aka z Ina 24.11.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Aguś-ja pije winko zapodane przez Ciebie i koniaczek przez Olgusię oj oj mineralną przy łóżku sobie postaw zawczasu ,ja tak zrobiłam Muszynianka u mnie obowiązkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 24.11.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 dziewczyny zgłupiałam ale chyba Wy to faktycznbie mnie więcej mój rocznik, chociaż obstaweiam, ze młodsze No to dawaj ten swój rocznik i się nie wygłupiaj - może nawet młodsza jesteś? Dżempel, ja to mam nadzieję jeszcze na parapetówę przed sylwestrem - też chyba jakieś foty będą Na włościach na WIGILIJE gości już sprosiłam (fakt ,że rok temu -ale wszyscy pamiętają )Fotki wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.11.2007 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Mineralka musi być Znowu mi cóś zwalnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.11.2007 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 dziewczyny zgłupiałam ale chyba Wy to faktycznbie mnie więcej mój rocznik, chociaż obstaweiam, ze młodsze No to dawaj ten swój rocznik i się nie wygłupiaj - może nawet młodsza jesteś? Dżempel, ja to mam nadzieję jeszcze na parapetówę przed sylwestrem - też chyba jakieś foty będą Na włościach na WIGILIJE gości już sprosiłam (fakt ,że rok temu -ale wszyscy pamiętają )Fotki wrzucę Mi wychodzi, że parapetówa będzie 28.12 - piątek po świętach, a do sylwestra jeszcze zdążą się goście odnowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 24.11.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Arleta zgaduj Nasz wiek Pociechy moje ,więc latka dolicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.11.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Wy mnie nie dołujcie kobitki!!!!!MI aż strach nzdradzić swe lata!!!! a JAK zgadniecie to coś Wam powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 24.11.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 dziewczyny zgłupiałam ale chyba Wy to faktycznbie mnie więcej mój rocznik, chociaż obstaweiam, ze młodsze No to dawaj ten swój rocznik i się nie wygłupiaj - może nawet młodsza jesteś? Dżempel, ja to mam nadzieję jeszcze na parapetówę przed sylwestrem - też chyba jakieś foty będą Na włościach na WIGILIJE gości już sprosiłam (fakt ,że rok temu -ale wszyscy pamiętają )Fotki wrzucę Mi wychodzi, że parapetówa będzie 28.12 - piątek po świętach, a do sylwestra jeszcze zdążą się goście odnowić My mamy mieć wesele przed samym sylwkiem jutro przyjadą nas prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.11.2007 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Arleta zgaduj Nasz wiek Pociechy moje ,więc latka dolicz Właśnie, właśnie - znów się miga Albo swój podawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 24.11.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 NIC SIĘ NIEBÓJ BO JAK JESTEŚ W NASZYM wieku toś MŁODA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.11.2007 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Wy mnie nie dołujcie kobitki!!!!!MI aż strach nzdradzić swe lata!!!! a JAK zgadniecie to coś Wam powiem A czego tu się bać Powiedz chociaż, czy jesteś starsza, czy młodsza, czy idealnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.11.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 zgadnijcie, obstawiajcie chociaż cosik!!!!!! ile mi dawajta????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 24.11.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Ba bardzo młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 24.11.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 fotki były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.11.2007 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 zgadnijcie, obstawiajcie chociaż cosik!!!!!! ile mi dawajta????? Ja już obstawiłam, że w naszym jesteś - nawet nie podpowiesz, czy źle czy dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.11.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 w moim dzienniku były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 24.11.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Kochaniutka my z Ok żeśmy się roznegliżowały a Ty niet Dawaj fotke!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.11.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 o kurna pisałam, że chyba młodsze jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 24.11.2007 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 DAWAJ FOTKĘ -wszystkie My MŁODE duchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.11.2007 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Tak sobie popatrzyłam na te Twoje foty jeszcze raz, to jednak młodsza od nas jesteś O ile zdjęcia aktualne Jeszcze Ci brakuje do idealnego wieku trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 24.11.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Oj dziś po tym "superowym"winie nie jestem w stanie latać po wątkach Poproszę fotke tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts