kachna28 25.04.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 No i co tam z rana? Jak to po piątku Jeszcze nie wiem, o co chodzi ja mam to samo.. wczoraj imprezka po pracy była... boli mnie łeb, brzuch i nogi ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 No i co tam z rana? Jak to po piątku Jeszcze nie wiem, o co chodzi ja mam to samo.. wczoraj imprezka po pracy była... boli mnie łeb, brzuch i nogi ..... Brzmi jakbys byla w ciazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.04.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 No i co tam z rana? Jak to po piątku Jeszcze nie wiem, o co chodzi ja mam to samo.. wczoraj imprezka po pracy była... boli mnie łeb, brzuch i nogi ..... Brzmi jakbys byla w ciazy. Eeee, nieeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.04.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 No i co tam z rana? Jak to po piątku Jeszcze nie wiem, o co chodzi ja mam to samo.. wczoraj imprezka po pracy była... boli mnie łeb, brzuch i nogi ..... Brzmi jakbys byla w ciazy. nie strasz aż tak to hucznie nie było... chyba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 No i co tam z rana? Jak to po piątku Jeszcze nie wiem, o co chodzi ja mam to samo.. wczoraj imprezka po pracy była... boli mnie łeb, brzuch i nogi ..... Brzmi jakbys byla w ciazy. Eeee, nieeee A co ma kac do brzucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.04.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 A co ma kac do brzucha? wódka bez zagrychy -na pusty żoładek -tyle ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.04.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 A co ma kac do brzucha? wódka bez zagrychy -na pusty żoładek -tyle ma ... A nakopać Ci? Kto tak pije? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.04.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 A co ma kac do brzucha? wódka bez zagrychy -na pusty żoładek -tyle ma ... A nakopać Ci? Kto tak pije? jakoś nie bylo czasu na zagrychę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 A co ma kac do brzucha? wódka bez zagrychy -na pusty żoładek -tyle ma ... A nakopać Ci? Kto tak pije? Wlasnie. Tatus zawsze mi mowil: dziecko, mozesz pic, tylko jedz. A ja zawsze rodzicow slucham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.04.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 A co ma kac do brzucha? wódka bez zagrychy -na pusty żoładek -tyle ma ... A nakopać Ci? Kto tak pije? jakoś nie bylo czasu na zagrychę ... Ale na wódkę był? Do wódzi zagrycha musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.04.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 czyli jak do mnie przyjedziecie to oprócz wódki mam jedzenie szykować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.04.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 czyli jak do mnie przyjedziecie to oprócz wódki mam jedzenie szykować? Jak Ci się nie chce, to z własnym prowiantem przyjedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 czyli jak do mnie przyjedziecie to oprócz wódki mam jedzenie szykować? Jak Ci się nie chce, to z własnym prowiantem przyjedziemy Zamowimy z almy, nie boj nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.04.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 czyli jak do mnie przyjedziecie to oprócz wódki mam jedzenie szykować? Jak Ci się nie chce, to z własnym prowiantem przyjedziemy pizzę można zamówić a i kebab blisko -czyli tradycyjna Polska Kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.04.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 czyli jak do mnie przyjedziecie to oprócz wódki mam jedzenie szykować? Jak Ci się nie chce, to z własnym prowiantem przyjedziemy Zamowimy z almy, nie boj nic. Tyż można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.04.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 czyli jak do mnie przyjedziecie to oprócz wódki mam jedzenie szykować? Jak Ci się nie chce, to z własnym prowiantem przyjedziemy Zamowimy z almy, nie boj nic. w S-rzu nie ma Almy Biedronka jest -a nawet 2 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 czyli jak do mnie przyjedziecie to oprócz wódki mam jedzenie szykować? Jak Ci się nie chce, to z własnym prowiantem przyjedziemy Zamowimy z almy, nie boj nic. w S-rzu nie ma Almy Biedronka jest -a nawet 2 szt To nie jade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.04.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 w S-rzu nie ma Almy Biedronka jest -a nawet 2 szt To nie jade. ale jest za to PRAWDZIWA GALERIA!!!! od 4 tygodni zresztą! i jest w niej chyba z 8 sklepów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 w S-rzu nie ma Almy Biedronka jest -a nawet 2 szt To nie jade. ale jest za to PRAWDZIWA GALERIA!!!! od 4 tygodni zresztą! i jest w niej chyba z 8 sklepów A zwiedzanie jest w planie wycieczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.04.2009 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 w S-rzu nie ma Almy Biedronka jest -a nawet 2 szt To nie jade. ale jest za to PRAWDZIWA GALERIA!!!! od 4 tygodni zresztą! i jest w niej chyba z 8 sklepów A zwiedzanie jest w planie wycieczki? No masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts