OK 07.04.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 A u mnie pod blokiem jak sie cos zasadzi, to od razu niszcza ci, co kosza trawe. Właśnie ze względu na to, że miasto kosi trawę średnio 1,5 raza w sezonie - jest umowa niepisana z miastem, że oni nie koszą pod budynkiem, za to mieszkańcy mogą sobie poszaleć ze szpadlem A na poprzednim osiedlu, to miasto potrafiło skosić to, co samo zasadziło Więc mieszkańcy zaczęli grodzić te miejskie sadzonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ja mialam piekna dzika roze, przy okazji ochrona przed zlodziejami, bo wielka byla i klujaca i poszla w cholere. To debile sa od tej trawy, u nas to spoldzielnia ich nasyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 syngonium szybko rosnie ale biedne trzykrotki.. widać, że smakowite były one wisiały?? Jak ta kota je dorwała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.04.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 A u nas niektóre ogródki blokowe są naprawdę ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.04.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 syngonium szybko rosnie ale biedne trzykrotki.. widać, że smakowite były one wisiały?? Jak ta kota je dorwała?? One wisiały w knajpie u znajomej - dość wysoko, nie za wiele światła, ostra wentylacja itd... Teraz to one już wyglądają na żywe, ale jak je przyniosłam to były 1,5metrowe suche pędy z lichą rozetką listków na końcu Ja je systematycznie obchlastuję po wierzchu, zresztą mam już ze 4 doniczki sadzonek Kota trochę podgryza, ale głównie ja je strzygę, żeby zagęścić trochę Syngonium szybko rośnie, ale to przekracza wszelkie normy - jak zrobią przecenę w LM, to se strzelę jaką inną odmianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.04.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ja mialam piekna dzika roze, przy okazji ochrona przed zlodziejami, bo wielka byla i klujaca i poszla w cholere. To debile sa od tej trawy, u nas to spoldzielnia ich nasyla. Dlatego jest taki układ - miasto ma z czapki kawał terenu (jednak tych budynków parę jest), a mieszkańcy radochę i sprzątnięty teren wokół domu Monia, mam nadzieję, że mój też kiedyś będzie naprawdę ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.04.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 będzie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.04.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Dobrej nocki życzę i uciekam Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.04.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Pa, Magi, kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.04.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Pewnie, że będzie ładny i to już niedługo Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.04.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Dobranoc Moniu i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.04.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 jak dobranoc ... dobry wiecór..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.04.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ooooo, od razu widać, że godzina Duchów się zbliża Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.04.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Eeech..... niech to szlag.... I ukradłam.... Róże znoszące cień Nowoczesne rabatowe i parkowe do półcienia ( 2-4 godziny słońca): Arioso AAchen Dom Aphrodite Apricola Ballerina Cromson Meilland Gerbuder Grimm Gertrud4e Jeckyll ( ang.) Graham Thomas( ang.) Crocus Rose ( ang.) Leonardo da Vinci Rotkappchen Rugella Teasing Georgia ( ang.) Schnnewittchen/ Iceberg Vinese Westerland Miniatury : Celina żólta Escimo biała Heidetraum fuksja Mirato c. róż Sommerwind j. róz Pnące: Bobby James Ilse Crohn Superior Kir Royal Rotfassade Wirus jaki, czy co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.04.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 nio ja myślem hehhhehe\ se ramsteina sluchom i buszujem we wontkach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.04.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 I dziwne nie jest, skoro Ci dziewczyny całą kasę przepuściły, jak spałeś Tylko forum zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.04.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 spokojnie całe dwa zlote ktore na ogól na piwo mam mi pusciły wiecej nie mialem wiec pełne spoko..jo bidny kjezdem jak..hmm szczur ateisty w zaułku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.04.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Aaaaa, to faktycznie mocny sen masz, bo przepuściły również przyszłe zarobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 spokojnie całe dwa zlote ktore na ogól na piwo mam mi pusciły wiecej nie mialem wiec pełne spoko..jo bidny kjezdem jak..hmm szczur ateisty w zaułku.. Tak myslalam wlasnie Duchu, ze nie mam z kim w Wielki Piatek na piwo isc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts