OK 05.04.2009 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Nawet siły nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.04.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Rasia by Cie od razu naladowala energia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.04.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Nawet siły nie mam eeeeeeeeee nie truj ognisko będzie, kiełbaski... wylegiwać się będziesz w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2009 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Zabrałam się jednak za te okna Zmachana jestem, łapę nadwyrężyłam - nie pojadę Nawet nie mam gdzie wziąć prysznica, bo w wannie benjaminek obcieka Inną razą bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.04.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 ............. czymiem Cię za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.04.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Grzeszysz Olga. Ja bym sie chetnie wybrala tylko kuzwa te glupie moje ucznie to musza odwolywac lekcje w ostatniej chwili. Gdybym wiedziala, ze bede miala tylko jednego osla, to bym go spuscila po brzytwie. Ale gdybym miala tak blisko to juz by mnie w chalupie nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.04.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Ale przynajmniej Ty ze mna zostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2009 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Małgoś, nie chrzań 1. musiałby mnie kto zawieźć, bo samochodu nie poprowadzę - nie lubię tak, wolę być niezależna 2. zmachana jestem, łapa mnie boli 3. Boszsze, jak mi dobrze świństwem do góry Nigdzie nie idę 4. zasłona się pierze, trzeba będzie ją powiesić i wstawić drugą do prania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2009 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 ............. czymiem Cię za słowo Wiem Doczymiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.04.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Małgoś, nie chrzań 1. musiałby mnie kto zawieźć, bo samochodu nie poprowadzę - nie lubię tak, wolę być niezależna 2. zmachana jestem, łapa mnie boli 3. Boszsze, jak mi dobrze świństwem do góry Nigdzie nie idę 4. zasłona się pierze, trzeba będzie ją powiesić i wstawić drugą do prania 1. A taksowek tam u Was nie maja? 2. Na zmachanie najlepsze piwo. 3. Nie idz, nie idz, tylko kompa nie wylaczaj. 4. Zaslona nie zajac a jutro tez jest dzien. Mam nadzieje, ze Cie lapa nie boli az tak, zebys nie mogla pisac na klawiaturze... Jestem tak wkurzona, ze terapii potrzebuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.04.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Ale przynajmniej Ty ze mna zostaniesz. i ze mną! same sobie kiełbaski zrobimy! http://kalinkaikuchnia.blox.pl/resource/kielba.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.04.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Matko swieta, kielbaska wyglada... zawodowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.04.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Matko swieta, kielbaska wyglada... zawodowo. no tak się jej przyglądam.. i ona dosyc "smakowita" chyba jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.04.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Matko swieta, kielbaska wyglada... zawodowo. no tak się jej przyglądam.. i ona dosyc "smakowita" chyba jest Tobie to sie wszystko z jednym kojarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2009 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Małgoś, nie chrzań 1. musiałby mnie kto zawieźć, bo samochodu nie poprowadzę - nie lubię tak, wolę być niezależna 2. zmachana jestem, łapa mnie boli 3. Boszsze, jak mi dobrze świństwem do góry Nigdzie nie idę 4. zasłona się pierze, trzeba będzie ją powiesić i wstawić drugą do prania 1. A taksowek tam u Was nie maja? 2. Na zmachanie najlepsze piwo. 3. Nie idz, nie idz, tylko kompa nie wylaczaj. 4. Zaslona nie zajac a jutro tez jest dzien. Mam nadzieje, ze Cie lapa nie boli az tak, zebys nie mogla pisac na klawiaturze... Jestem tak wkurzona, ze terapii potrzebuje. 1. mają, ale się chitra zrobiłam ostatnio 2. 3 dni piłam piwo - zmachana jestem 3. nie wyłączam, ale mogę się drzemnąć 4. zasłona od sypialni i chcę mieć ją z głowy Co Cię tak wkurzyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.04.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Matko swieta, kielbaska wyglada... zawodowo. no tak się jej przyglądam.. i ona dosyc "smakowita" chyba jest Tobie to sie wszystko z jednym kojarzy. z jedzeniem? Olga -przystopuj z tym sprzataniem do dzisiaj ndz palmowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2009 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Matko swieta, kielbaska wyglada... zawodowo. no tak się jej przyglądam.. i ona dosyc "smakowita" chyba jest Tobie to sie wszystko z jednym kojarzy. z jedzeniem? Olga -przystopuj z tym sprzataniem do dzisiaj ndz palmowa Eeee, no przecież nie sprzątam Niech mnie ręka boska broni Umyłam tylko okno w sypialni i wrzuciłam firanki do prania, a potem zasłony po kolei... przecież pierze się samo A jak się upierze, powiesić to sekundka No, jeszcze parapet przeolejowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.04.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Wkurzylo mnie, bo dwoje uczniow se zrezygnowalo w ostatnim momencie i okazalo sie, ze cos ten moj pracownik, co mial dzisiaj zaczynac nie dogadal sie ze swoja uczennica, wiec kasy w zwiazku z tym zadnej nie bedzie dzisiaj. Kilka osob mi wisi szmalec, co mnie najbardziej wkurza, bo dolar spada, a ci mnie za bank uwazaja najwyrazniej, kredytowac ich mam cholera jasna. Za chwile mam lekcje z jedym Niemiaszkiem, co mnie wkurzyl jak sie mielismy spotkac w krakuffku, bo co chwile zmienial zdanie, a za chwile bede gryzc i kopac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2009 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Wkurzylo mnie, bo dwoje uczniow se zrezygnowalo w ostatnim momencie i okazalo sie, ze cos ten moj pracownik, co mial dzisiaj zaczynac nie dogadal sie ze swoja uczennica, wiec kasy w zwiazku z tym zadnej nie bedzie dzisiaj. Kilka osob mi wisi szmalec, co mnie najbardziej wkurza, bo dolar spada, a ci mnie za bank uwazaja najwyrazniej, kredytowac ich mam cholera jasna. Za chwile mam lekcje z jedym Niemiaszkiem, co mnie wkurzyl jak sie mielismy spotkac w krakuffku, bo co chwile zmienial zdanie, a za chwile bede gryzc i kopac. Przechlapane Ale niestety tak jest na swoim... raz lepiej, raz gorzej Trzeba przeczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2009 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Kurcze, chyba się jednak drzemnę, bo znów mi net się zrywa co chwila Będę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts