malgos2 05.04.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Ale to czarownica jest, jakies gnojowki robi w domu... Gnojówka to wiesz, do róż - do czarowania sie nie nadaje To wywar ze szczura jest do czarowania, nie gnojówka Mowilam, ze zorientowana w temacie? Duszku, nie jedz do niej. Duchu, przyjeżdżaj W razie co czarujemy też wywarem z chmielu To juz lepiej z ziemniakow. Z grejpfrutem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2009 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Ale to czarownica jest, jakies gnojowki robi w domu... Gnojówka to wiesz, do róż - do czarowania sie nie nadaje To wywar ze szczura jest do czarowania, nie gnojówka Mowilam, ze zorientowana w temacie? Duszku, nie jedz do niej. Duchu, przyjeżdżaj W razie co czarujemy też wywarem z chmielu To juz lepiej z ziemniakow. Z grejpfrutem... OOO, widzisz, to dobrze, bo to najlepsza opcja wywaru z ziemniaków Też skuteczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.04.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Hej! psyjadhe psyjadhem..rasia..tys tukej saglondohosz??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.04.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Ale to czarownica jest, jakies gnojowki robi w domu... Gnojówka to wiesz, do róż - do czarowania sie nie nadaje To wywar ze szczura jest do czarowania, nie gnojówka Mowilam, ze zorientowana w temacie? Duszku, nie jedz do niej. Duchu, przyjeżdżaj W razie co czarujemy też wywarem z chmielu To juz lepiej z ziemniakow. Z grejpfrutem... OOO, widzisz, to dobrze, bo to najlepsza opcja wywaru z ziemniaków Też skuteczna Omotaj go, omotaj... Bedziesz czesciej na poludnie wpadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2009 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Hej! Hej Co tam słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.04.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Hej! Hej Co tam słychać? Szkoda, że nie przyjechałaś na ognicho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2009 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Hej! Hej Co tam słychać? Szkoda, że nie przyjechałaś na ognicho... Padłam byłam Ale zrobisz jeszcze jedno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.04.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Hej! Hej Co tam słychać? Szkoda, że nie przyjechałaś na ognicho... Padłam byłam Ale zrobisz jeszcze jedno? Sie rozumie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2009 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Hej! Hej Co tam słychać? Szkoda, że nie przyjechałaś na ognicho... Padłam byłam Ale zrobisz jeszcze jedno? Sie rozumie! To będę Na razie uciekam spać. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.04.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 o kurna a ja w zodiaku chinskim..rattatuj jezdem ..ratatuj sie kto mosze..hehe Spoko, taki duży rattatuj Oldze napewno nie jest potrzebny do niecnych celów Małgosia, a może Ty zazdrosna co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.04.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Donoszę, ze trafiłam, prosto, bez problemu Mam juz plan na łatwiejszy dojazd od strony Piaseczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.04.2009 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Super, od strony Piaseczna to tylko do metra wystarczy A w godzinach wieczornych, to Olga kursuje w tym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.04.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 A tak w ogóle, to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 o kurna a ja w zodiaku chinskim..rattatuj jezdem ..ratatuj sie kto mosze..hehe Spoko, taki duży rattatuj Oldze napewno nie jest potrzebny do niecnych celów Małgosia, a może Ty zazdrosna co?? Oczywiscie, oczywiscie. Jestem zazdrosna o kazda chwile z Duchem. No co ja poradze, ze mnie rzadko odwiedza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.04.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 wiedziałam coś on ostatnio rozchwytywany jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.04.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 A tak w ogóle, to dzień dobry a cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 wiedziałam coś on ostatnio rozchwytywany jest Niezla partia w koncu. 450 za m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.04.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 wiedziałam coś on ostatnio rozchwytywany jest Niezla partia w koncu. 450 za m2. to dopiero teraz mi mówisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 wiedziałam coś on ostatnio rozchwytywany jest Niezla partia w koncu. 450 za m2. to dopiero teraz mi mówisz??? Nie pytalas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.04.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 no fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts