malgos2 14.05.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Raczej "przelot" Małgoś przelatuje przez Centralny Dobrze, ze ekspres sie nigdzie po drodze nie zatrzymuje... Ekspresem jedziesz? Wałówkę jaką zabierz Myslisz, ze bedzie az tak ekspresowy jak Twoj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.05.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Raczej "przelot" Małgoś przelatuje przez Centralny Dobrze, ze ekspres sie nigdzie po drodze nie zatrzymuje... Ekspresem jedziesz? Wałówkę jaką zabierz Myslisz, ze bedzie az tak ekspresowy jak Twoj? Lepiej nie ryzykować... w moim po 3h w Warsie ostała się kawa i herbata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.05.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Raczej "przelot" Małgoś przelatuje przez Centralny Dobrze, ze ekspres sie nigdzie po drodze nie zatrzymuje... Ekspresem jedziesz? Wałówkę jaką zabierz Myslisz, ze bedzie az tak ekspresowy jak Twoj? Lepiej nie ryzykować... w moim po 3h w Warsie ostała się kawa i herbata Piwa nie sprzedaja tak czy inaczej, przynajmniej oficjalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.05.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Raczej "przelot" Małgoś przelatuje przez Centralny Dobrze, ze ekspres sie nigdzie po drodze nie zatrzymuje... Ekspresem jedziesz? Wałówkę jaką zabierz Myslisz, ze bedzie az tak ekspresowy jak Twoj? Lepiej nie ryzykować... w moim po 3h w Warsie ostała się kawa i herbata Piwa nie sprzedaja tak czy inaczej, przynajmniej oficjalnie... Z piwem to ganiali przez pierwsze 0,5h Pewnie bezalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.05.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Raczej "przelot" Małgoś przelatuje przez Centralny Dobrze, ze ekspres sie nigdzie po drodze nie zatrzymuje... Ekspresem jedziesz? Wałówkę jaką zabierz Myslisz, ze bedzie az tak ekspresowy jak Twoj? Lepiej nie ryzykować... w moim po 3h w Warsie ostała się kawa i herbata Piwa nie sprzedaja tak czy inaczej, przynajmniej oficjalnie... Z piwem to ganiali przez pierwsze 0,5h Pewnie bezalk O kurde, to niezle Cie chcieli otruc. Jesli laza oficjalnie to bezalk. Palikot chce zniesc zakaz, ale czy mu sie uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.05.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Raczej "przelot" Małgoś przelatuje przez Centralny Dobrze, ze ekspres sie nigdzie po drodze nie zatrzymuje... Ekspresem jedziesz? Wałówkę jaką zabierz Myslisz, ze bedzie az tak ekspresowy jak Twoj? Lepiej nie ryzykować... w moim po 3h w Warsie ostała się kawa i herbata Piwa nie sprzedaja tak czy inaczej, przynajmniej oficjalnie... Z piwem to ganiali przez pierwsze 0,5h Pewnie bezalk O kurde, to niezle Cie chcieli otruc. Jesli laza oficjalnie to bezalk. Palikot chce zniesc zakaz, ale czy mu sie uda... Eee, ja to się nawet nie wybrałam Najpierw kolejka na pół pociągu, a potem nic prócz kawy i herbaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.05.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Raczej "przelot" Małgoś przelatuje przez Centralny Dobrze, ze ekspres sie nigdzie po drodze nie zatrzymuje... Ekspresem jedziesz? Wałówkę jaką zabierz Myslisz, ze bedzie az tak ekspresowy jak Twoj? Lepiej nie ryzykować... w moim po 3h w Warsie ostała się kawa i herbata Piwa nie sprzedaja tak czy inaczej, przynajmniej oficjalnie... Z piwem to ganiali przez pierwsze 0,5h Pewnie bezalk O kurde, to niezle Cie chcieli otruc. Jesli laza oficjalnie to bezalk. Palikot chce zniesc zakaz, ale czy mu sie uda... Eee, ja to się nawet nie wybrałam Najpierw kolejka na pół pociągu, a potem nic prócz kawy i herbaty No tak, lipa. Piwo tylko w miedzynarodowych. Bo klient zagraniczny jest mniej awanturujacy sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.05.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Ja to się w ogóle w pociągach teraz nie łapię Do Kachny autkiem jadę, może mi kopytko nie siędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.05.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Do Kachny sie nie dojedzie pociagiem, bo nie ma dworca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.05.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Tiaaa, a jakby był, to pociągi przez Kraków jeżdżą Można autobusem, nawet niedrogo to wychodzi, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.05.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Ale jedzie 4,5 h i... ja sie boje na kacu choroby lokomocyjnej. Dotrzec mozna, ale wracac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.05.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 W dziwnym miejscu ten Sandomierz Z Warszawy jedzie koło 3h Ale ja nie lubię autobusów w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.05.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Ja to sie zawsze boje, ze kierowca wczorajszy albo autobus niesprawny. Najwyzej do Zakopanego szwagropolem moge jechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.05.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Ja wracałam autobusem z Brukseli - na największym możliwym kacu i ze skręconą nogą w stopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.05.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 O shit, to masz traume do konca zycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.05.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Ano, do Warszawy to ta łapa mi się w przejściu nie mieściła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.05.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 To fajnie. A jeszcze z Twoim wzrostem to musialy byc tortury. Ja jechalam z Rouen i od polowy drogi myslalam, ze wysiade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.05.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Dokładnie... i zero wolnego miejsca, żeby się na dwóch rozgościć Styknie... było, minęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.05.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Opowiem Ci kawal. Jutro ide na szkolenie BHP. Na 8 RANO. 8 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.05.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Ty się lepiej nie kładź... weź poduszkę ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts