ghost34 07.04.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 a to jest ciekawa propozycja pojechac do krakau na stek wolowy..i piffko łobocym łobocym..mam wolne od czartkowego popoludnia..hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 a to jest ciekawa propozycja pojechac do krakau na stek wolowy..i piffko łobocym łobocym..mam wolne od czartkowego popoludnia..hmm Tylko musialoby to byc albo z ranca albo ok. 5:30 po poludniu, gdyz miedzy 4 a 5 haruje jak wol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.04.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 a to jest ciekawa propozycja pojechac do krakau na stek wolowy..i piffko łobocym łobocym..mam wolne od czartkowego popoludnia..hmm Tylko musialoby to byc albo z ranca albo ok. 5:30 po poludniu, gdyz miedzy 4 a 5 haruje jak wol. Proponuję 5:30 - znów możemy się korespondencyjnie napić Sabat mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.04.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 a to jest ciekawa propozycja pojechac do krakau na stek wolowy..i piffko łobocym łobocym..mam wolne od czartkowego popoludnia..hmm Tylko musialoby to byc albo z ranca albo ok. 5:30 po poludniu, gdyz miedzy 4 a 5 haruje jak wol. a potem stek dla ducha z ciebie zrobią. ty lepiej uważaj na niego Małgos. bys ty sie wstydził Duszysko jedne jesc mieso w wielki piątek, a przynajmniej mowic o tym na glos, czys wierzący czy nie wierzący. Jest jeszcze tradycja. Tyle ci powiem. no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 a to jest ciekawa propozycja pojechac do krakau na stek wolowy..i piffko łobocym łobocym..mam wolne od czartkowego popoludnia..hmm Tylko musialoby to byc albo z ranca albo ok. 5:30 po poludniu, gdyz miedzy 4 a 5 haruje jak wol. a potem stek dla ducha z ciebie zrobią. ty lepiej uważaj na niego Małgos. bys ty sie wstydził Duszysko jedne jesc mieso w wielki piątek, a przynajmniej mowic o tym na glos, czys wierzący czy nie wierzący. Jest jeszcze tradycja. Tyle ci powiem. no Ale jeszcze zalezy czyja tradycja... Bo moze my Zydami jestesmy, wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.04.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 co ja poradze na to ze mnie stek wolowy we wielki piatek smakuje .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.04.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 a to jest ciekawa propozycja pojechac do krakau na stek wolowy..i piffko łobocym łobocym..mam wolne od czartkowego popoludnia..hmm Tylko musialoby to byc albo z ranca albo ok. 5:30 po poludniu, gdyz miedzy 4 a 5 haruje jak wol. a potem stek dla ducha z ciebie zrobią. ty lepiej uważaj na niego Małgos. bys ty sie wstydził Duszysko jedne jesc mieso w wielki piątek, a przynajmniej mowic o tym na glos, czys wierzący czy nie wierzący. Jest jeszcze tradycja. Tyle ci powiem. no Ale jeszcze zalezy czyja tradycja... Bo moze my Zydami jestesmy, wis? Łeee,to musielibyśta jeść tego steka do soboty do zachodu Zimny niedobry, brrr..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.04.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 a to jest ciekawa propozycja pojechac do krakau na stek wolowy..i piffko łobocym łobocym..mam wolne od czartkowego popoludnia..hmm Tylko musialoby to byc albo z ranca albo ok. 5:30 po poludniu, gdyz miedzy 4 a 5 haruje jak wol. a potem stek dla ducha z ciebie zrobią. ty lepiej uważaj na niego Małgos. bys ty sie wstydził Duszysko jedne jesc mieso w wielki piątek, a przynajmniej mowic o tym na glos, czys wierzący czy nie wierzący. Jest jeszcze tradycja. Tyle ci powiem. no Ale jeszcze zalezy czyja tradycja... Bo moze my Zydami jestesmy, wis? Gośku ja nie mówie o katolicyzmie, bo sama jestem niewiemkto z wiary. Nie ważne jest wyznanie tylko liczenie sie ociupine z kulturą w której się zyje. Niech sie zapcha tym stekiem, ale po co to oscentacyjnie wyrażac? Ja tez nie strzege postów, no chyba ze na FM . Nic wiecej nie powiem w tej kwestii, bo ja tylko zwykly fizol jestem, w dodatku nie wiem czy wogole wierzący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.04.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 a to jest ciekawa propozycja pojechac do krakau na stek wolowy..i piffko łobocym łobocym..mam wolne od czartkowego popoludnia..hmm Tylko musialoby to byc albo z ranca albo ok. 5:30 po poludniu, gdyz miedzy 4 a 5 haruje jak wol. a potem stek dla ducha z ciebie zrobią. ty lepiej uważaj na niego Małgos. bys ty sie wstydził Duszysko jedne jesc mieso w wielki piątek, a przynajmniej mowic o tym na glos, czys wierzący czy nie wierzący. Jest jeszcze tradycja. Tyle ci powiem. no Ale jeszcze zalezy czyja tradycja... Bo moze my Zydami jestesmy, wis? Łeee,to musielibyśta jeść tego steka do soboty do zachodu Zimny niedobry, brrr..... a to co snuff sa gusła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Nie, bo w czwartek jest Pascha i trwa do soboty. Czyli w piatek jeszcze bysmy swietowali na luzaka. W NY w piatki jest full w knajpach - wszyscy maja wolne wlasnie dlatego, ze najczesciej Pascha sie zbiega z Wielkanoca. A najlepsza dzampreze to maja Grecy - miesiac wczesniej rezerwuja sobie miejsca w knajpach i od polnocy w sobote wpierdzielaja cale barany i takie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.04.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Nie, bo w czwartek jest Pascha i trwa do soboty. Czyli w piatek jeszcze bysmy swietowali na luzaka. W NY w piatki jest full w knajpach - wszyscy maja wolne wlasnie dlatego, ze najczesciej Pascha sie zbiega z Wielkanoca. A najlepsza dzampreze to maja Grecy - miesiac wczesniej rezerwuja sobie miejsca w knajpach i od polnocy w sobote wpierdzielaja cale barany i takie tam. kurcze ciekawe czy ich tam kto jacy purytanie linczuja za to czy paluchami wytykaja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Nie, bo w czwartek jest Pascha i trwa do soboty. Czyli w piatek jeszcze bysmy swietowali na luzaka. W NY w piatki jest full w knajpach - wszyscy maja wolne wlasnie dlatego, ze najczesciej Pascha sie zbiega z Wielkanoca. A najlepsza dzampreze to maja Grecy - miesiac wczesniej rezerwuja sobie miejsca w knajpach i od polnocy w sobote wpierdzielaja cale barany i takie tam. kurcze ciekawe czy ich tam kto jacy purytanie linczuja za to czy paluchami wytykaja.. Kogo? Gdzie? Swirow jest duzo, ale najczesciej trzymaja sie w kupie i nie wchodza w interakcje. Kazdy sobie rzepke skrobie. Ja sie obsmialam jak norka jak przeczytalam w Wyborczej, ze w Krakowie byl wielki skandal, bo koncert byl w klubie w WP. No jaja jakies, news dnia... Ludzie umieraja na swiecie, wojny, glod i bieda, miasto skorumpowane do cna, ale najwiekszy problem to czy mozna koncert w WP organizowac... Swoja droga mam nadzieje, ze debile nie pozamykaja restauracji na ament. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.04.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Swoja droga mam nadzieje, ze debile nie pozamykaja restauracji na ament. weż moze sprawdź cioo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Swoja droga mam nadzieje, ze debile nie pozamykaja restauracji na ament. weż moze sprawdź cioo?? Ale moze juz nie dzisiaj, cio? Zadzwonie jutro. Rozumiem, ze do krainy steka i grejpfruta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.04.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 rosumiesz rosumiesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.04.2009 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 co to? znowu mini zlocik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2009 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 dwuosobowy to może na kawkę do Trzebibi wpadniecie?? tak... od święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.04.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 dwuosobowy to może na kawkę do Trzebibi wpadniecie?? tak... od święta Się nie martw - jak im pozamykają knajpy w Wielki Piątek, to przyjadą do Ciebie Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.04.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 noo jassne jak ja not mobility jezdem.. ale saniedługo bedem miol rosoffy kartonik se pikczerem..i bede se smigoł..heh.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.04.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Duszasty, pociągi tam kursują No i kto jedzie pojazdem na piwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts