OK 16.05.2009 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Dubelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.05.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Olga! czyś Ty zwariowala?! ile ty masz "ha" pod tym blokiem???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.05.2009 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Kasiu, mam jakieś 30 m2 niecałe minus żywopłot Ale jak się odejmie zielsko do domu, to zostają w zasadzie żurawki i parzydło Reszta to małe zadarniające roślinki, które mają za główne zadanie robić za trawę, która właśnie kiełkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.05.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Kasiu, mam jakieś 30 m2 niecałe minus żywopłot ale to tylko Twoje czy "klatkowe" jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.05.2009 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Kasiu, mam jakieś 30 m2 niecałe minus żywopłot ale to tylko Twoje czy "klatkowe" jest? Ojej Nasze-wasze-moje-miejskie.... co za różnica, grunt, że mam gdzie w ziemi pogmerać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.05.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Ojej Nasze-wasze-moje-miejskie.... co za różnica, grunt, że mam gdzie w ziemi pogmerać niby tak, gorzej jak komus innemu przyjdzie np za tydzień ochota i Ci to wszystko wydrze, bo będzie mial inną "wizję artytyczno-ogrodniczą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.05.2009 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Ojej Nasze-wasze-moje-miejskie.... co za różnica, grunt, że mam gdzie w ziemi pogmerać niby tak, gorzej jak komus innemu przyjdzie np za tydzień ochota i Ci to wszystko wydrze, bo będzie mial inną "wizję artytyczno-ogrodniczą" A nie, nie, nie Nikt mi się nie będzie mieszał - taki układ Co najwyżej mogą pokraść, ale... gdzie nie kradną? Ze strzeżonych posesji też iglaki wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.05.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Co najwyżej mogą pokraść, ale... gdzie nie kradną? Ze strzeżonych posesji też iglaki wychodzą ja słyszałam, że nawet psy kradną -ostatnio niedaleko wilczura ukradli ... musze mojej suki pilnować, bo ją jak śpi -to razem z budą i kojcem mozna wynieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.05.2009 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Co najwyżej mogą pokraść, ale... gdzie nie kradną? Ze strzeżonych posesji też iglaki wychodzą ja słyszałam, że nawet psy kradną -ostatnio niedaleko wilczura ukradli ... musze mojej suki pilnować, bo ją jak śpi -to razem z budą i kojcem mozna wynieść Patrz, a kociej cholery nikt nie chce Za to ostatnio nabyłam jej szelki ze smyczą wpinaną do klamry od pasów samochodowych i torbę podróżną Wszystko na konto forumowych wypadów weekendowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.05.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Wszystko na konto forumowych wypadów weekendowych To Ty z kotą przyjeżdżasz?! nie chce nic sugerować.. ale to może byc ostatnia podróż w jej życiu moja wika jest strasznie wrażliwa na koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.05.2009 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Wszystko na konto forumowych wypadów weekendowych To Ty z kotą przyjeżdżasz?! nie chce nic sugerować.. ale to może byc ostatnia podróż w jej życiu moja wika jest strasznie wrażliwa na koty Nieee Kota odwożę do mamy, żeby sama nie siedziała A jak się szwenda luzem po samochodzie, to ciężko prowadzić Zwłaszcza, że zazwyczaj uznaje, że najciekawiej jest na kolanach i próbuje zasiedlić kierownicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.05.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Zwłaszcza, że zazwyczaj uznaje, że najciekawiej jest na kolanach i próbuje zasiedlić kierownicę standard! moja Wika jak była jeszcze "mała" (czyli miała ok 40 kg -to też u pana na kolanach było najfajniej teraz to do naszego Golfa trudno by ją była upchać ... Dobra -idę się kąpać do mojej wanny! pierwszy raz! ale mam radochę! az sobie PLYN DO KAPIELI KUPIŁAM! (przez ostatnie 6 lat tylko prysznica używałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.05.2009 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Zwłaszcza, że zazwyczaj uznaje, że najciekawiej jest na kolanach i próbuje zasiedlić kierownicę standard! moja Wika jak była jeszcze "mała" (czyli miała ok 40 kg -to też u pana na kolanach było najfajniej teraz to do naszego Golfa trudno by ją była upchać ... Dobra -idę się kąpać do mojej wanny! pierwszy raz! ale mam radochę! az sobie PLYN DO KAPIELI KUPIŁAM! (przez ostatnie 6 lat tylko prysznica używałam) Dobrej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.05.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 wanna sprawdzona jest baaardzo fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.05.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Pracuj, pracuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.05.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Pracuj, pracuj Olga! ... no co TY!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.05.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Pracuj, pracuj Olga! ... no co TY!? No co ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.05.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Olga -poniewaz jestem początkujuąca "zmywarkowo", to powiedz mi, czy Ty używasz tylko tabletek typu 5w1 czy 10w1(Calgonit), czy do tego jakiąś sól? bo u mnie w instrukcji napisali niby że sól przy tabletkach niepotrzebna, ale przy twardej wodzie jednak potrzebna no i co? dawać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.05.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Kasiu, musisz sama wybróbować Ja do tabletek musiałam i sól, i nabłyszczacz - wsio razem koszmarnie drogo Wodę mam straszną Olałam tabletki, kupuję wielkie pudło proszku + sól + nabłyszczacz i jest gitara Wszystko calgonitu z przyzwyczajenia Pudło proszku kosztuje ok. 30-35 zeta i starcza mi na co najmniej pół roku, tabletki za tyle max na 2 miesiące (jak trafiłam w promocji) Sól i nabłyszczacz wychodzą tak samo - drogie, ale powoli wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.05.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Ja sypię sól do zbiorniczka. Tabletki jej nie wykluczają. Tabletki kupuję w Lidlu W5. Naczynia są czyste i błyszczące. Chyb takie właśnie mają być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts