OK 09.04.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 W jakiej robocie? Toć ja już dziś w chałupie siedzę Zaraz do mnie mama z bratanicami przyjeżdża, będziemy grabić przyszły trawnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.04.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 W jakiej robocie? Toć ja już dziś w chałupie siedzę Zaraz do mnie mama z bratanicami przyjeżdża, będziemy grabić przyszły trawnik aaaaaaaaaa urlop się znaczy... eeeeeee to super ja dziś mam się umówić z takim jednym panem na jutro i dam znak o któej to ma być ... więc dryndnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.04.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 W jakiej robocie? Toć ja już dziś w chałupie siedzę Zaraz do mnie mama z bratanicami przyjeżdża, będziemy grabić przyszły trawnik aaaaaaaaaa urlop się znaczy... eeeeeee to super ja dziś mam się umówić z takim jednym panem na jutro i dam znak o któej to ma być ... więc dryndnę Oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.04.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 ooooooooo dzwoniłam i wszystko popycham na dziś więc jutro mamy cały dzien dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.04.2009 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 ooooooooo dzwoniłam i wszystko popycham na dziś więc jutro mamy cały dzien dla siebie Super To zakręć jutro, jak będziesz jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.04.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://images6.fotosik.pl/452/eb6106b85dd600cbmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Hej. Pamietasz Olga, jak planowalysmy trawnik u mnie na balkonie? Otoz wcale to nie jest takie glupie - jedna z moich nowych madrych ksiazek opisuje, jak to zrobic, tylko trzeba ten trawnik co roku wymieniac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.04.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Wielkiej Nocy czas nadchodzi, Cały dzień się każdy głodzi. By móc jutro o poranku Siąść za stołem przy śniadanku. Zjeść kosz cały z jajeczkami, Zającami i kaczkami. A już następnego ranka Wiadrem wody zlać baranka! http://www.ekartki.pl/cards_files/23/23881_3383.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.04.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 ZDROWYCH,WESOŁYCH ŚWIĄT http://www.skrzacik.now.pl/Grafika/Pocztowki/rozowe%20pisanki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.04.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Hej. Pamietasz Olga, jak planowalysmy trawnik u mnie na balkonie? Otoz wcale to nie jest takie glupie - jedna z moich nowych madrych ksiazek opisuje, jak to zrobic, tylko trzeba ten trawnik co roku wymieniac. Małgoś, pamiętam Pamiętam też, że mówiłam, że to na pewno możliwe - pytanie, czy gra warta świeczki? Teraz robię swój trawniczek Na razie dosypałam ziemi - tak gdzieś o połowę za mało, ale co tam, lepiej nie będzie A potem wpuściłam dzieci.... i wykorzystałam darmową siłę roboczą Baaardzo dokładnie mi to wymiąchały i rozgrabiły na równo Jeszcze radochę miały Na koniec utuptały cały ogródek, zgodnie z instrukcją, coby wałować Tera se musi poleżeć i po świętach bendem siać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Jak mozesz tak dzieci do pracy wykorzystywac, nie wstyd Ci? Gdyby nie to, ze z ta trawa trzeba by sie bylo bawic co roku to bym na to poszla, bo to nawet nie jest trudne - folia, ziemia, trawa i tyle... Ale chyba jak by to sasiedzi zobaczyli, to zostalabym uznana za najwieksza wariatke w bloku. Nie dosc, ze mam brzydko w domu, bez wykladziny, sciany jak w szpitalu, to jeszcze trawe na balkonie... A wiesz, ze to mnie jeszcze bardziej kusi jak sobie tak pomysle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.04.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Baaardzo Wam Wszystkim dziękuję za życzenia i wzajemnie życzę WESOŁYCH ŚWIĄT http://lh5.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/Sd5BgUQJCpI/AAAAAAAAAdo/5gcVGz6iDfA/s400/jaje.jpg Olga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.04.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Jak mozesz tak dzieci do pracy wykorzystywac, nie wstyd Ci? No wstyd, ale co poradzę, jak mi grabie i łopatę zabrały I jeszcze się przy tym pokłóciły, bo obie chciały grabie,a tylko jedne są Gdyby nie to, ze z ta trawa trzeba by sie bylo bawic co roku to bym na to poszla, bo to nawet nie jest trudne - folia, ziemia, trawa i tyle... Ale chyba jak by to sasiedzi zobaczyli, to zostalabym uznana za najwieksza wariatke w bloku. Nie dosc, ze mam brzydko w domu, bez wykladziny, sciany jak w szpitalu, to jeszcze trawe na balkonie... A wiesz, ze to mnie jeszcze bardziej kusi jak sobie tak pomysle? Masz paskudnych sąsiadów - jak chcesz, to rób, ale ubiezpiecz dobrze od OC, bo każda kropla wilgoci u nich, to będzie Twoja wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 I tak mam zamiar ubezpieczyc mieszkanie w opcji maksymalnej a tam jest tez OC, bo jak sie beda piankowe numery powtarzac, to nie bedzie wyjscia. Ale chyba opcja z trawa przez lenistwo nie wypali. No i w trawie to zawsze jakies robale som. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.04.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 I tak mam zamiar ubezpieczyc mieszkanie w opcji maksymalnej a tam jest tez OC, bo jak sie beda piankowe numery powtarzac, to nie bedzie wyjscia. Ale chyba opcja z trawa przez lenistwo nie wypali. No i w trawie to zawsze jakies robale som. A fuj U mnie takie piękne dżdżownice pełzały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 I tak mam zamiar ubezpieczyc mieszkanie w opcji maksymalnej a tam jest tez OC, bo jak sie beda piankowe numery powtarzac, to nie bedzie wyjscia. Ale chyba opcja z trawa przez lenistwo nie wypali. No i w trawie to zawsze jakies robale som. A fuj U mnie takie piękne dżdżownice pełzały Chyba, ze kota sobie zalatwie, to moze by mu sie podobalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.04.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Wesołych Świąt http://img217.imageshack.us/img217/5461/kurczak.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.04.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Dzięki, Moniu Normalnie masz przechlapane u mnie Właśnie studiuję odmiany funkii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 To ja mam do Was kwiatkowe pytanie. Co sie robi z cebulkami po przekwitnieciu kwiatkow? Jakis czas temu usilowalam przechowac przez zime cebulki narcyzow i zgnily zupelnie. Takie puste sie w srodku zrobily i doopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.04.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Dzięki, Moniu Normalnie masz przechlapane u mnie Właśnie studiuję odmiany funkii a gdzie studiujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts