OK 29.04.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Csiii, ja też nie mam, a ruszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 I chocby przyszlo tysiac atletow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 To minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Nio. Ale poki co warunki lokalowe srednie. Jeszcze jak malz jest, to mamy jednoosobowa miejscowke u niego, ale jak go nie ma, to wynajmuje pracownie, a nie chcialabys sie przez przypadek stac czyjajs modelka, tym bardziej, ze facet glownie kolka i trojkaty maluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Nio. Ale poki co warunki lokalowe srednie. Jeszcze jak malz jest, to mamy jednoosobowa miejscowke u niego, ale jak go nie ma, to wynajmuje pracownie, a nie chcialabys sie przez przypadek stac czyjajs modelka, tym bardziej, ze facet glownie kolka i trojkaty maluje. Może się kiedyś nauczy pięciokąta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Nio. Ale poki co warunki lokalowe srednie. Jeszcze jak malz jest, to mamy jednoosobowa miejscowke u niego, ale jak go nie ma, to wynajmuje pracownie, a nie chcialabys sie przez przypadek stac czyjajs modelka, tym bardziej, ze facet glownie kolka i trojkaty maluje. Może się kiedyś nauczy pięciokąta Ciekawe, co by powiedzial, jak by Cie skacowana w lozku zobaczyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Nio. Ale poki co warunki lokalowe srednie. Jeszcze jak malz jest, to mamy jednoosobowa miejscowke u niego, ale jak go nie ma, to wynajmuje pracownie, a nie chcialabys sie przez przypadek stac czyjajs modelka, tym bardziej, ze facet glownie kolka i trojkaty maluje. Może się kiedyś nauczy pięciokąta Ciekawe, co by powiedzial, jak by Cie skacowana w lozku zobaczyl. Ciekawe, co ja bym powiedziała, jak by mi takie wlazło do chałupy, a ja na kacu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Nio. Ale poki co warunki lokalowe srednie. Jeszcze jak malz jest, to mamy jednoosobowa miejscowke u niego, ale jak go nie ma, to wynajmuje pracownie, a nie chcialabys sie przez przypadek stac czyjajs modelka, tym bardziej, ze facet glownie kolka i trojkaty maluje. Może się kiedyś nauczy pięciokąta Ciekawe, co by powiedzial, jak by Cie skacowana w lozku zobaczyl. Ciekawe, co ja bym powiedziała, jak by mi takie wlazło do chałupy, a ja na kacu W dodatku smierdzace terpentyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Nio. Ale poki co warunki lokalowe srednie. Jeszcze jak malz jest, to mamy jednoosobowa miejscowke u niego, ale jak go nie ma, to wynajmuje pracownie, a nie chcialabys sie przez przypadek stac czyjajs modelka, tym bardziej, ze facet glownie kolka i trojkaty maluje. Może się kiedyś nauczy pięciokąta Ciekawe, co by powiedzial, jak by Cie skacowana w lozku zobaczyl. Ciekawe, co ja bym powiedziała, jak by mi takie wlazło do chałupy, a ja na kacu W dodatku smierdzace terpentyna. Ujjjj, fakt... a tu człek na kacu... Dopiero by się przekonał, co znaczy sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Nio. Ale poki co warunki lokalowe srednie. Jeszcze jak malz jest, to mamy jednoosobowa miejscowke u niego, ale jak go nie ma, to wynajmuje pracownie, a nie chcialabys sie przez przypadek stac czyjajs modelka, tym bardziej, ze facet glownie kolka i trojkaty maluje. Może się kiedyś nauczy pięciokąta Ciekawe, co by powiedzial, jak by Cie skacowana w lozku zobaczyl. Ciekawe, co ja bym powiedziała, jak by mi takie wlazło do chałupy, a ja na kacu W dodatku smierdzace terpentyna. Ujjjj, fakt... a tu człek na kacu... Dopiero by się przekonał, co znaczy sztuka Abstrakcjonizm ekspresyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Nio. Ale poki co warunki lokalowe srednie. Jeszcze jak malz jest, to mamy jednoosobowa miejscowke u niego, ale jak go nie ma, to wynajmuje pracownie, a nie chcialabys sie przez przypadek stac czyjajs modelka, tym bardziej, ze facet glownie kolka i trojkaty maluje. Może się kiedyś nauczy pięciokąta Ciekawe, co by powiedzial, jak by Cie skacowana w lozku zobaczyl. Ciekawe, co ja bym powiedziała, jak by mi takie wlazło do chałupy, a ja na kacu W dodatku smierdzace terpentyna. Ujjjj, fakt... a tu człek na kacu... Dopiero by się przekonał, co znaczy sztuka Abstrakcjonizm ekspresyjny. Hiperekspresyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 To Ty lepiej rzeczywiscie w 3 kafkach sobie zabukuj, tak bezpieczniej bedzie stanowczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Małgoś, dam se radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.04.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Olga, słuchaj, możemy się umówić tak, że posiedzisz w piątek w KRK, polecisz na ostatni pociąg a mój monsz Cię odbierze ze stacji i przenocujesz juz u mnie Wtedy i Monia będzie mogła wpaść nawet z rana, jak jej będzie pasić I na spokojnie sobie dzionek spędzimy, Małgosia wówczas mogłaby wcześniej przyjechać, skoro popołudniu ma lekcje.. Mnie nie przeszkadza nawet jak na północ zjedziesz, spoko Po co tracić kasę na hotel, jak można na co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.04.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Olga, słuchaj, możemy się umówić tak, że posiedzisz w piątek w KRK, polecisz na ostatni pociąg a mój monsz Cię odbierze ze stacji i przenocujesz juz u mnie Wtedy i Monia będzie mogła wpaść nawet z rana, jak jej będzie pasić I na spokojnie sobie dzionek spędzimy, Małgosia wówczas mogłaby wcześniej przyjechać, skoro popołudniu ma lekcje.. Mnie nie przeszkadza nawet jak na północ zjedziesz, spoko Po co tracić kasę na hotel, jak można na co innego dobrze Ania mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Aniu, dzięki, jednak przenocuję w Krakowie i koło południa na spokojnie przyjadę Jakoś wolę nie ryzykować, że po spotkaniu z Małgosią wsiądę nie w ten pociąg, albo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 A jak o 3.30 przyjedzie, to tez bedzie OK? Mam jednak nadzieje, ze mi Olga nie ucieknie jak nie przymierzajac Ty Kopciuszku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Dziewczyny, serio-serio - ja tam wolę na luzie się piwka napić i paść w hotelu, niż się borykać z jakimiś średnio mi znanymi dworcami A na spokojnie, to zdaje się uda mi się w miarę tanio hotel załatwić, więc się nie martwcie Ale dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.04.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 może być i 5.00 rano Małgosiu, pogadamy jak Ty zostaniesz mamusią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 może być i 5.00 rano Małgosiu, pogadamy jak Ty zostaniesz mamusią Aniu, jak bym się trochę postarała, to pewnie mogłabym być Twoją Naprawdę, nie martwcie się o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts