malgos2 11.05.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Olga, Ty to masz cos z tymi pociagami... Nie lubia Cie kanalie faktycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.05.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Olga, Ty to masz cos z tymi pociagami... Nie lubia Cie kanalie faktycznie. ale przynajmniej tym razem nikt się nie rzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Olga, Ty to masz cos z tymi pociagami... Nie lubia Cie kanalie faktycznie. ale przynajmniej tym razem nikt się nie rzucił A cholera wie dlaczego jechal przez Slask... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.05.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 A cholera wie dlaczego jechal przez Slask... Pewnie gdyby nie OK -to jechałby "noramlną" trasą PS Czy kobiety w końcy coś ustalilyscie? Wiolasz i Anjamen mają już zarezerwowane pokoje w Zaciszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.05.2009 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 A cholera wie dlaczego jechal przez Slask... Pewnie gdyby nie OK -to jechałby "noramlną" trasą PS Czy kobiety w końcy coś ustalilyscie? Wiolasz i Anjamen mają już zarezerwowane pokoje w Zaciszu Nic nie ustaliłyśmy Bo najpierw Duszasty nie dał nikomu dojść do głosu, a późniejsze ustalenia już nie miały mocy wiążącej (patrz: macanie betonków) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.05.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Nic nie ustaliłyśmy przykro mi jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.05.2009 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Nic nie ustaliłyśmy przykro mi jest Ej, to nie znaczy, że nas nie będzie Najwyżej będziemy kimać pod chmurką, albo Ci zarządzimy imprezkę do białego rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.05.2009 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Melduję uprzejmie, że powtykałam zdobyczne trzmieliny, miodunkę, to siwe coś i hostę mini-mini Pada drobny deszczyk i wygląda, że całą noc popada Zostały dwie duże hosty, ale są w doniczkach, to mogą poczekać na bardziej sprzyjające okoliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.05.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Melduję uprzejmie, że powtykałam zdobyczne krzewuszki, miodunkę, to siwe coś i hostę mini-mini Pada drobny deszczyk i wygląda, że całą noc popada a u nas leje jak cholera ja teraz skupiam się na kfiatkach "wewnętrznych" -bo mi parapetow po przeprowadzce przybędzie w sobotę kupilam 3 kfiatki, m in skrzydłokwiata i palmę washingtona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.05.2009 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Melduję uprzejmie, że powtykałam zdobyczne krzewuszki, miodunkę, to siwe coś i hostę mini-mini Pada drobny deszczyk i wygląda, że całą noc popada a u nas leje jak cholera ja teraz skupiam się na kfiatkach "wewnętrznych" -bo mi parapetow po przeprowadzce przybędzie w sobotę kupilam 3 kfiatki, m in skrzydłokwiata i palmę washingtona Hehe, doniczkowe też Ani obskubałam Bo jakoś moje warszawskie koleżanki polikwidowały (pousychały?) kolekcje i głupiej zielistki nie ma gdzie ukraść A w sklepie 3 dychy Powariowali Napadłam na zielistkę i syngonium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.05.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Olga, bardzo fajnie czyta się Twoje streszczenie, aż monitor poplułam... i Nadia wstała Cieszę się, że wróciły te kocie oczy, brakowało ich. A wygladają jak Twoje, taka kocica z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.05.2009 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Też mi z nimi dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 O, skads znam ten awatar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.05.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dzień doberek Fajosko, że weekendzik Wam się udał Zazdraszczam pocichu I fajnie, że kocie oczka wróciły Kota ma Cię na oku zawsze i wszędzie Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.05.2009 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Cześć Magi Nawet nie wiedziałam, że się Wam ten avatarek podobał A weekend był super udany Echhh, żeby nie ta kasa, to mogłabym co tydzień jeździć Znowu coś popadało - jak na zamówienie Roślinki od Moni i Ani będą miały dobrze Aaa, i muszę się pochwalić (?) - coś mi kiełkuje na "trawniczku" Aczkolwiek z pewnością nie jest to trawa Posiałam łączkę i chyba kiełkuje koniczyna Tak myślę Tyż piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Byleby byla czterolistna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.05.2009 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Fajnie by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.05.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Ty uważaj z tą koniczyną, bo to gorsze niż perz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.05.2009 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Sąsiadka niech uważa Ja tam lubię koniczynę W tej "łączce" inne chwasty też są Ale jeśli się kosi co jakiś czas, to niegroźne... mieliśmy to w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.05.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 withanko dzieciątka:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts