Magi77 27.04.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Witam wieczorową porą A Pani w ogródku szaleje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 27.04.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 doniczki jeszcze zagrabia?? dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.04.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 o tej porze to już narzędzia do piwnicy pakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.04.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Planujecie KRK a Sandomierz sytrasznie ciężko zaplanować malgos by chciała na tygodniu, ale reszta pracuje i lepszy bylby weekend (nie ukrywam że i dla mnie). Trzeba podjąć jakąś konkretną decyzję, bo ostatnio S-rz oblegany i problemy z noclegami mogą być Prosze o jakieś sugestie -na PW lub w moim wątku... Kasia przeklamuje fakty jak zwykle. Jest dlugi weekend bozocialowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.04.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Cześć Sorki, kolesianka mnie z piwem napadła A ja napadłam na ogrodniczy i nabyłam drogą kupna orlika i parzydło karłowe To gadajcie, kiedy macie czas - plebiscyt robię Ten weekend, czy następny? Mi chyba następny bardziej leży Jak rozumiem Sandomierz - czerwiec, weekend bożociałowy? Kasiu, klepać sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.04.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Olga, mnie tak samo ten i nastepny pasuje - w tych samych godzinach (tyle, ze w nastepnym jeszcze moge troche pomieszac i cos poprzekladac jak bede wiedziec, na ktory dzien krakufek planujesz), wiec rob, co uwazasz, a ja sie dostosuje ile bede mogla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.04.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 a ja się szwendam wszędzie coby się dowiedzieć w końcu czy się wyklarowało z imprezą? a tu stron do obejrzenia tyle, że do północy będę siedzieć i nadrabiać a i tak nic nie wiem i dzień dobre popołudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.04.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Dzień dobry wieczór Zielona, z którą imprezą, bo tu się parę szykuje? Małgoś, to ja bym jednak w przyszły weekend przyjechała, bo dostawy kasy się opóźniają i tak mi nie papuśnie wypada w ten weekend Małgoś, tylko daj znać, czy jeśli w piątek będę, to ok? Wtedy bym sobie podjechała do Ani w sobotę, jeśli pasuje I do Moni, jeśli pasuje? Kurcze, nie chcę Wam też głowy za mocno zawracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.04.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 dobry wieczórto Twoje: http://img156.imageshack.us/img156/395/hosta.jpg i jeszcze June (posadzona w cieniu ma niebieskie obrzeża) http://img156.imageshack.us/img156/8274/junek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.04.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Dzień dobry wieczór Zielona, z którą imprezą, bo tu się parę szykuje? Małgoś, to ja bym jednak w przyszły weekend przyjechała, bo dostawy kasy się opóźniają i tak mi nie papuśnie wypada w ten weekend Małgoś, tylko daj znać, czy jeśli w piątek będę, to ok? Wtedy bym sobie podjechała do Ani w sobotę, jeśli pasuje I do Moni, jeśli pasuje? Kurcze, nie chcę Wam też głowy za mocno zawracać Kochana, na 8 maja mam na razie tylko wizyte u lekarza na 16:30, nie powinno dlugo zajac i to bedzie w miescie, wiec super. Jak sie teraz zaanonsujesz na 100%, to juz na pewno z nikim sie na piatek nie bede umawiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.04.2009 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 wstawać, wstawać http://images46.fotosik.pl/107/805347e0fbfeb44emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 29.04.2009 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 kilka? no to co ja będę wybrzydzać, jeśli terminy spasują może być i 10 ... się wpraszam, bo teraz jakby trochę mniej roboty mam to jak najbardziej na piwo wyskoczyć mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.04.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Donoszę, ze moje fenkie ciągle z ziemi wyłażą Wczoraj odkryłam nowe, w całkiem innym miejscu Dopiero się przebijają przez warstwę ziemi Paprotki mnie olałay. Żadna nie wylazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.04.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Maylandziu, a paprotki to w cieniu masz? Bo one słońca ponoć nie lubią. Przynajmniej u mnie Wszystkie padły na mojej południowej stronie ogródka Olga, może być i następny weekend, obojętne mi jest Ugadajcie się, ja się dostosuję jak tylko będzie się dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Dzień dobry wieczór Zielona, z którą imprezą, bo tu się parę szykuje? Małgoś, to ja bym jednak w przyszły weekend przyjechała, bo dostawy kasy się opóźniają i tak mi nie papuśnie wypada w ten weekend Małgoś, tylko daj znać, czy jeśli w piątek będę, to ok? Wtedy bym sobie podjechała do Ani w sobotę, jeśli pasuje I do Moni, jeśli pasuje? Kurcze, nie chcę Wam też głowy za mocno zawracać Kochana, na 8 maja mam na razie tylko wizyte u lekarza na 16:30, nie powinno dlugo zajac i to bedzie w miescie, wiec super. Jak sie teraz zaanonsujesz na 100%, to juz na pewno z nikim sie na piatek nie bede umawiac. To się anonsuję na 8 maja Małgoś, Anoleiz, rezerwujcie czas A 9-ego, w sobotę, podjechałabym do Ani, może Monia też znajdzie chwilkę? Monia, śliczne - ja już sobie tę June pooglądałam - hostasek jak dla mnie: piękna i nie za duża Poza tym uprzejmie melduję, że wymyśliłam/znalazłam miejsce na parzydło (to duże, bo to małe to się wszędzie zmieści ) Mayland, Ania ma rację, paprocie tylko do cienia A jak już Ci się przyjmą, to jeszcze zdążysz pożałować One się rozpełzają jak te cholerne konwalie A swoje hosty dwie właśnie przesadziłam i mam nadzieję, że im to nie zaszkodzi Nitus, dzięki za kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Olga, a Ty masz jakas miejscowke w Krakuffku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Nooo.... nie macie tam hoteli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 No mamy. Glupio mi strasznie, bo kurde gdyby mieszkanko bylo chociaz czesciowo gotowe to bys mogla tam siedziec ile bys chciala. Jak malz wyjezdza to ja mieszkam z mama, nie mam kompletnie miejsca, nawet na korytarzu. A ktos nie zaadoptowalby Cie? Anoleiz np.? Jak by co, to tu jest tani hostel, tyle, ze lazienka jest dzielona na iles tam pokoi. http://www.trzykafki.pl/tani_nocleg.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Małgoś, dzięki wielkie, ale nie ma problemu Dam se radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 No jest problem, bo chcialabym, zeby mnie wszyscy nawiedzali jak najczesciej, po to sobie mieszkanko 87 m2 kupilam, zeby bylo gdzie pulk wojska przechowac, ale teraz to dooopa. Ze tez ku.wa kryzys musial przyjsc, gielda siadla, nie mam za co ruszyc z miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts