Piątka 20.04.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 cześć widzę, że w glowie wiosna pozdrawiam cieplutko Ciebie i Kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.04.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Piąteczka Piąteczko Dziękuję w imieniu koty i pozdrawiam wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.04.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Eeee, czytałam, tylko mi umkło Pytam, bo wybieram się do Krakowa w długi-krótki majowy łykend i dobrze by było, cobyśmy się trafiły Oooooo... Poki co jestem umowiona z kumpelkami na grilla w piatek, ale w sobote wieczorkiem powinnam byc wolna przynajmniej na tyle, zeby Paulanera obciagnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.04.2009 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Małgoś, to jeszcze nie jest pewne Ale staram się jak mogę, no i jeszcze firma musi się w tym miesiącu w terminie wyrobić Na pewno dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.04.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 No, ja mam nadzieje, ze dasz znac. Ja bym Ci dala, gdybys byla w Krakuffku i sie nie odezwala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.04.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 no ja się pisze jakby co tym razem kurde może mi wyjdzie dojechać do Was ... jeśli nie macie nic naprzeciwko w sensie jakieś piwo czy cuś w długi-krótki weekend majowy, bo akurat sobie wyjazdowo robię weekend wcześniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.04.2009 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 A co mamy mieć przeciwko Im nas więcej, tym weselej Małgoś, do łba by mi nie przyszło, żeby nie dryndnąć, jak będę w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.04.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 to ja się nastawiam całą sobą na długi weekend, dzień obojętny byleby wcześniej wiedzieć coby mi małżonek numeru nie zrobił i się nie umówił na ten sam termin muszę zaklepać pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.04.2009 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Damy znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.04.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 A co mamy mieć przeciwko Im nas więcej, tym weselej Małgoś, do łba by mi nie przyszło, żeby nie dryndnąć, jak będę w Krakowie To super. Dawno zjazdu krakowskiego nie bylo. Mozemy zrobic poprawiny poprawin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.04.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 A co mamy mieć przeciwko Im nas więcej, tym weselej Małgoś, do łba by mi nie przyszło, żeby nie dryndnąć, jak będę w Krakowie To super. Dawno zjazdu krakowskiego nie bylo. Mozemy zrobic poprawiny poprawin. Byleby mi kasa na czas przyszła, to przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.04.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 A co mamy mieć przeciwko Im nas więcej, tym weselej Małgoś, do łba by mi nie przyszło, żeby nie dryndnąć, jak będę w Krakowie To super. Dawno zjazdu krakowskiego nie bylo. Mozemy zrobic poprawiny poprawin. Byleby mi kasa na czas przyszła, to przyjadę Zrobimy sciepe jak by co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.04.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 A co mamy mieć przeciwko Im nas więcej, tym weselej Małgoś, do łba by mi nie przyszło, żeby nie dryndnąć, jak będę w Krakowie To super. Dawno zjazdu krakowskiego nie bylo. Mozemy zrobic poprawiny poprawin. Byleby mi kasa na czas przyszła, to przyjadę Zrobimy sciepe jak by co. Małgoś, dzięki, ale ja droga w utrzymaniu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.04.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 A co mamy mieć przeciwko Im nas więcej, tym weselej Małgoś, do łba by mi nie przyszło, żeby nie dryndnąć, jak będę w Krakowie To super. Dawno zjazdu krakowskiego nie bylo. Mozemy zrobic poprawiny poprawin. Byleby mi kasa na czas przyszła, to przyjadę Zrobimy sciepe jak by co. Małgoś, dzięki, ale ja droga w utrzymaniu jestem Zniechecaj, zniechecaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.04.2009 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 A co mamy mieć przeciwko Im nas więcej, tym weselej Małgoś, do łba by mi nie przyszło, żeby nie dryndnąć, jak będę w Krakowie To super. Dawno zjazdu krakowskiego nie bylo. Mozemy zrobic poprawiny poprawin. Byleby mi kasa na czas przyszła, to przyjadę Zrobimy sciepe jak by co. Małgoś, dzięki, ale ja droga w utrzymaniu jestem Zniechecaj, zniechecaj... Na razie jestem dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.04.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 witanko - kupiłam furę róż idę wkopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.04.2009 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 witanko - kupiłam furę róż idę wkopać No coś takiego??? Normalnie nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.04.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 brakło mi kasy, bo kupowałam jeszcze dla Ani i wzięłam na krechę, bo kartą się nie dało płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.04.2009 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 brakło mi kasy, bo kupowałam jeszcze dla Ani i wzięłam na krechę, bo kartą się nie dało płacić O matko i córko Dobrze, że jeszcze TIRa nie musisz najmować na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.04.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 No jakby miala wieksze auto to portfelik albo krecha mialyby przerabane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts