OK 02.05.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 No właśnie się nimi zajmuje... ogryza je bez przerwy, a one rosną jak głupie No właśnie - malgos -i co z wczorajsza propozycją wymiany? Wiesz, oprócz trzykrotek wpierdziela też dracenę, kordylinę i palemkę - im to już tak nie służy Muszę sie zaopatrzyć w więcej diffenbachii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Wiesz, oprócz trzykrotek wpierdziela też dracenę, kordylinę i palemkę - im to już tak nie służy Muszę sie zaopatrzyć w więcej diffenbachii i to mu (jej) nie szkodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Wiesz, oprócz trzykrotek wpierdziela też dracenę, kordylinę i palemkę - im to już tak nie służy Muszę sie zaopatrzyć w więcej diffenbachii i to mu (jej) nie szkodzi? Diffenbachii nie tyka, syngonium i beniaminka też Pozostałe, z juką włącznie, niestety nie szkodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 niestety nie szkodzą wolałabyś żeby szkodziły ? potem by Ci rzygała na zielono! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 niestety nie szkodzą wolałabyś żeby szkodziły ? potem by Ci rzygała na zielono! Rzyga i tak... wszystko mi jedno w jakim kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 No właśnie się nimi zajmuje... ogryza je bez przerwy, a one rosną jak głupie musze sobie kota kupić! No właśnie - malgos -i co z wczorajsza propozycją wymiany? A jaka byla propozycja, bo nie pamietam? Stanelo na tym, ze suki nie sprzedajesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Rzyga i tak... wszystko mi jedno w jakim kolorze no fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.05.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 co tu taki bezruch dzisiaj? śniadanka nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.05.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Nie ma śniadanka, więc uciekam i wrócę wieczorkiem Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.05.2009 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Dzień dobry Śniadanko spóźnione http://www.chateaudestourelles.qc.ca/images/gp_dejeuner.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Zostalo cos jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.05.2009 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Tiaaa, tylko jaja wystygły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Jesli na twardo, to nie szkodzi. Z tym, ze moja dieta wyklucza jaja rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.05.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Jesli na twardo, to nie szkodzi. Z tym, ze moja dieta wyklucza jaja rano. Goopia jakaś ta dieta A jaja chyba widać, że sadzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Jesli na twardo, to nie szkodzi. Z tym, ze moja dieta wyklucza jaja rano. Goopia jakaś ta dieta A jaja chyba widać, że sadzone A... faktycznie. Dieta bardzo dobra, nic nie jest zakazane, tylko o odpowiedniej porze trzeba. A z rana na jajka i tak nigdy nie mam ochoty chyba, ze na jajecznice na kacu, bo w jajkach jest jakis enzym, ktory przyspiesza spalanie alkoholu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.05.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Jesli na twardo, to nie szkodzi. Z tym, ze moja dieta wyklucza jaja rano. Goopia jakaś ta dieta A jaja chyba widać, że sadzone A... faktycznie. Dieta bardzo dobra, nic nie jest zakazane, tylko o odpowiedniej porze trzeba. A z rana na jajka i tak nigdy nie mam ochoty chyba, ze na jajecznice na kacu, bo w jajkach jest jakis enzym, ktory przyspiesza spalanie alkoholu. To już wiem, czemu mi tyle jaj wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Jesli na twardo, to nie szkodzi. Z tym, ze moja dieta wyklucza jaja rano. Goopia jakaś ta dieta A jaja chyba widać, że sadzone A... faktycznie. Dieta bardzo dobra, nic nie jest zakazane, tylko o odpowiedniej porze trzeba. A z rana na jajka i tak nigdy nie mam ochoty chyba, ze na jajecznice na kacu, bo w jajkach jest jakis enzym, ktory przyspiesza spalanie alkoholu. To już wiem, czemu mi tyle jaj wychodzi W Stanach sa takie pigulki - chaser - na spalanie alkoholu (te nasze kac-costam, to sciema) i kiedys przeanalizowalam dokladnie sklad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.05.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Jesli na twardo, to nie szkodzi. Z tym, ze moja dieta wyklucza jaja rano. Goopia jakaś ta dieta A jaja chyba widać, że sadzone A... faktycznie. Dieta bardzo dobra, nic nie jest zakazane, tylko o odpowiedniej porze trzeba. A z rana na jajka i tak nigdy nie mam ochoty chyba, ze na jajecznice na kacu, bo w jajkach jest jakis enzym, ktory przyspiesza spalanie alkoholu. To już wiem, czemu mi tyle jaj wychodzi W Stanach sa takie pigulki - chaser - na spalanie alkoholu (te nasze kac-costam, to sciema) i kiedys przeanalizowalam dokladnie sklad. Te nasze kac-cośtam to głównie aspiryna+witC+odrobina czegoś na przyspieszenie przemiany materii W ostateczności, po dużym przepiciu łykam aspirynę do kawy i tyż działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Jesli na twardo, to nie szkodzi. Z tym, ze moja dieta wyklucza jaja rano. Goopia jakaś ta dieta A jaja chyba widać, że sadzone A... faktycznie. Dieta bardzo dobra, nic nie jest zakazane, tylko o odpowiedniej porze trzeba. A z rana na jajka i tak nigdy nie mam ochoty chyba, ze na jajecznice na kacu, bo w jajkach jest jakis enzym, ktory przyspiesza spalanie alkoholu. To już wiem, czemu mi tyle jaj wychodzi W Stanach sa takie pigulki - chaser - na spalanie alkoholu (te nasze kac-costam, to sciema) i kiedys przeanalizowalam dokladnie sklad. Te nasze kac-cośtam to głównie aspiryna+witC+odrobina czegoś na przyspieszenie przemiany materii W ostateczności, po dużym przepiciu łykam aspirynę do kawy i tyż działa No wlasnie. A ten chaser ma ten sam enzym co w jajkach i faktycznie dziala. Kiedys walnelismy z malzem przed sylwestrem i zero kaca na drugi dzien. Musze zakupic baterie przy najblizszej okazji, bo zapomnialam o tym specyfiku zupelnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.05.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Ja zauważyłam, że manie bądź nie manie kaca zależy od tak wielu czynników, że i tak nigdy nie wiadomo, co zadziałało No chyba że łykniesz, jak już go faktycznie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts