OK 01.05.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Serduszka są z PGRu (PGR Bródno) Ja mam wrażenie, że lśniące, karłowe i koreańskie (chyba) to jest za każdym razem to samo... Do 30 cm dorasta Ciekawa jestem, czy jest jakaś forma pośrednia - tak do 80-100 cm - w necie nie znalazłam ja myślę, że wymiary leśnego są mocno przeadzone - ono będzie tak ok.1m Moje młodziutkie wsadzone, podlewane, więc zobaczymy co z niego wyrosnie Lśniące kupiłam w marcu i wsadziłam koło szkoły (tam też się wyżywam ogrodniczo, nad czym ubolewają dozorcy i woźna, bo ich stresuję podlewaniem ) Ciaptaki Powinni się cieszyć, że im zmniejszasz teren do sprzątania Pocieszyłaś mnie tymi wymiarami leśnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.05.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Serduszka są z PGRu (PGR Bródno) Ja mam wrażenie, że lśniące, karłowe i koreańskie (chyba) to jest za każdym razem to samo... Do 30 cm dorasta Ciekawa jestem, czy jest jakaś forma pośrednia - tak do 80-100 cm - w necie nie znalazłam ja myślę, że wymiary leśnego są mocno przeadzone - ono będzie tak ok.1m Moje młodziutkie wsadzone, podlewane, więc zobaczymy co z niego wyrosnie Lśniące kupiłam w marcu i wsadziłam koło szkoły (tam też się wyżywam ogrodniczo, nad czym ubolewają dozorcy i woźna, bo ich stresuję podlewaniem ) Ciaptaki Powinni się cieszyć, że im zmniejszasz teren do sprzątania i do koszenia , bo teren jest ogormny Nigdy o tym nie wspominałam, ale nasza szkoła jest położona w pięknym miejscu, w otoczeniu starych brzóz, w małej dolince Naprawdę jest tu pięknie - mamy bażanty, kilka wiewiórek i przeróżne gatunki leśnego ptactwa Wszystko to mam tuż pod oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.05.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Twoja sasanka chyba wzięła do siebie moje podejrzenia o chęć kwitnięcia we wrześniu http://lh4.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/SfqiuNlVeaI/AAAAAAAABBw/E6mhoXJQCfY/s800/30042009%28004%29.jpg http://lh3.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/Sfqi1OPcUDI/AAAAAAAABCA/1FLD6kOsEBY/s800/30042009%28005%29.jpg I takie białe (fiołeczki?) mi się pokazały w kilku miejscach I hostasik + Nitkowa paprotka http://lh4.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/Sfqi3jd790I/AAAAAAAABCI/X_CVqW2ivKE/s800/30042009%28006%29.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.05.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 ale ślicznie a fiołki uwielbiam Mam już ciemno i jasnoniebieskie oraz różowe Widziałam jeszcze takie jak Twoje i biało - niebieskie Wszystkie są śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.05.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 No i wygląda na to, że sasanka Monia jednak nie jest biała, tylko sasankowa Fiołków dosieję w trawniku, jak już wreszcie posieję trawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.05.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 No i wygląda na to, że sasanka Monia jednak nie jest biała, tylko sasankowa Fiołków dosieję w trawniku, jak już wreszcie posieję trawę one się same dosieją i za to je lubię a sasanka dobrze, że sasankowa, bo takie najładniejsze białą Ci odsadzę, bo teraz już wiem, która to kępka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.05.2009 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 No i wygląda na to, że sasanka Monia jednak nie jest biała, tylko sasankowa Fiołków dosieję w trawniku, jak już wreszcie posieję trawę one się same dosieją i za to je lubię a sasanka dobrze, że sasankowa, bo takie najładniejsze białą Ci odsadzę, bo teraz już wiem, która to kępka Dosieję inne kolorki, bo znikąd się nie wysieją Jeszcze mam zwykłe fiołkowe fiołki, ale już przekwitły A sasankowe sasanki też mi się najbardziej podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.05.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 to ja Ci odsadzę jasnofiołkowego jak nie zapomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.05.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Moniu, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.05.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 jak zapomnę, to się przypomnij - najlepi zrób listę, co mam Ci dać hosty, tulipany czerwone makowe i czarny fiołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.05.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 jak zapomnę, to się przypomnij - najlepi zrób listę, co mam Ci dać hosty, tulipany czerwone makowe i czarny fiołek Moniu, chwatit Wielkie dzięki Ja się jeszcze nie mam czym dzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.05.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Kasia, to dziś uskuteczniamy sadzenie ja juz posadziłam -wszystko w doniczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.05.2009 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Kasia, to dziś uskuteczniamy sadzenie ja juz posadziłam -wszystko w doniczkach A ja się jeszcze nie wybrałam Ale mam wschodnią stronę, to poczekam aż słońce z niej zejdzie Tak se tłumaczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.05.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ale mam wschodnią stronę, to poczekam aż słońce z niej zejdzie Tak se tłumaczę... ja mam płd-wsch -już wlazło i stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.05.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ale mam wschodnią stronę, to poczekam aż słońce z niej zejdzie Tak se tłumaczę... ja mam płd-wsch -już wlazło i stoi Ja jeszcze trawkę dzisiaj sieję, to ją będę musiała podlać... poczekam, aż się słoneczko schowa Teraz dzień długi Poza tym muszę się pobyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.05.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Poza tym muszę się pobyczyć no mi byczenie nie grozi -mężul pobudkę zrobił o 6-ej (na działkę pojechał), poza tym na gości czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.05.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Poza tym muszę się pobyczyć no mi byczenie nie grozi -mężul pobudkę zrobił o 6-ej (na działkę pojechał), poza tym na gości czekam Gościa miałam wczoraj, mężula bym zakatrupiła - kota trudniej trafić Byczę się i jest mi boooskoooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.05.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Byczę się i jest mi boooskoooo ja nie umiem się byczyć jak słonko świeci -samo mnie z łózka "wydziera" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.05.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Byczę się i jest mi boooskoooo ja nie umiem się byczyć jak słonko świeci -samo mnie z łózka "wydziera" Ja jestem potwór popołudniowo-wieczorno-nocny, jak tylko mogę byczę się do południa Inna sprawa, że jakbym miała ogródek normalny, to pewnie byczyłabym się na leżaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.05.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 ide sobie na razie -będę potem z fotami jakimiś PA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts