OK 01.04.2009 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Aniu, nigdy nie było założenia, że nazwa będzie forumowa Oczywiście, że o Was chodzi, choć nie tylko O Krakowie, to raczej nie pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.04.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Do Krakowa to Ty lepiej przyjedz sie wyluzowac a nie pracowac. Kazdy kto ma knajpe imprezuje wszedzie tylko nie w swojej wlasnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.04.2009 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Do Krakowa to Ty lepiej przyjedz sie wyluzowac a nie pracowac. Kazdy kto ma knajpe imprezuje wszedzie tylko nie w swojej wlasnej. Nawet nie trzeba mieć - wystarczy pracować Wiem coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.04.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 knajpa to dla wszystkich dobra, nie tylko dla knajpiarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.04.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Przypominam, ze nowy miesiac sie zaczal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.04.2009 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Przypominam, ze nowy miesiac sie zaczal... Tiaaa.....? Jak o czymś zapomniałam, to mi przypomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.04.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Przypominam, ze nowy miesiac sie zaczal... Tiaaa.....? Jak o czymś zapomniałam, to mi przypomnij Ostatnio nie przyjechalas z powodu wyczerpania budzetu miesiecznego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.04.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 a to w tym miesiącu tez jakieś spotkanie jest w KRK?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.04.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 A co? Problem jakis zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.04.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 jo tam nie fidsem a fy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.04.2009 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Przypominam, ze nowy miesiac sie zaczal... Tiaaa.....? Jak o czymś zapomniałam, to mi przypomnij Ostatnio nie przyjechalas z powodu wyczerpania budzetu miesiecznego... To informuję, że w tym miesiącu budżetu brak. Pensji nie dostałam i nie wiem, kiedy dostanę. Bank nam po raz kolejny znalazł powód, żeby kredytu nie uruchomić. Kasa się we firmie skończyła. Prezes twierdzi, że uruchomi swoją kasę, tylko nie wiadomo kiedy. Koniec rozmów o finansach w tym miesiącu. Sorki. Przynajmniej póki nie popłacę wszystkich rachunków. A już miało być lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.04.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 jo tam nie fidsem a fy?? I to jest postawa godna forumowicza. Olga, miesiac sie dopiero zaczal, moze jednak nie bedzie tak zle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.04.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 jo jom łosobiscie łodbiorem w wawce i psyfiosem..do karkuffka..łodfus..hmm no obacym za jaki karnet do jejo knajpy moghem jom..jakosi pses zielonom granicem do krakuffka..heheeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.04.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 jo jom łosobiscie łodbiorem w wawce i psyfiosem..do karkuffka..łodfus..hmm no obacym za jaki karnet do jejo knajpy moghem jom..jakosi pses zielonom granicem do krakuffka..heheeh Olga, jak potrzebujesz tlumaczenia to mow, bo mi sie to bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.04.2009 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Zobaczymy Na razie nic nie wiem i nawet nie chcę o tym myśleć. Popłacę rachunki, to przyjadę Uciekam spać, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.04.2009 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 jo jom łosobiscie łodbiorem w wawce i psyfiosem..do karkuffka..łodfus..hmm no obacym za jaki karnet do jejo knajpy moghem jom..jakosi pses zielonom granicem do krakuffka..heheeh Olga, jak potrzebujesz tlumaczenia to mow, bo mi sie to bardzo podoba. Wsio poniała Dzięki, pewnie, że będzie karnet Dobranoc raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.04.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 jo jom łosobiscie łodbiorem w wawce i psyfiosem..do karkuffka..łodfus..hmm no obacym za jaki karnet do jejo knajpy moghem jom..jakosi pses zielonom granicem do krakuffka..heheeh Olga, jak potrzebujesz tlumaczenia to mow, bo mi sie to bardzo podoba. Wsio poniała Dzięki, pewnie, że będzie karnet Dobranoc raz jeszcze No ale nie za darmo ten karnet tylko za transport. Tak wiec... w niedziele przyjezdzasz obawiam sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.04.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 jo jom łosobiscie łodbiorem w wawce i psyfiosem..do karkuffka..łodfus..hmm no obacym za jaki karnet do jejo knajpy moghem jom..jakosi pses zielonom granicem do krakuffka..heheeh Olga, jak potrzebujesz tlumaczenia to mow, bo mi sie to bardzo podoba. mnie sie tez podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.04.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.04.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 miłego dnia Wszystkim życzę OK - będziesz u Rasi w niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts