monia i marek 17.04.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 aa cosik slysolek se ktosi ma macac to se pomysloek se siem salapiem:) sprytnie to załatwiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.04.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Monia, macania Ci brakuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.04.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Monia, macania Ci brakuje?? eee, tam od razu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.04.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 dzień dobry widzę, że ładne zielone z ziemi wyłazi... to znak, że wszystko ku dobremu idzie Monia... a te hortensje co to mamy takie same - to one nazwe jakąś mają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.04.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 to są hortensje ogrodowe dokładna odmiana to nie wiadomo, bo kwiatów nie widziałam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.04.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 to są hortensje ogrodowe dokładna odmiana to nie wiadomo, bo kwiatów nie widziałam jeszcze acha... ale jak wyczaisz co to - to dasz cynk nie ? zanotuję sobie, bo głupio bym nie wiedziała co mi z mojej własnej ziemi wyłazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.04.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Dzień dobry Niestety nie zdążyłam w zeszłym roku obfocić tych hortensji, jak kwitły Ale wyglądały mniej więcej tak: http://poradnikogrodniczy.pl/pliki/plikidikozdlis/hortensja2.jpg Tylko kwiatów miała dużo więcej, niż liści Choć nie wiadomo, jakby wyglądała po np. miesiącu kwitnienia I kwiaty trochę bledsze, w kształcie i w kolorze coś jak te: http://www.superogrod.pl/encfoto/hortensja.jpg To z pamięci, więc może nie być ścisłe Mam wrażenie, że jej to strzyżenie kwiatów b. dobrze robiło na kwitnienie w następnym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.04.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 A moze to 'Bouquet Rose' ? Tylko 'Bouquet Rose' ma płatki o gładkich brzegach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.04.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Dzień dobry Niestety nie zdążyłam w zeszłym roku obfocić tych hortensji, jak kwitły Ale wyglądały mniej więcej tak: http://poradnikogrodniczy.pl/pliki/plikidikozdlis/hortensja2.jpg Tylko kwiatów miała dużo więcej, niż liści Choć nie wiadomo, jakby wyglądała po np. miesiącu kwitnienia I kwiaty trochę bledsze, w kształcie i w kolorze coś jak te: http://www.superogrod.pl/encfoto/hortensja.jpg To z pamięci, więc może nie być ścisłe Mam wrażenie, że jej to strzyżenie kwiatów b. dobrze robiło na kwitnienie w następnym roku ale cudo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.04.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Olga, polecam Ci tę odmianę hosty - ma piękny rysunek kolorów na liściach - "Whirlwind" http://img2.imageshack.us/img2/1697/whirlwind.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.04.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 OK jestem w szoku , u Ciebie zrobil sie watek ogrodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.04.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Dzień doberek Markoto, sama jestem w szoku Czego to wiosna nie robi z człowieka Monia, dzięki, zaraz sprawdzę, czy mam ją na liście Jeśli chodzi o hortensję, to tak, jak pisałam - z pamięci to szczegółów nie pomnę Możliwe, że płatki gładkie Przypuszczam, że to jakaś bardzo popularna odmiana Nareszcie pada I to taki porządny, spokojny deszczyk na cały dzień... Dziewczyny, która jeszcze tu nie była? Zlot!!! Niestety z domu nie mogę wrzucić w stopkę, muszę poczekać do poniedziałku Ale podawajcie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.04.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Monia, sprawdziłam, nie miałam, sprawdziłam - spełnia wymogi, uzupełniłam listę, mam już 19 pozycji Wielkie dzięki - faktycznie śliczna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.04.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Dzień dobry ogrodniczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.04.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Witka O ile dobrze pamiętam, to też masz całkiem ładne i zadbane kwiatki wokół domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.04.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Witka O ile dobrze pamiętam, to też masz całkiem ładne i zadbane kwiatki wokół domu TAK !? nic mi o tym nie wiadomo na razie tylko bratki w doniczkach i jakieś "resztki" krzakow z ubieglych lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.04.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Dzien dybry. Slyszalam o zlocie i jak na razie pisze sie, chociaz co bedzie w czerwcu, tego nie wiem niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.04.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Ja nie wiem, co jutro będzie, a co dopiero w czerwcu Ale zawsze można próbować stanąć na głowie Małgoś, kiedy wracasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.04.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Wracam w srode wieczorem (taka ladna fotostory, a nikt nie czyta...), w necie bede albo jeszcze w nocy albo od czwartku rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.04.2009 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Eeee, czytałam, tylko mi umkło Pytam, bo wybieram się do Krakowa w długi-krótki majowy łykend i dobrze by było, cobyśmy się trafiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts