OK 26.03.2009 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Heloł popołudniowe Ja też jestem ciekawa, czy mi już tak zostanie, czy przejdzie Na razie jestem pełna zapała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.03.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 nic nie szkodzi Końcówki, które przycięłaś, mam nadzieję, są ścięte na ukos? na skos.. ale "końcówki" to za malo powiedziane -bo ja ich ciachnęłam porządnie.. z 30-40cm nad ziemią .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.03.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Sorki, wszystko mi się, ten.. tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.03.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 nic nie szkodzi Końcówki, które przycięłaś, mam nadzieję, są ścięte na ukos? na skos.. ale "końcówki" to za malo powiedziane -bo ja ich ciachnęłam porządnie.. z 30-40cm nad ziemią .... a jakie to róże? wielkokwiatowe, pnące, angielskie..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.03.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 nic nie szkodzi Końcówki, które przycięłaś, mam nadzieję, są ścięte na ukos? na skos.. ale "końcówki" to za malo powiedziane -bo ja ich ciachnęłam porządnie.. z 30-40cm nad ziemią .... a jakie to róże? wielkokwiatowe, pnące, angielskie..? 1 pnąca, 3 "wielkokwiatowe"... pnącą cięłam łagodniej -tylko te badyle, ktore "zboczyły" z drabinki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.03.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 nic nie szkodzi Końcówki, które przycięłaś, mam nadzieję, są ścięte na ukos? na skos.. ale "końcówki" to za malo powiedziane -bo ja ich ciachnęłam porządnie.. z 30-40cm nad ziemią .... a jakie to róże? wielkokwiatowe, pnące, angielskie..? 1 pnąca, 3 "wielkokwiatowe"... pnącą cięłam łagodniej -tylko te badyle, ktore "zboczyły" z drabinki.... Wielkokwiatowe należy ciąć krótko, więc zrobiłaś to właściwie, tyle, że trochę za wcześnie Jesli juz ucięte, to warto by było popryskać te końcówki miedzianem, żeby nie złapały grzyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.03.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Wielkokwiatowe należy ciąć krótko, więc zrobiłaś to właściwie, tyle, że trochę za wcześnie Jesli juz ucięte, to warto by było popryskać te końcówki miedzianem, żeby nie złapały grzyba dzięki monia -pogadam z mężulem -on jest bardziej ogrodniczo-nawozowo-opryskowo "doświadczony" bo mają z bratem sad jabloniowy -i miedzian też mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.03.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Wielkokwiatowe należy ciąć krótko, więc zrobiłaś to właściwie, tyle, że trochę za wcześnie Jesli juz ucięte, to warto by było popryskać te końcówki miedzianem, żeby nie złapały grzyba dzięki monia -pogadam z mężulem -on jest bardziej ogrodniczo-nawozowo-opryskowo "doświadczony" bo mają z bratem sad jabloniowy -i miedzian też mają to nie powinno być kłopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.03.2009 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Monia, czy wiesz, że ja całe życie przycinałam wszystko pod kątem, ale dopiero od Ciebie się dowiedziałam, dlaczego tak się robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.03.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Monia, czy wiesz, że ja całe życie przycinałam wszystko pod kątem, ale dopiero od Ciebie się dowiedziałam, dlaczego tak się robi? miałaś czuja chodzi o to, żeby woda z deszczu spływała i wnikała wgłąb gałązek (rozwijają sie wtedy paskudne choroby grzybowe) Olga - wyślę w poniedziałek, bo dzisiaj nie zdążyłam przed 15.00, żeby doszło na jutro, a obawiam się, że przez weekend mogłoby być różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.03.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Monia, czy wiesz, że ja całe życie przycinałam wszystko pod kątem, ale dopiero od Ciebie się dowiedziałam, dlaczego tak się robi? miałaś czuja chodzi o to, żeby woda z deszczu spływała i wnikała wgłąb gałązek (rozwijają sie wtedy paskudne choroby grzybowe) Olga - wyślę w poniedziałek, bo dzisiaj nie zdążyłam przed 15.00, żeby doszło na jutro, a obawiam się, że przez weekend mogłoby być różnie Nic nie szkodzi, nawet sama miałam Ci to zaproponować, bo jakoś nie wierzę poczcie w priorytety - za dużo wpadek mają Tylko wczoraj mi wyleciało z głowy, a dziś już nie chciałam motać Właśnie gdzieś już pisałaś o tej wodzie A nie miałam czuja, tylko wszyscy w domu, tzn. babcia i mama, tak robili i tak się nauczyłam Ciekawe, czy babcia o tym wiedziała Bo mama to na pewno nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 26.03.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 halloo witam wszystkich:))) Ja też nie wiedziałam dlaczego trzeba przycinać na skos (a jestem po tej szkole ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.03.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Cześć Dżempelu Co tam u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 26.03.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 czekam jak otworzysz knajpkę )) pojawię się tam !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 26.03.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 będziesz miała piwko ???? [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.03.2009 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 będziesz miała piwko ???? [/b] A jak Ty sobie knajpę wyobrażasz? Bez piwa???!!!! Dawaj mi swój adres mailowy na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.03.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 to knajpka już jest ? bo ja się - jakby - też sposobię na to piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.03.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Jeszcze nie ma Staram się na jesień, ale... Na razie tylko blog, ale chętnych poproszę o maila na priva, bo zahasłowany jest absolutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 26.03.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 u nas się coś takiego otworzyło !!! Nie jest to moja ulubiona knajpka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.03.2009 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 u nas się coś takiego otworzyło !!! Nie jest to moja ulubiona knajpka W sensie, że bez piwa? Wcale się nie dziwię, że nie ulubiona Toż to skandal jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts