Magi77 05.04.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Hejka I jak drzemka pomogła na zmachanie Musimy i my jakieś spotkanie skołować, bo ja jak na razie też nie dotarłam na żadne Ciągle cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Co za niedopatrzenie Pewnie, że trzeba coś skołować, ale to już po świętach chyba Drzemka pomogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.04.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Co za niedopatrzenie Pewnie, że trzeba coś skołować, ale to już po świętach chyba Drzemka pomogła No po świętach jakiś grillek czy cuś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Co za niedopatrzenie Pewnie, że trzeba coś skołować, ale to już po świętach chyba Drzemka pomogła No po świętach jakiś grillek czy cuś?? Jak grilek, to u Ciebie Bo u mnie to co najwyżej na chodniku przed domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.04.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Co za niedopatrzenie Pewnie, że trzeba coś skołować, ale to już po świętach chyba Drzemka pomogła No po świętach jakiś grillek czy cuś?? Jak grilek, to u Ciebie Bo u mnie to co najwyżej na chodniku przed domem Ależ pewnie, że może być u mnie Dogodny termin ustalimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Co za niedopatrzenie Pewnie, że trzeba coś skołować, ale to już po świętach chyba Drzemka pomogła No po świętach jakiś grillek czy cuś?? Jak grilek, to u Ciebie Bo u mnie to co najwyżej na chodniku przed domem Ależ pewnie, że może być u mnie Dogodny termin ustalimy Pewnie Ja też zapraszam, tylko grila się nie da u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.04.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 da się - w piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 da się - w piwnicy Tiaaa, tuż koło tych starych opon I gnojówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.04.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 da się - w piwnicy Tiaaa, tuż koło tych starych opon I gnojówki Ooo, to to to Jak masz jakieś stare buty to też dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Olga, gdzie te foty?? Widziałam tylko patyki, do któryc przymierza się kota Będziesz je ukorzeniać?? Teraz najlepszy czas na to Monia, tak napisałaś w sobotę zeszłą Te forsycje sobie teraz się ładnie puściły i kwitną, ale widzę, że w wodzie jakieś korzonki też wyłażą To jak by je do ziemi wetknąć, to się przyjmą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.04.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Olga, gdzie te foty?? Widziałam tylko patyki, do któryc przymierza się kota Będziesz je ukorzeniać?? Teraz najlepszy czas na to Monia, tak napisałaś w sobotę zeszłą Te forsycje sobie teraz się ładnie puściły i kwitną, ale widzę, że w wodzie jakieś korzonki też wyłażą To jak by je do ziemi wetknąć, to się przyjmą? tak, powinny się przyjąć, ale zaczekaj, niech się troszkę rozrosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 da się - w piwnicy Tiaaa, tuż koło tych starych opon I gnojówki Ooo, to to to Jak masz jakieś stare buty to też dawaj Nie mam - wszystkie wywaliłam przy przeprowadzce Ale mam resztki po remoncie: płytki, folie, kawałek styro itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.04.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 A jak tam roślinki?? Wyłażą już z ziemi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Olga, gdzie te foty?? Widziałam tylko patyki, do któryc przymierza się kota Będziesz je ukorzeniać?? Teraz najlepszy czas na to Monia, tak napisałaś w sobotę zeszłą Te forsycje sobie teraz się ładnie puściły i kwitną, ale widzę, że w wodzie jakieś korzonki też wyłażą To jak by je do ziemi wetknąć, to się przyjmą? tak, powinny się przyjąć, ale zaczekaj, niech się troszkę rozrosną Z przyjemnością poczekam Luuuudzie!!!! Kto chce forsycje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 A jak tam roślinki?? Wyłażą już z ziemi?? Troszkę wyłażą, zwłaszcza te dwie większe funkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.04.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 A jak tam roślinki?? Wyłażą już z ziemi?? Troszkę wyłażą, zwłaszcza te dwie większe funkie A tawułki i sasanki? Twoja hortensja ma coraz ładniejsze listki Oglądam ją z każdej strony po tysiąc razy, bo nie mogę się doczekać na efekty - czy się przyjmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 A jak tam roślinki?? Wyłażą już z ziemi?? Troszkę wyłażą, zwłaszcza te dwie większe funkie A tawułki i sasanki? Twoja hortensja ma coraz ładniejsze listki Oglądam ją z każdej strony po tysiąc razy, bo nie mogę się doczekać na efekty - czy się przyjmie Jakby się miała nie przyjąć, to chyba nie miałaby coraz ładniejszych listków, nie? Już raczej by zaczęła marnieć po dwóch tygodniach Tawułki jakoś się chyba najmniej ruszają, sasanki pomalutku - ale im wszystkim dosypałam ziemi w sobotę, to znów 'się zmniejszyły' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.04.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 A jak tam roślinki?? Wyłażą już z ziemi?? Troszkę wyłażą, zwłaszcza te dwie większe funkie A tawułki i sasanki? Twoja hortensja ma coraz ładniejsze listki Oglądam ją z każdej strony po tysiąc razy, bo nie mogę się doczekać na efekty - czy się przyjmie Jakby się miała nie przyjąć, to chyba nie miałaby coraz ładniejszych listków, nie? Już raczej by zaczęła marnieć po dwóch tygodniach niby tak, ale i tak się o nią martwię Tawułki jakoś się chyba najmniej ruszają, sasanki pomalutku - ale im wszystkim dosypałam ziemi w sobotę, to znów 'się zmniejszyły' ruszą, ruszą - teraz będzie cały czas ciepło, więc muszą ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 ruszą, ruszą - teraz będzie cały czas ciepło, więc muszą ruszyć Mam tylko nadzieję, że im nie zaszkodziły moje 'umiejętności' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.04.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 ruszą, ruszą - teraz będzie cały czas ciepło, więc muszą ruszyć Mam tylko nadzieję, że im nie zaszkodziły moje 'umiejętności' na pewno nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts