malgos2 30.04.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ale fajne roslinki. W tajemnicy powiem, że nabyłam jeszcze 100 l fajnej ziemi do sadzenia, fajną bambusową tykę do podparcia forsycji, kilka fajnych doniczek i super fajny spryskiwacz do doniczkowców Wzielo Cie nieodwracalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.04.2009 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ale fajne roslinki. W tajemnicy powiem, że nabyłam jeszcze 100 l fajnej ziemi do sadzenia, fajną bambusową tykę do podparcia forsycji, kilka fajnych doniczek i super fajny spryskiwacz do doniczkowców Wzielo Cie nieodwracalnie. Tak coś czuję LEKARZA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ale fajne roslinki. W tajemnicy powiem, że nabyłam jeszcze 100 l fajnej ziemi do sadzenia, fajną bambusową tykę do podparcia forsycji, kilka fajnych doniczek i super fajny spryskiwacz do doniczkowców Wzielo Cie nieodwracalnie. Tak coś czuję LEKARZA!!! 6 piw i moze nie bedzie Ci sie chcialo jutro wstac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.04.2009 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ale fajne roslinki. W tajemnicy powiem, że nabyłam jeszcze 100 l fajnej ziemi do sadzenia, fajną bambusową tykę do podparcia forsycji, kilka fajnych doniczek i super fajny spryskiwacz do doniczkowców Wzielo Cie nieodwracalnie. Tak coś czuję LEKARZA!!! 6 piw i moze nie bedzie Ci sie chcialo jutro wstac. Ostatnio nam po 8 na łba wyszło, jak była ta koleżanka, na którą dziś czekam Proszę o poprawkę w recepcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ale fajne roslinki. W tajemnicy powiem, że nabyłam jeszcze 100 l fajnej ziemi do sadzenia, fajną bambusową tykę do podparcia forsycji, kilka fajnych doniczek i super fajny spryskiwacz do doniczkowców Wzielo Cie nieodwracalnie. Tak coś czuję LEKARZA!!! 6 piw i moze nie bedzie Ci sie chcialo jutro wstac. Ostatnio nam po 8 na łba wyszło, jak była ta koleżanka, na którą dziś czekam Proszę o poprawkę w recepcie Zapisuje 10, co by Cie na 100% rozlozylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.04.2009 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Dzięki Pani Doktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.04.2009 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Uciekam, chałupę trza ogarnąć A przynajmniej ze stołu sprzątnąć, coby piwo było gdzie postawić Miłego wieczoru Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ja sie jutro resetuje i to powaznie, 12 piw z almy zamowilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.04.2009 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 No, ja wzięłam 12 z uwzględnieniem, że spacerek do nocnego dobrze nam zrobi Chwila przerwy, bo podłogi pomyłam, czasem fajnie mieć małe mieszkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ale te 12 to ja dla siebie. Chce wziac wiecej, w razie gdyby towarzystwo niedomyslne bylo. Boje sie tez, ze moja wielce oszczedna jedna z kolezanek i jej maz wezma po 2 piwa na glowe i nie bedzie co pic... Pamietaj tez, ze jutro jest zakaz handlu, wiec nie wiem, czy juz od 12 nie beda sklepy zamkniete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.04.2009 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Jutro nie ma zakazu handlu, to nie święto kościelne Sami mi w sklepiczku powiedzieli, że jakby mi brakło, to jutro czynne mają Poza tym mam w zasięgu spacerowym stację benzynową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Jutro nie ma zakazu handlu, to nie święto kościelne Sami mi w sklepiczku powiedzieli, że jakby mi brakło, to jutro czynne mają Poza tym mam w zasięgu spacerowym stację benzynową Jutro tez jest zakaz handlu kochana, mimo, ze nie koscielne. Male sklepy moga byc otwarte no i stacje oczywiscie, ale supermarkety niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.04.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 ja własnie wróciłam z nalotu na znajomą ogrodniczkę -nakupiłam kfiatków do doniczek i skrzynek -jutro sadzenie (w końcu musze coś Wam pokazać jak przyjedziecie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.04.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Olga Oszalałaś a tak serio - piękne sadzoneczki to parzydło, to prawdopodobnie parzydło lśniące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.04.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Olga, nie poznaję Cię gdzie Ty tak szalejesz?? W LM?? Bo pamiętam, że go masz pod ręką roślinki bez uroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.05.2009 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 ja własnie wróciłam z nalotu na znajomą ogrodniczkę -nakupiłam kfiatków do doniczek i skrzynek -jutro sadzenie (w końcu musze coś Wam pokazać jak przyjedziecie ) Kasi też się udzieliło A Olga to jeszcze śpi, czy sadzi te kfiotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.05.2009 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Cześć Już nie śpi Roślinki nie są z LM - byłam tam i jest bida z nyndzom i drożyzna W Obi tyż Kupowałam w ogrodniczych Monia, pewnie i lśniące, na doniczce stoi, że karłowe A jeszcze widziałam w necie "koreańskie" bodajże.... zdaje mi się, że wsio to samo Aniu, dzięki Kasia, to dziś uskuteczniamy sadzenie Małgoś, jak mam podręczny sklepik otwarty, to dla mnie to nie jest zakaz handlu Zakaz to jest wtedy, jak muszę po wszystko na stację zapitalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.05.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 a to może jest jeszcze jakieś karłowe nie wiem słusznie zrobiłaś kupując w ogrodniczym - z pewnoscią taniej, a te serduszka masz niczym pędzone na oborniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.05.2009 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Serduszka są z PGRu (PGR Bródno) Ja mam wrażenie, że lśniące, karłowe i koreańskie (chyba) to jest za każdym razem to samo... Do 30 cm dorasta Ciekawa jestem, czy jest jakaś forma pośrednia - tak do 80-100 cm - w necie nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.05.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Serduszka są z PGRu (PGR Bródno) Ja mam wrażenie, że lśniące, karłowe i koreańskie (chyba) to jest za każdym razem to samo... Do 30 cm dorasta Ciekawa jestem, czy jest jakaś forma pośrednia - tak do 80-100 cm - w necie nie znalazłam ja myślę, że wymiary leśnego są mocno przeadzone - ono będzie tak ok.1m Moje młodziutkie wsadzone, podlewane, więc zobaczymy co z niego wyrosnie Lśniące kupiłam w marcu i wsadziłam koło szkoły (tam też się wyżywam ogrodniczo, nad czym ubolewają dozorcy i woźna, bo ich stresuję podlewaniem ), no i też jestem go ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts