ghost34 04.05.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 veni vidi pici pici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.05.2009 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Duchi byli, padli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.05.2009 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 non omnis moriar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.05.2009 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 non omnis moriar eeeee, nooooo, ale jakie światowe Duchiiiiii..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 non omnis moriar eeeee, nooooo, ale jakie światowe Duchiiiiii..... Per aspera ad astra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.05.2009 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 no ja juz na dzis...skoro forum budofflane Exegi monumentum aere perennius i naproffdddem spadam pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.05.2009 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 non omnis moriar eeeee, nooooo, ale jakie światowe Duchiiiiii..... Per aspera ad astra Oooooo I doktoranty tyż światowe A nóżkami po glepie, kto potupie? Ęęęę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.05.2009 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 non omnis moriar eeeee, nooooo, ale jakie światowe Duchiiiiii..... Per aspera ad astra Oooooo I doktoranty tyż światowe A nóżkami po glepie, kto potupie? Ęęęę? Ale Seneka chcial, zeby to bylo ironiczne, tylko ludziska go nie zrozumieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.05.2009 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 non omnis moriar eeeee, nooooo, ale jakie światowe Duchiiiiii..... Per aspera ad astra Oooooo I doktoranty tyż światowe A nóżkami po glepie, kto potupie? Ęęęę? Ale Seneka chcial, zeby to bylo ironiczne, tylko ludziska go nie zrozumieli... Naprawdę światowe... i łocytane I jeszcze wiedzą, co Seneka chciał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.05.2009 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 non omnis moriar eeeee, nooooo, ale jakie światowe Duchiiiiii..... Per aspera ad astra Oooooo I doktoranty tyż światowe A nóżkami po glepie, kto potupie? Ęęęę? Ale Seneka chcial, zeby to bylo ironiczne, tylko ludziska go nie zrozumieli... Naprawdę światowe... i łocytane I jeszcze wiedzą, co Seneka chciał... Taka stara jestem, to wszystko wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.05.2009 00:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 non omnis moriar eeeee, nooooo, ale jakie światowe Duchiiiiii..... Per aspera ad astra Oooooo I doktoranty tyż światowe A nóżkami po glepie, kto potupie? Ęęęę? Ale Seneka chcial, zeby to bylo ironiczne, tylko ludziska go nie zrozumieli... Naprawdę światowe... i łocytane I jeszcze wiedzą, co Seneka chciał... Taka stara jestem, to wszystko wiem. - Jasiu, co autor miał na myśi pisząc ten wiersz? - Eeee, nic, pszem pani.... - Jasiu, jak to nic? - Eeee, bo ja jak piszę wiersz, to najczęściej z nudów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.05.2009 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Jasiu jasnowidz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.05.2009 00:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Jasiu jasnowidz. Jasiu realista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.05.2009 00:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Upiekło się nareszcie Dobrej nocki, ja już uciekam (już ... godz.01.38 ) Nawet nie mów, tera muszę wypić to piwo, co je przed chwilą nalałam Dobranoc Piwa nie mam, ale wyprobowuje kieliszki-jelenie. Beherovka jest z nich swietna. Ja mam piwo... nic mi więcej nie trza... Małgoś, doktorat? Każdy Taaaaaaaaa? To pisz. Zastanawiam sie, nad druga noga... Na jednej mało stabilnie W jakim języku ten doktorat? W naszym + laciny troche (ale te znasz bardzo dobrze ). Łacina tylko podwórkowa, ale wsparcie znajdziemy Reszta mały pikuś Przywiez konspekt na piatek. To temat chociaż podrzuć Rola kobiet w monastycyzmie iryjskim od V do VIII w. [/quote:da93193918] Buuuuu....haha..... Tera serio poproszę [/quote:da93193918] Rola Paulanera w integracji europejskiej. [/quote:da93193918] To prędzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.05.2009 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 To sie pospiesz z tym konspektem, do piatku niedaleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.05.2009 00:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 To sie pospiesz z tym konspektem, do piatku niedaleko. Siur, tylko mi powiedz, kto za mnie wstanie jutro rano A jakiż tu konspekt potrzebny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.05.2009 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 To sie pospiesz z tym konspektem, do piatku niedaleko. Siur, tylko mi powiedz, kto za mnie wstanie jutro rano A jakiż tu konspekt potrzebny? Rozpiske zrobimy na serwetce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.05.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dialogi tutejsze przerastają moją mocno przeciętną inteligentność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.05.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Przyjedz w piatek Kasia, to Cie wyksztalcimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.05.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ło to to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts