OK 01.05.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Łopata to czy szpadel? Bo kupowałam jako szpadel i żyłam dotąd w nieświadomości I to jedyny solidny sprzęt, jaki posiadam, bo grabie zwykłe pożyczone z roboty, a te drugie chyba do wywalenia, bo mechanizm zlazł za nisko i cały dzień z nimi walczyłam I przegrałam Frances jest śliczna... i kłącze było najlepsze, bo z 4 dziobami od razu Dostała lepsze miejsce, teraz ma gdzie hulać szpadel, jak najbardziej a wracajac do serduszek, to faktycznie to są serducha - olbrzymie te sadzonki po ile były? Po 12 Nie mogłam się oprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.05.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 No to nie takie tanie, ale warto za taką jakość Moja biała kosztowała ok.5zł, ale moze za 2 lata będzie taka jak Twoja Niestety większych nie ma. Ja wolę kupować takie większe roślinki, bo od razu jest fajny efekt, a z małymi to niestety trzeba czekać do usr... śmierci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.05.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ja miałam założenie małe kupować, ale tak się do mnie ładnie uśmiechały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.05.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ja miałam założenie małe kupować, ale tak się do mnie ładnie uśmiechały znam te ich uśmiechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.05.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ja miałam założenie małe kupować, ale tak się do mnie ładnie uśmiechały znam te ich uśmiechy Wiedziałam, że mnie zrozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2009 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Cześć Coś na dobry początek dnia http://www.riotel.com/images/x_photos/rio-matane_chambre_dejeuner.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.05.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Uff, zdążyłam, zanim inni się podłączyli Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Kota mnie obudziła Co dziś sadzimy? Mi już tylko doniczkowe zostały do przesadzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.05.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 u mnie jeszcze mnóstwo pracy, ale nie wiem co będzie, bo póki co pada Cieszę się, bo było tak sucho, że nie dało się łopaty wbić i wszystko rąbaliśmy kilofami, a później wybieraliśmy łopatą, ale mogłoby już przestać, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Zazdroszczę Ci tego deszczu Przynajmniej odsapniesz U mnie piękna pogoda, nawet się na nic nie zanosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Kota mnie obudziła Co dziś sadzimy? Mi już tylko doniczkowe zostały do przesadzenia ja wsadzilam dzisija nabytki z przedwczoraj i dziś nabyłam nowe oprócz doniczkowych (mam już oprócz bratków 15 donic z kwiatkami ) nabyłam dziś drogą kupna różę pienną (kolor pistacjowy -ponoć) i pnącą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2009 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Cześć Kasiu A ja dziś w mieszkaniu szalałam, bo, po pierwsze primo - nie miałam już nic do posadzenia, a po drugie primo, posiałam wczoraj trawę i chwilowo nie będę ryć Za to przesadziłam sporą diffenbachię i rozsadziłam jakiś 'zestaw' kupiony ostatnio w LM Dumam nad przesadzeniem beniaminka Jeden pieprznik w chałupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Jeden pieprznik w chałupie nawet sobie tego nie wyobrażam -przy przesadzaniu na podwórku jest burdel -a co dopiero w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2009 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Jeden pieprznik w chałupie nawet sobie tego nie wyobrażam -przy przesadzaniu na podwórku jest burdel -a co dopiero w domu Widziałaś - sprzęta są Kiedyś przesadzałam na balkonie, teraz nie mam balkonu i jedynym rozsądnym miejscem jest kuchnia Przydaje się wyspo-stół, potem mam dobry pretekst do większego sprzątnięcia Ale doszłam do tego, że przed sprzątaniem wszystko musi dobrze wyschnąć A przesadziłam właśnie tę dużą diffenbachię: http://lh5.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/Sfqji2i37EI/AAAAAAAABC0/AVPcNrBgoQk/s800/30042009%28011%29.jpg Chyba pierwszy raz od... czy ja wiem, 10-15 lat Albo ją zabije, albo ją wzmocni A dumam nad tym beniaminkiem: http://lh4.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/SfqjWdt4OUI/AAAAAAAABCU/PknTrPAgZaQ/s800/30042009%28007%29.jpg I chyba się za niego zaraz zabiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2009 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 No i się zabrałam, i przesadziłam potwora Zobaczymy, czy to przeżyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 kurde -Olga! -Ty masz na jednym oknie więcej kwiatków niz ja w całym domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2009 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Ja właśnie nie wiem, skąd się tak nabrało Pomijając fakt, że w całym domu mam szpital trzykrotek, co skutkuje raptownym przybywaniem po kilka doniczek naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Pogadaj z kota, moze sie nimi zajmie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2009 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 No właśnie się nimi zajmuje... ogryza je bez przerwy, a one rosną jak głupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 No właśnie się nimi zajmuje... ogryza je bez przerwy, a one rosną jak głupie musze sobie kota kupić! No właśnie - malgos -i co z wczorajsza propozycją wymiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts