malgos2 30.03.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Taaa, nie ma jak alkoholikiem byc. Tyle, ze malka mowi, ze alkoholik towarzystwa nie potrzebuje, ergo nie jest z nami tak zle (pamietacie watek 4 piwa dziennie ?). A malka wie co mowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.03.2009 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 a skąd wiesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.03.2009 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ależ Wy macie problemy Każdy dzień jest dobry, żeby się odstresować Zazwyczaj poniedziałek - tak wyszło, a jak nie wyszło - to wtorek, czasem czwartek Noooo, piątek, jak jest okazja - albo sobota Statystycznie najrzadziej to środa i niedziela Ale to dalej tylko statystycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.03.2009 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Taaa, nie ma jak alkoholikiem byc. Tyle, ze malka mowi, ze alkoholik towarzystwa nie potrzebuje, ergo nie jest z nami tak zle (pamietacie watek 4 piwa dziennie ?). A malka wie co mowi. Malka dobrze godo My nie jesteśmy alkoholiki - my jesteśmy po prostu towarzyskie ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Taaa, nie ma jak alkoholikiem byc. Tyle, ze malka mowi, ze alkoholik towarzystwa nie potrzebuje, ergo nie jest z nami tak zle (pamietacie watek 4 piwa dziennie ?). A malka wie co mowi. Malka dobrze godo My nie jesteśmy alkoholiki - my jesteśmy po prostu towarzyskie ludzie A moze to bylo 2 piwa dziennie? Musze chyba odnalezc ten watek. Malka sie zna na bebechach, to i na alkoholizmie tez na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.03.2009 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Taaa, nie ma jak alkoholikiem byc. Tyle, ze malka mowi, ze alkoholik towarzystwa nie potrzebuje, ergo nie jest z nami tak zle (pamietacie watek 4 piwa dziennie ?). A malka wie co mowi. Malka dobrze godo My nie jesteśmy alkoholiki - my jesteśmy po prostu towarzyskie ludzie A moze to bylo 2 piwa dziennie? Musze chyba odnalezc ten watek. Malka sie zna na bebechach, to i na alkoholizmie tez na pewno. Eeee, jaki alkoholizm.... ja tam już dawno anonimowa nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Taaa, nie ma jak alkoholikiem byc. Tyle, ze malka mowi, ze alkoholik towarzystwa nie potrzebuje, ergo nie jest z nami tak zle (pamietacie watek 4 piwa dziennie ?). A malka wie co mowi. Malka dobrze godo My nie jesteśmy alkoholiki - my jesteśmy po prostu towarzyskie ludzie A moze to bylo 2 piwa dziennie? Musze chyba odnalezc ten watek. Malka sie zna na bebechach, to i na alkoholizmie tez na pewno. Eeee, jaki alkoholizm.... ja tam już dawno anonimowa nie jestem A jak knajpe zalozysz to tym bardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.03.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Taaa, nie ma jak alkoholikiem byc. Tyle, ze malka mowi, ze alkoholik towarzystwa nie potrzebuje, ergo nie jest z nami tak zle (pamietacie watek 4 piwa dziennie ?). A malka wie co mowi. Malka dobrze godo My nie jesteśmy alkoholiki - my jesteśmy po prostu towarzyskie ludzie A moze to bylo 2 piwa dziennie? Musze chyba odnalezc ten watek. Malka sie zna na bebechach, to i na alkoholizmie tez na pewno. Eeee, jaki alkoholizm.... ja tam już dawno anonimowa nie jestem bo my juz po budowach, to i anonimowość przeszła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.03.2009 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Taaa, nie ma jak alkoholikiem byc. Tyle, ze malka mowi, ze alkoholik towarzystwa nie potrzebuje, ergo nie jest z nami tak zle (pamietacie watek 4 piwa dziennie ?). A malka wie co mowi. Malka dobrze godo My nie jesteśmy alkoholiki - my jesteśmy po prostu towarzyskie ludzie A moze to bylo 2 piwa dziennie? Musze chyba odnalezc ten watek. Malka sie zna na bebechach, to i na alkoholizmie tez na pewno. Eeee, jaki alkoholizm.... ja tam już dawno anonimowa nie jestem A jak knajpe zalozysz to tym bardziej... Tiaaa, i zostanę swoim najgorszym klientem Tym niepłacącym A tak na serio, to się udam na odwyk... częściowy No dobra Kochane Jutro też jest dzień - ciężki jak cholera się szykuje Dobranoc i trzymajta kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.03.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 czymam ino jak zwykle nie wiem za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Taaa, CITa jutro trza zlozyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.03.2009 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Aniu, jutro mam spotkanie w sprawie lokalu, a jak dobrze pójdzie, to dwa Cita na szczęście jeszcze nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.03.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 a to będę trzymać cały cas, dopóki się nie objawisz i nie powiesz, że juz można puścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.03.2009 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 a to będę trzymać cały cas, dopóki się nie objawisz i nie powiesz, że juz można puścić Hhhmmm, objawienie może dopiero w środę nastąpić Po 19tej śmiało puszczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 A ja nie wiem, czy to szczescie, czy nie, ale w cicie same zera. A to drugie spotkanie to niespodzianka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.03.2009 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 A ja nie wiem, czy to szczescie, czy nie, ale w cicie same zera. A to drugie spotkanie to niespodzianka? Jeszcze nie do końca umówione Może się nie odbyć Ale to już w ciągu dnia będę wiedzieć, może się z roboty odezwę O ile nie będzie taki dzień, jak dziś Tym razem już dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Dobrze, ze tylko do 19 trzeba trzymac, bo potem pracuje. Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.03.2009 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 doberek - trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 31.03.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 jestem też trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.03.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 jestem trzymam http://images50.fotosik.pl/55/b8c6ffb1612d1235.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts