monia i marek 26.04.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Miłego biesiadowania Ja piję drugą kawkę i się zastanawiam, czy bardzo zgorszę sąsiadów, jak znowu przy niedzieli wylecę z grabiami Ale chyba mi to wisi Mnie też to wisi, bo idę robić to samo, a moi sąsiedzi działkowi patrzą na nas jak na wariatów, ale mam to w d...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.04.2009 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 No to pójdę Najgorzej mi się zebrać, bo to prawie środek podwórka i jakoś tak głupio Ale jak już się wezmę i zacznę robić, to przestaje przeszkadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.04.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 No to pójdę Najgorzej mi się zebrać, bo to prawie środek podwórka i jakoś tak głupio Ale jak już się wezmę i zacznę robić, to przestaje przeszkadzać ja mam najgorsze opory wyjść z samchodu w ubraniu działkowym zamiast kościółkowego, jak przystało na niedzielę, ale jak już wyjdę, to mam to gdzieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.04.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 wkurza mnie to, że koło naszej działki ludzie urządzili sobie trasy spacerowe i łażą całą niedzielę dookoła, a my w tym czasie kopiemy na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.04.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 No to pójdę Najgorzej mi się zebrać, bo to prawie środek podwórka i jakoś tak głupio Ale jak już się wezmę i zacznę robić, to przestaje przeszkadzać ja mam najgorsze opory wyjść z samchodu w ubraniu działkowym zamiast kościółkowego, jak przystało na niedzielę, ale jak już wyjdę, to mam to gdzieś Tego to akurat nie mam... całe życie łażę w weekend weekendowo, więc całkiem się nie przejmuję Wystarczy, że do roboty muszę wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.04.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 wkurza mnie to, że koło naszej działki ludzie urządzili sobie trasy spacerowe i łażą całą niedzielę dookoła, a my w tym czasie kopiemy na całego Kwestia czasu - parę lat i tak Ci wszystko zarośnie, że nie będziesz ich widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.04.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 No to pójdę Najgorzej mi się zebrać, bo to prawie środek podwórka i jakoś tak głupio Ale jak już się wezmę i zacznę robić, to przestaje przeszkadzać ja mam najgorsze opory wyjść z samchodu w ubraniu działkowym zamiast kościółkowego, jak przystało na niedzielę, ale jak już wyjdę, to mam to gdzieś Tego to akurat nie mam... całe życie łażę w weekend weekendowo, więc całkiem się nie przejmuję Wystarczy, że do roboty muszę wyglądać też z takiego założenia wychodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.04.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 wkurza mnie to, że koło naszej działki ludzie urządzili sobie trasy spacerowe i łażą całą niedzielę dookoła, a my w tym czasie kopiemy na całego Kwestia czasu - parę lat i tak Ci wszystko zarośnie, że nie będziesz ich widzieć już się doczekać nie mogę Niestety u mnie kiepskie gleby i wszystko rośnie wolno, pomimo podlewania, bo grynt b.przepuszczalny, wapienny i kiepskiej jakości jak już jestesmy przy ogrodach, to Ci powiem, że wyszły hosty, które Ci obiecałam June i jeszcze jakaś inna ładna bez nazwy, ale Ty specjalistką jesteś od host, to z pewnością zidentyfikujesz Mogę wysłać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.04.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Monia, nie śmiej się ze mnie Jaka ze mnie specjalistka - na razie się dowiedziałam, że nic nie wiem Nie wysyłaj, wybieram się w maju w Wasze okolice i nie wyobrażam sobie, żebyśmy się nie spotkały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.04.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Monia, nie śmiej się ze mnie Jaka ze mnie specjalistka - na razie się dowiedziałam, że nic nie wiem Nie wysyłaj, wybieram się w maju w Wasze okolice i nie wyobrażam sobie, żebyśmy się nie spotkały nie wiem czy będę, ale postaram się w takim razie wsadzę je do dniczek, żeby przetrwały podróż, co? W razie gdyby mnie nie było, to zostawię u Ani. A Ty będziesz bryczką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.04.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Monia, nie śmiej się ze mnie Jaka ze mnie specjalistka - na razie się dowiedziałam, że nic nie wiem Nie wysyłaj, wybieram się w maju w Wasze okolice i nie wyobrażam sobie, żebyśmy się nie spotkały nie wiem czy będę, ale postaram się w takim razie wsadzę je do dniczek, żeby przetrwały podróż, co? W razie gdyby mnie nie było, to zostawię u Ani. A Ty będziesz bryczką? Tylko jeśli mi się uda na krzywy ryj załapać gdzieś Raczej pociągiem, ale dam radę Musisz być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.04.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Monia, nie śmiej się ze mnie Jaka ze mnie specjalistka - na razie się dowiedziałam, że nic nie wiem Nie wysyłaj, wybieram się w maju w Wasze okolice i nie wyobrażam sobie, żebyśmy się nie spotkały nie wiem czy będę, ale postaram się w takim razie wsadzę je do dniczek, żeby przetrwały podróż, co? W razie gdyby mnie nie było, to zostawię u Ani. A Ty będziesz bryczką? Tylko jeśli mi się uda na krzywy ryj załapać gdzieś Raczej pociągiem, ale dam radę Musisz być szkoda, że u mnie na ten moment nie mam warunków w tym domu, gdzie mieszkam nie ma gdzie, a w nowym domu stan surowy Chyba muszę w tym nowym wykończyć w pierwszej kolejności pokój gościnny na poddaszu, coby gości przyjmować Coś Ania wspominała ostatnio, tzn pytała, czy ma szykować pokój dla Ciebie A ten przyjazd na majówkę, to już pewny jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.04.2009 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Moni, żaden problem - ja dam sobie radę Wybierałam się na ten weekend, ale coś dziewczyny kombinują jakieś spotkanie w maju w Krakowie, więc może się przesunę na inny - mi wszystko jedno, mogę wziąć 1-2 dni wolnego Na pewno się nie wyrwę dwa razy Muszę jeszcze Małgoś przycisnąć, kiedy to spotkanko robią Dam znać w razie co, a głowy Wam nie chcę zawracać - wystarczy, że się zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.04.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 w takim razie czekam na spotkanie i dzisiaj wsadzę te hosty do doniczek, żeby czekały na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.04.2009 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 http://www.edycja.pl/upload/kartki/508.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.04.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Nie ma za co Obiecałam, więc będą - zobaczysz, June jest chyba najładniejszą z host (liście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.04.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 One wszystkie piękne A ja mam tylko taką większą doniczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.04.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 a po co Tobie doniczka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.04.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 No, ten mój ogródek to taka większa doniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.04.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 aaaa, o to chosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts