichs innych obibokow. Zostac na lodzie zawsze mozna. O to mi właśnie chodziło, ze na to , że u kogoś się wali to często pracownik nie ma wpływu. Wiem, że to idzie tez w druga stronę. Co do chlebka ze smalcem i ogórków kiszonych to naprawdę przy piwku mają straszne branie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.03.2009 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Powiem wam, że mnie też szlag nieraz trafia. Niby dobrze na swoim ale jak się czyjeś wali to masz w nosie a jak twoje to po nocach nie śpisz. Wiem co mówię bo ja jestem i na swoim i u kogoś Bea, masz w nosie, że się czyjeś wali, bo masz swoje Wiem, co mówię, bo na razie jestem tylko u kogoś i mam nadzieję, że się nie zawali za wcześnie A nie jest dobrze Z drugiej strony, jak sie u kogos wali, to nie masz wplywu na to i jestes zdana na czyjes decyzje. To znaczy czesto masz wplyw, ale to nie musi byc Twoja wina, tylko jakichs innych obibokow. Zostac na lodzie zawsze mozna. O to mi właśnie chodziło, ze na to , że u kogoś się wali to często pracownik nie ma wpływu. Wiem, że to idzie tez w druga stronę. Co do chlebka ze smalcem i ogórków kiszonych to naprawdę przy piwku mają straszne branie Wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.03.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 eeeeeeee a ja sobie myslę tak, że jak nasa OK rozdmucha lokal, to my rozdmuchamy info... i jak będzie jaka zlotka to u OK.. bo to będzie nasza forumkowa knajpeczka ... OOO !!! tak se myslę a niejaka nitu sie nie szlaja... ino cienszko szuka co by tu śliczna i tanie znależć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.03.2009 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Będę dmuchać - może rozdmucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.03.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 ............... jak trza pomóc to mów... dmuchniem razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.03.2009 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Powiem, powiem, na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 To jaka nazwa? Murator czy M jak Mieszkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 24.03.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ja też jestem ciekawa jaka nazwa bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts