OK 01.04.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Dla mnie na oko to chyba liliowce Jakoś chyba tak - takiego jednego kwiata to na pewno widziałam Tylko nie wiem, czy był jeden, bo już reszta nie kwitnie, czy widziałam jeden, bo sąsiadka urwała, coby obcy nie pokradli Technologia taka - trza z tym porządek zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.04.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 tak myślałam, że liliowce, bo one tak wyglądają o tej porze roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.04.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 tak myślałam, że liliowce, bo one tak wyglądają o tej porze roku Będę na bieżąco informować, co się z nimi dzieje - bo nie wiem, czy wywalać, czy co robić Druga sprawa, to cholerne konwalie Ze 20 cm pod ziemią se kiełkują... wszędzie Te co miały wyleźć, to już wylazły... a te pogrzebane, to co one robią??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.04.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Cześć Kachna Hej -co slychac w kwestiach biznesowych i nie tylko? czy na razie sie na zieleni miejskiej skupiasz? A to zajrzyj na bloga, zaproszenie wielorazowe jest nie masz jakichś fot tego lokalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.04.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 rozrastają się kłączami, jak to konwalie nie lubisz konwalii?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.04.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 tak myślałam, że liliowce, bo one tak wyglądają o tej porze roku Będę na bieżąco informować, co się z nimi dzieje - bo nie wiem, czy wywalać, czy co robić Druga sprawa, to cholerne konwalie Ze 20 cm pod ziemią se kiełkują... wszędzie Te co miały wyleźć, to już wylazły... a te pogrzebane, to co one robią??? Uwielbiam konwalie. Czemu cholerne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.04.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Cześć Kachna Hej -co slychac w kwestiach biznesowych i nie tylko? czy na razie sie na zieleni miejskiej skupiasz? A to zajrzyj na bloga, zaproszenie wielorazowe jest nie masz jakichś fot tego lokalu? Kasia, toż ja jeszcze szukam, rozmowy prowadzę... nawet jakbym miała, to póki umowy jakiejś nie podpiszę, to fot nie dam Na razie mam plany, znaczy rzuty i przekrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.04.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 tak myślałam, że liliowce, bo one tak wyglądają o tej porze roku Będę na bieżąco informować, co się z nimi dzieje - bo nie wiem, czy wywalać, czy co robić Druga sprawa, to cholerne konwalie Ze 20 cm pod ziemią se kiełkują... wszędzie Te co miały wyleźć, to już wylazły... a te pogrzebane, to co one robią??? Uwielbiam konwalie. Czemu cholerne? Ja też uwielbiam, te co już są nad ziemią Ale te dzisiaj, całkiem od czapki, w miejscu, gdzie nic nie rośnie... se kiełkują... na głębokości szpadla... Kwitnąć tam chcą, czy jak? No, skopałam kawalątek ogródka, to ich tylko w miejscu po hortensjach nie ma Wszędzie są cholery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.04.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Uwielbiam konwalie. Czemu cholerne? a ja kocham! Olga -nam rzuty wystarczą -nawet "niepewne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.04.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 tak myślałam, że liliowce, bo one tak wyglądają o tej porze roku Będę na bieżąco informować, co się z nimi dzieje - bo nie wiem, czy wywalać, czy co robić Druga sprawa, to cholerne konwalie Ze 20 cm pod ziemią se kiełkują... wszędzie Te co miały wyleźć, to już wylazły... a te pogrzebane, to co one robią??? Uwielbiam konwalie. Czemu cholerne? Ja też uwielbiam, te co już są nad ziemią Ale te dzisiaj, całkiem od czapki, w miejscu, gdzie nic nie rośnie... se kiełkują... na głębokości szpadla... Kwitnąć tam chcą, czy jak? No, skopałam kawalątek ogródka, to ich tylko w miejscu po hortensjach nie ma Wszędzie są cholery Pomoz im biedulkom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.04.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Uwielbiam konwalie. Czemu cholerne? a ja kocham! Olga -nam rzuty wystarczą -nawet "niepewne" Kasiu, nic nie dam, póki umowy nie będę miała, chociażby jakiegoś wstępnego porozumienia Zresztą siedziałam dziś nad tymi rzutami i nijak mi nie wychodzi, że się nada bez większej demolki W weekend może będę wiedziała coś o innym lokalu Małgoś, pomogłam... wywalilam kilka - pozostałe się pewnie ucieszą, skoro cholerstwo już piętrowo rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.04.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 http://lh5.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/SdPRFC6dfDI/AAAAAAAAAUg/xH6ovu3_piw/s800/01042009073.jpg Coś mi się porobiło na tych badylach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.04.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Jakies paczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.04.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nooo, niektóre już nawet rozpaczkowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.04.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 rosmansajom siem snacyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.04.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 rosmansajom siem snacyk Duchu, litości Bo ja nie wiem, czy romansują, czy rozmnażają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.04.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 rosmansajom siem snacyk Duchu, litości Bo ja nie wiem, czy romansują, czy rozmnażają? Przetlumacze: rozmnazaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.04.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 rosmansajom siem snacyk Duchu, litości Bo ja nie wiem, czy romansują, czy rozmnażają? Przetlumacze: rozmnazaja. A Ty skąd wiesz? Ja im dam rozmnażanie Mogą se co najwyżej poromansować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.04.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 gosia wi..wis..gosia jansykuff sno łod ghromma..to wi..pączkoffanie ..(kreploffanie) rosmnasani..idem spac ..poffodsenia sacynom zas pisoffac i bedzieta bez gosi jak bes handki..nomalnie jak do itlaców pofligruje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.04.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 no... byłam w końcu i poczytałam... i nazwa mi się podoba, chociaż nic nie ma z nami wspólnego jeszcze tylko pisać nie wiem jak, ale dojde i do tego, dzis znów czasu brakło jak sie juz otworzysz i będzie dobrze, to i o Krakowie pomyśl, żebyśmy my też miały blisko bardzo podoba mi sie ten pomysł ze specjalnymi gośćmi.. to o nas chodzi, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts