kachna28 25.04.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 PRAWDZIWA GALERIA!!!! od 4 tygodni zresztą! i jest w niej chyba z 8 sklepów A zwiedzanie jest w planie wycieczki? No masz obowiazkowo! moim zdaniem jest ważniejsza od Starówki -Stare Miasto kazdy już zdążył poznać -ma w końcu jakieś 900 lat -a Galeria jest nowa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.04.2009 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Dobra, biere portfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 PRAWDZIWA GALERIA!!!! od 4 tygodni zresztą! i jest w niej chyba z 8 sklepów A zwiedzanie jest w planie wycieczki? No masz obowiazkowo! moim zdaniem jest ważniejsza od Starówki -Stare Miasto kazdy już zdążył poznać -ma w końcu jakieś 900 lat -a Galeria jest nowa !!! Kazdy oprocz mnie. Mam nadzieje, ze Stare Miasto tez jest w planach. Z przewodnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.04.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Mam nadzieje, ze Stare Miasto tez jest w planach. Z przewodnikiem. to poczytaj jakieś książki o Sandomierzu -bedziesz pełniła honory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Mam nadzieje, ze Stare Miasto tez jest w planach. Z przewodnikiem. to poczytaj jakieś książki o Sandomierzu -bedziesz pełniła honory No juz by mnie chciala do roboty zagonic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.04.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 No i co tam z rana? Jak to po piątku Jeszcze nie wiem, o co chodzi No i co z tym wekendem? Przyjezdzasz? Małgoś, sorki, umknęło mi Jeśli tylko mi pensja przyjdzie przed, to przyjeżdżam, w poniedziałek podpytam w robocie, kiedy przelewy będą robić A Ty masz tu jakies interesa czy tak z milosci do mnie? Z miłości do Ciebie I z potrzeby urwania się a do mnie to nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.04.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 A co ma kac do brzucha? wódka bez zagrychy -na pusty żoładek -tyle ma ... A nakopać Ci? Kto tak pije? ci co nie są w tym temacie obcykani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.04.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 No i co tam z rana? Jak to po piątku Jeszcze nie wiem, o co chodzi No i co z tym wekendem? Przyjezdzasz? Małgoś, sorki, umknęło mi Jeśli tylko mi pensja przyjdzie przed, to przyjeżdżam, w poniedziałek podpytam w robocie, kiedy przelewy będą robić A Ty masz tu jakies interesa czy tak z milosci do mnie? Z miłości do Ciebie I z potrzeby urwania się a do mnie to nie?? Tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.04.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 już myśałam, że moja miłość to platoniczna jest ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.04.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Skądże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.04.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 nie dostawałam powiadomień do Olgi i jeszcze bym jutro na śniadanie nie zdążyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Uuuuu, to by dopiero plama byla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.04.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Uuuuu, to by dopiero plama byla. plama jak plama, ale pusty żółądek cały dzień, bo obiadu to nam koleżanka nie podaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.04.2009 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Bo w ogóle coś te powiadomienia ostatnio do d.. działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Uuuuu, to by dopiero plama byla. plama jak plama, ale pusty żółądek cały dzień, bo obiadu to nam koleżanka nie podaje Skandal, wychodzimy z tego lokalu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.04.2009 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Cześć Marudy Śniadanko, proszę bardzo http://le-renaissance.com/images/photo/img_new/petit-dejeuner.jpg Mam przy takiej pogodzie w kuchni siedzieć, obiad pichcić? Niedoczekanie... Toż to na dwór trzeba wyjść http://markowe24.com/image/displayimage/image/19543057/type/jpg/width/650/height/650/19543057.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.04.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Zabieram kosz piknikowy i zmykam , a Wy sobie radźcie, bo kosz był tylko jeden Dzięki za prowiancik i poranną kawusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.04.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Tak sobie pomyślałam, że Ciebie to na obiad do domu i tak nie ściągnę z ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.04.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Tak sobie pomyślałam, że Ciebie to na obiad do domu i tak nie ściągnę z ogrodu zdążyłaś mnie już poznać Marek pojechał po piwko na działkę, ja rozmrażam karczek i idziemy biesiadować Twój koszyk jest dzisiaj niezbędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.04.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Miłego biesiadowania Ja piję drugą kawkę i się zastanawiam, czy bardzo zgorszę sąsiadów, jak znowu przy niedzieli wylecę z grabiami Ale chyba mi to wisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts