malgos2 03.05.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Tak, ale wtedy to bylo podejrzane, bo to sie lykalo przed i w trakcie picia i gdzies do okolo 1 w nocy w ogole nie bylismy pijani. Fakt, ze zaczelismy pozno i nie pilismy jak zwierzeta, zadnej wodki, ale czulismy sie lekko pobudzeni i strasznie nam bylo cieplo. Czyli przemiana materii byla zwiekszona rzeczywiscie. Jasne, ze wtedy duzo chodzilismy z imprezy na impreze, wiec sie zdarzylismy przewietrzyc, ze duzo tanczylismy, wiec sie zdarzylismy wypocic, ale i tak bylam zdumiona, ze nastepnego dnia mi nic nie bylo. A czasami to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.05.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Czasami to od dnia po prostu zależy A przyspieszenie przemiany materii jest najprostszym sposobem na spalenie nadmiaru alkoholu... i wszystkiego innego też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Dlatego mowia, ze na kaca najlepsza ciezka praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.05.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Dlatego mowia, ze na kaca najlepsza ciezka praca. Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Dlatego mowia, ze na kaca najlepsza ciezka praca. Dokładnie tak To ide pracowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.05.2009 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Dlatego mowia, ze na kaca najlepsza ciezka praca. Dokładnie tak To ide pracowac. To miłej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.05.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Dlatego mowia, ze na kaca najlepsza ciezka praca. Dokładnie tak To ide pracowac. a ja wróciłam po sprzataniu w domku, mężul przykrecał lampy i gniazdka -to chyba grzech dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 03.05.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Dlatego mowia, ze na kaca najlepsza ciezka praca. Dokładnie tak To ide pracowac. a ja wróciłam po sprzataniu w domku, mężul przykrecał lampy i gniazdka -to chyba grzech dzisiaj ja rano sadzałam kwiatki na balkonie.... grzechem by było na tym upale kazać im czekac do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.05.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Jesli na twardo, to nie szkodzi. Z tym, ze moja dieta wyklucza jaja rano. po co Ci dieta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Jesli na twardo, to nie szkodzi. Z tym, ze moja dieta wyklucza jaja rano. po co Ci dieta? Mooooonia. Nie bede Ci zdradzac swojego BMI przeciez. Schudlam na niej 6 kg w ogole sie nie meczac i nie mialabym nic przeciwko temu, zeby schudnac wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.05.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Jesli na twardo, to nie szkodzi. Z tym, ze moja dieta wyklucza jaja rano. po co Ci dieta? Mooooonia. Nie bede Ci zdradzac swojego BMI przeciez. Schudlam na niej 6 kg w ogole sie nie meczac i nie mialabym nic przeciwko temu, zeby schudnac wiecej. to zdradź tę tajemnicę - ja też chętnie skorzystam (o ile nie wiąże się z duzymi ograniczeniami, bo silnej woli na diety to jo ni mom ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Jesli na twardo, to nie szkodzi. Z tym, ze moja dieta wyklucza jaja rano. po co Ci dieta? Mooooonia. Nie bede Ci zdradzac swojego BMI przeciez. Schudlam na niej 6 kg w ogole sie nie meczac i nie mialabym nic przeciwko temu, zeby schudnac wiecej. to zdradź tę tajemnicę - ja też chętnie skorzystam (o ile nie wiąże się z duzymi ograniczeniami, bo silnej woli na diety to jo ni mom ) Rano tylko weglowodany, w srodku dnia co sie chce, wieczorem bialka. Oczywiscie mozna zawsze jesc warzywa. Jesc nie czesciej niz co 5 h. Jedyne ograniczenie to brak kanapek na kolacje i brak chleba z wedlina, serem itp. na sniadanie (w zasadzie mozna tylko na obiad). Mnie to odpowiada, bo rano i tak najbardziej wchodzi mi slodkie (mozna tez zjesc chleb z pomidorem czy pieczarkami), raz dziennie je sie co sie chce i przez to, ze nie mozna na kolacje jesc pieczywa, w ogole je sie go mniej. Jem dzieki temu wiecej warzyw, mniej weglowodanow, u mnie sie to sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.05.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 chyba nie dla mnie nie mam czasu na takie zabawy pieczywa w zasadzie nie jem, ale słodycze (ciasta, ciastka, ciasteczka) ... to mnie gubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Jak dla mnie to zupelnie nie trzeba na to czasu, wrecz przeciwnie... Slodycze mozna jesc, ale tylko na sniadanie, zeby je mozna bylo spalic w ciagu dnia. Podobnie owoce. Dla mnie to jest najwazniejsze, bo jak sie dorwe do owocow sezonowych, np. czeresni to kilogram znika od razu. A tak... szklanka wody i ten kilogram owszem, ale na sniadanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.05.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 no właśnie problem w tym, że u mnie ciasta przypadają w okolicy południa i później (spotkania, pracownicze imieniny, albo jako lek na stresy ) no, ale może jakoś bym spróbowała to przełamać kurcze, lato idzie trzeba wyjść do ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Widzisz, ja problemu nie mam, bo sniadania nie jem wczesniej niz kolo 12 - 1... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.05.2009 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 dzien dobry.... MAłgoś ten Twój przepis wydaje się dość rozsądny... a długo Ci zeszło z tymi 6 kilogramami? może bym i ja jeszcze zdązyła przed sezonem letnim co zwalić z boczków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 dzien dobry.... MAłgoś ten Twój przepis wydaje się dość rozsądny... a długo Ci zeszło z tymi 6 kilogramami? może bym i ja jeszcze zdązyła przed sezonem letnim co zwalić z boczków ? Nitu szczerze to nie wiem, bo bylam juz tak przerazona, ze unikalam wagi, dopiero jak mi spodnie z d... zaczely spadac to sie zwazylam. Mysle, ze nie wiecej niz 2 miesiace. Najwazniejsze jest chyba to, ze sie czlowiek pilnuje, zeby nie podzerac. Jak sie pracuje w domu to mozna bardzo latwo przytyc w ten sposob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.05.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 ..ooooooo znam to... jak tak zimą siedziałam przy kompie i tyłka nie za wiele ruszałam... to jesoooo a to paluszki, a to batonik, a to bułeczka... a to placuszek... a to cukiereczzek... oj wiele by tu wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 No wiec ja sobie te wszystkie przyjemnosci odkladam na jeden posilek - na przyklad na sniadanie i dzieki temu nie jestem w stanie zezrec tego wszystkiego na raz. To nieprawda, ze jak sie dlugo nie je, to sie potem je wiecej, bo zoladek ma ograniczona pojemnosc a im mniej sie je, tym bardziej sie kurczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts