kachna28 04.05.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Mi też conieco przez zimę przybyło.. szczególnie w bioderkach czekolada jest zabojcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Jasne, wlasnie widzialam na tym zdjeciu w lustrze te Twoje zwaly tluszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.05.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Jasne, wlasnie widzialam na tym zdjeciu w lustrze te Twoje zwaly tluszczu. sweterkiem zamaskowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.05.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Kasia, Ty to masz poczucie humoru.... Ty chyba bioderek jeszcze nie widziałaś.... Olga, ale masz wypasioną doniczkę Tak sobie myślę, że teraz jesteś tematem numer jeden wśród sąsiadek jak tylko się pojawisz w ogródku Przynajmniej ja wiem, że jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.05.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Tak sobie myślę, że teraz jesteś tematem numer jeden wśród sąsiadek jak tylko się pojawisz w ogródku Przynajmniej ja wiem, że jestem To one nie mają ogródków, że taka sensacja?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.05.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 no mają, ale nie wiesz, że na swoje to się nigdy nie patrzy?? a tu wysoczyła nowa ogrodniczka i to sporo młodsza od nich doświadczonych.. i szaleje codziennie w kilkumetrowym ogródeczku.. no to.. co ona tam robi?? i centralnie potrafi Ci taka jedna z drugą wyleźć i bezpośrednio.. Ania, co znów tam sadzisz?? A wiesz, że to nie tak, a tamto nie siak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.05.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Ania, co znów tam sadzisz?? A wiesz, że to nie tak, a tamto nie siak... najlepiej by było jakbyś se ziemnaków posadziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Ania, co znów tam sadzisz?? A wiesz, że to nie tak, a tamto nie siak... najlepiej by było jakbyś se ziemnaków posadziła Jak znam Anie to by byla jakas mega ozdobna odmiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 04.05.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 na ten przykład ziemniak strzępiasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.05.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Olga pewnie na sabacie Anoleiz, aż ide poszukać tego strzępiastego ale tak pomyślałam.. bo piekna jest kapusta ozdobna, może se taką jeszcze wsadzić?? TYlko szkoda, że jest jednoroczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Kapusta jest swietna, tylko czytalam, ze jak gnije to... bigosem niezle jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.05.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 poważnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 No powaznie, podobno smierdzi kiszona kapusta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.05.2009 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Kasia, Ty to masz poczucie humoru.... Ty chyba bioderek jeszcze nie widziałaś.... Olga, ale masz wypasioną doniczkę Tak sobie myślę, że teraz jesteś tematem numer jeden wśród sąsiadek jak tylko się pojawisz w ogródku Przynajmniej ja wiem, że jestem Zwłaszcza, że nieźle zaczęłam... od wyp... hortensji Dokładnie to Aniu wyczułaś Cześć Wam No i dobranoc na wsiakij pożarnyj, bo mogę paść w każdej chwili Sorki, sabat był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.05.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 pewnie teraz żałujesz tych hortensji, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.05.2009 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 pewnie teraz żałujesz tych hortensji, co? Wcale a wcale I mam swoje powody, wierz mi Za to bardzo się cieszę, że znalazły dobre domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.05.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 pewnie teraz żałujesz tych hortensji, co? Wcale a wcale I mam swoje powody, wierz mi Za to bardzo się cieszę, że znalazły dobre domy mam nadzieję, że będzie im dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.05.2009 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 pewnie teraz żałujesz tych hortensji, co? Wcale a wcale I mam swoje powody, wierz mi Za to bardzo się cieszę, że znalazły dobre domy mam nadzieję, że będzie im dobrze Już widzę, że jest Wiem, że sie odwdzięczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.05.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 kurna myslałem ze sie nic nie dzieje a tu prask brak poffiadomień..jakby kto nie fiedsioł małgos jest ło year młodszcha dzisiok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.05.2009 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Duszku, no i co ja bym bez Ciebie zrobiła O który rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts