malgos2 29.04.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Dziewczyny, serio-serio - ja tam wolę na luzie się piwka napić i paść w hotelu, niż się borykać z jakimiś średnio mi znanymi dworcami A na spokojnie, to zdaje się uda mi się w miarę tanio hotel załatwić, więc się nie martwcie Ale dzięki wielkie O, to powiedz jeszcze gdzie. Ania, mnie o 3.30 czy 5 nawet jeszcze nie obudzisz, bo jeszcze nie spie, wiec nie musze byc mamusia, ale gorzej z tatusiem i przywozeniem z dworca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.04.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 może być i 5.00 rano Małgosiu, pogadamy jak Ty zostaniesz mamusią Aniu, jak bym się trochę postarała, to pewnie mogłabym być Twoją Naprawdę, nie martwcie się o mnie eee, no bez przesady ile bys miała wtedy? 5 lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 może być i 5.00 rano Małgosiu, pogadamy jak Ty zostaniesz mamusią Aniu, jak bym się trochę postarała, to pewnie mogłabym być Twoją Naprawdę, nie martwcie się o mnie eee, no bez przesady ile bys miała wtedy? 5 lat? Nooo, nie pamiętam, ile lat ma Ania Ale raczej więcej niż 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 może być i 5.00 rano Małgosiu, pogadamy jak Ty zostaniesz mamusią Aniu, jak bym się trochę postarała, to pewnie mogłabym być Twoją Naprawdę, nie martwcie się o mnie eee, no bez przesady ile bys miała wtedy? 5 lat? Nooo, nie pamiętam, ile lat ma Ania Ale raczej więcej niż 5 Nie no, Ania wyglada na troche wiecej niz 5... Tak z 18 bym jej jednak dala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 może być i 5.00 rano Małgosiu, pogadamy jak Ty zostaniesz mamusią Aniu, jak bym się trochę postarała, to pewnie mogłabym być Twoją Naprawdę, nie martwcie się o mnie eee, no bez przesady ile bys miała wtedy? 5 lat? Nooo, nie pamiętam, ile lat ma Ania Ale raczej więcej niż 5 Nie no, Ania wyglada na troche wiecej niz 5... Tak z 18 bym jej jednak dala. No to spokojnie mogłabym być mamusią Kurcze To już babcią nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.04.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 może być i 5.00 rano Małgosiu, pogadamy jak Ty zostaniesz mamusią Aniu, jak bym się trochę postarała, to pewnie mogłabym być Twoją Naprawdę, nie martwcie się o mnie eee, no bez przesady ile bys miała wtedy? 5 lat? Nooo, nie pamiętam, ile lat ma Ania Ale raczej więcej niż 5 Nie no, Ania wyglada na troche wiecej niz 5... Tak z 18 bym jej jednak dala. No to spokojnie mogłabym być mamusią Kurcze To już babcią nawet hmm, to tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.04.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 moja mama była z 63r Miała 17 latek jak się urodziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 No dobra, to trochę przesadziłam Ale nie dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.04.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 moja mama była z 63r Miała 17 latek jak się urodziłam o rety niewiele starsza ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Dziewczyny, serio-serio - ja tam wolę na luzie się piwka napić i paść w hotelu, niż się borykać z jakimiś średnio mi znanymi dworcami A na spokojnie, to zdaje się uda mi się w miarę tanio hotel załatwić, więc się nie martwcie Ale dzięki wielkie O, to powiedz jeszcze gdzie. Jak będę wiedziała, to powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.04.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 nie tak niewiele A Ty Monia wyglądasz spokojnie na 20tkę, więc się niczym nie denerwuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.04.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 nie tak niewiele A Ty Monia wyglądasz spokojnie na 20tkę, więc się niczym nie denerwuj więcej ja jestem starsza od Ciebie niż Twoja mama byłaby ode mnie Dzięki, Aniu, dzięki - jak zwykle jesteś milutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Dziewczyny, serio-serio - ja tam wolę na luzie się piwka napić i paść w hotelu, niż się borykać z jakimiś średnio mi znanymi dworcami A na spokojnie, to zdaje się uda mi się w miarę tanio hotel załatwić, więc się nie martwcie Ale dzięki wielkie O, to powiedz jeszcze gdzie. Jak będę wiedziała, to powiem Brzmi tajemniczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 nie tak niewiele A Ty Monia wyglądasz spokojnie na 20tkę, więc się niczym nie denerwuj więcej ja jestem starsza od Ciebie niż Twoja mama byłaby ode mnie A to tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.04.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 nie tak niewiele A Ty Monia wyglądasz spokojnie na 20tkę, więc się niczym nie denerwuj więcej ja jestem starsza od Ciebie niż Twoja mama byłaby ode mnie A to tak jak ja to my pewnie rówieśnice som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 nie tak niewiele A Ty Monia wyglądasz spokojnie na 20tkę, więc się niczym nie denerwuj więcej ja jestem starsza od Ciebie niż Twoja mama byłaby ode mnie A to tak jak ja to my pewnie rówieśnice som Pewnie jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 nie tak niewiele A Ty Monia wyglądasz spokojnie na 20tkę, więc się niczym nie denerwuj więcej ja jestem starsza od Ciebie niż Twoja mama byłaby ode mnie A to tak jak ja to my pewnie rówieśnice som To sobie teraz powspominacie, jak to przed wojna bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.04.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 nie tak niewiele A Ty Monia wyglądasz spokojnie na 20tkę, więc się niczym nie denerwuj więcej ja jestem starsza od Ciebie niż Twoja mama byłaby ode mnie A to tak jak ja to my pewnie rówieśnice som To sobie teraz powspominacie, jak to przed wojna bylo. Małgoś, Ty wiśnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 nie tak niewiele A Ty Monia wyglądasz spokojnie na 20tkę, więc się niczym nie denerwuj więcej ja jestem starsza od Ciebie niż Twoja mama byłaby ode mnie A to tak jak ja to my pewnie rówieśnice som To sobie teraz powspominacie, jak to przed wojna bylo. Małgoś, Ty wiśnio No co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.04.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 nie tak niewiele A Ty Monia wyglądasz spokojnie na 20tkę, więc się niczym nie denerwuj więcej ja jestem starsza od Ciebie niż Twoja mama byłaby ode mnie A to tak jak ja to my pewnie rówieśnice som To sobie teraz powspominacie, jak to przed wojna bylo. Małgoś, Ty wiśnio No co? No nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts