kachna28 06.04.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 wiedziałam coś on ostatnio rozchwytywany jest Niezla partia w koncu. 450 za m2. no w sumie -kasa niezła -jeden salonik ułożony i można zrobic wylot na zakupy np do Londynu czy gdzieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 wiedziałam coś on ostatnio rozchwytywany jest Niezla partia w koncu. 450 za m2. no w sumie -kasa niezła -jeden salonik ułożony i można zrobic wylot na zakupy np do Londynu czy gdzieś Tylko po co do Londynu na zakupy? Do Mediolanu lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.04.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 wiedziałam coś on ostatnio rozchwytywany jest Niezla partia w koncu. 450 za m2. no w sumie -kasa niezła -jeden salonik ułożony i można zrobic wylot na zakupy np do Londynu czy gdzieś Tylko po co do Londynu na zakupy? Do Mediolanu lepiej. tak mi się rzekło -ani tu ani tam nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 wiedziałam coś on ostatnio rozchwytywany jest Niezla partia w koncu. 450 za m2. no w sumie -kasa niezła -jeden salonik ułożony i można zrobic wylot na zakupy np do Londynu czy gdzieś Tylko po co do Londynu na zakupy? Do Mediolanu lepiej. tak mi się rzekło -ani tu ani tam nie byłam Ja w Mediolanie tez nie, ale slyszalam duzo dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.04.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ja w Mediolanie tez nie, ale slyszalam duzo dobrego. ale włochy ogolnie to dosc drogi kraj jest powiem Ci jeszcze, ze bylam zaskoczona mocno, bo latem byla u nas ciotka, która 20 lat temu wyjechała do Kanady -i od tamtej pory w Polsce nie była. Rodzice spotkali sie z nią w KRK -bo tam studiowała -i miała sentyment. No i ciotka byla w ciężkim szoku (nie tylko pod wrażeniem przemian) ale głównie, ze u nas TAKIE CENY!? jak można dac za bluzke np 80zł (w przeliczeniu na dolce of corse) (a to nie jakaś stara -upierdliwa dewotka -babka po 40stce). Czyli w porownaniu z Ameryką -u nas chyba drogo jest się ubrac -co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.04.2009 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 A jak tam roślinki?? Wyłażą już z ziemi?? Troszkę wyłażą, zwłaszcza te dwie większe funkie A tawułki i sasanki? Twoja hortensja ma coraz ładniejsze listki Oglądam ją z każdej strony po tysiąc razy, bo nie mogę się doczekać na efekty - czy się przyjmie Jakby się miała nie przyjąć, to chyba nie miałaby coraz ładniejszych listków, nie? Już raczej by zaczęła marnieć po dwóch tygodniach Tawułki jakoś się chyba najmniej ruszają, sasanki pomalutku - ale im wszystkim dosypałam ziemi w sobotę, to znów 'się zmniejszyły' Nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.04.2009 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 wiedziałam coś on ostatnio rozchwytywany jest Niezla partia w koncu. 450 za m2. no w sumie -kasa niezła -jeden salonik ułożony i można zrobic wylot na zakupy np do Londynu czy gdzieś Tylko po co do Londynu na zakupy? Do Mediolanu lepiej. tak mi się rzekło -ani tu ani tam nie byłam Ja w Mediolanie tez nie, ale slyszalam duzo dobrego. Ależ Wy macie problemy, Kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.04.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ja w Mediolanie tez nie, ale slyszalam duzo dobrego. Ależ Wy macie problemy, Kobitki JESZCZE nie mamy ale jakbyśmy się nagle strasznie wzbogaciły, to trzeba wiedziec gdzie się ubierac -no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.04.2009 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ja w Mediolanie tez nie, ale slyszalam duzo dobrego. Ależ Wy macie problemy, Kobitki JESZCZE nie mamy ale jakbyśmy się nagle strasznie wzbogaciły, to trzeba wiedziec gdzie się ubierac -no nie? Jakbyś się nagle wzbogaciła, czego oczywiście życzę gorąco, to Ci podpowiem, gdzie możesz kasę wydawać Już niedługo, mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ja w Mediolanie tez nie, ale slyszalam duzo dobrego. ale włochy ogolnie to dosc drogi kraj jest powiem Ci jeszcze, ze bylam zaskoczona mocno, bo latem byla u nas ciotka, która 20 lat temu wyjechała do Kanady -i od tamtej pory w Polsce nie była. Rodzice spotkali sie z nią w KRK -bo tam studiowała -i miała sentyment. No i ciotka byla w ciężkim szoku (nie tylko pod wrażeniem przemian) ale głównie, ze u nas TAKIE CENY!? jak można dac za bluzke np 80zł (w przeliczeniu na dolce of corse) (a to nie jakaś stara -upierdliwa dewotka -babka po 40stce). Czyli w porownaniu z Ameryką -u nas chyba drogo jest się ubrac -co? Nie sadze, ze Wlochy sa drogie, ale powiem Ci jak wroce. A latem opowiadalam przeciez, jak poszlam na stoisko Lancome'a i babki mnie namowily na makijaz. Od razu sie zapytaly skad jestem, bla, bla. No i zaczelo sie... Tu taka u nas pracuje Polka i mowila, ze tam u Was perfurmy kosztuja 200 dolarow! Mascara Lancome'a 70... To jak Wy tam zyjecie? Wtedy dolary byly po 1,96, to juz w ogole szok byl dla nich. W Polsce generalnie wszystko, co markowe jest wrednie drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.04.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ja w Mediolanie tez nie, ale slyszalam duzo dobrego. ale włochy ogolnie to dosc drogi kraj jest powiem Ci jeszcze, ze bylam zaskoczona mocno, bo latem byla u nas ciotka, która 20 lat temu wyjechała do Kanady -i od tamtej pory w Polsce nie była. Rodzice spotkali sie z nią w KRK -bo tam studiowała -i miała sentyment. No i ciotka byla w ciężkim szoku (nie tylko pod wrażeniem przemian) ale głównie, ze u nas TAKIE CENY!? jak można dac za bluzke np 80zł (w przeliczeniu na dolce of corse) (a to nie jakaś stara -upierdliwa dewotka -babka po 40stce). Czyli w porownaniu z Ameryką -u nas chyba drogo jest się ubrac -co? Nie sadze, ze Wlochy sa drogie, ale powiem Ci jak wroce. A latem opowiadalam przeciez, jak poszlam na stoisko Lancome'a i babki mnie namowily na makijaz. Od razu sie zapytaly skad jestem, bla, bla. No i zaczelo sie... Tu taka u nas pracuje Polka i mowila, ze tam u Was perfurmy kosztuja 200 dolarow! Mascara Lancome'a 70... To jak Wy tam zyjecie? Wtedy dolary byly po 1,96, to juz w ogole szok byl dla nich. W Polsce generalnie wszystko, co markowe jest wrednie drogie. Bo my to bogate z domu jesteśmy Nie to co te inne bidaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Nio. Kiedys mi tak immigration officer powiedzial na lotnisku: Ty to albo jestes independently wealthy albo nie wiem co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 dzień dobry, ciekawe co Duch na to juz przepuściłysmy jego zarobek... kobiety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.04.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 o sso chozz moj sarobekh ??noo ja niewyspany jesdem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Nie znasz naszych mozliwosci. Obudziles sie biedakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 w sumie to wszystko przez Kasię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.04.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 .... dzień dobry wracam zza forumowych zaświatów co słychać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.04.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Nie znasz naszych mozliwosci. Obudziles sie biedakiem. heh wiec od czasu kiedy poszedłem spac na szczescie sie nic nie zmieniło..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.04.2009 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Witanko wieczorne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts