kachna28 16.05.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Mi na razie wszystko zmywa gites (uzywam tylko tabletek... tzn 2 razy jak do tej pory ) zobaczymy, bo u mnie woda koszmarna, i chodzi nie tyle o samo mycie, a o to żeby zmywarce nie zaszkodzić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.05.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Ja też sól do zbiorniczka, płyn też Przy tabletkach miałam ustawione zmiękczanie na maksa, teraz też Proszek jednak dużo taniej wychodzi A pudełka teraz wygodne, z podajnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.05.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 ja tabletek mam zapas (76szt kupilam w promocji za 35zl ), jutro sół dokupie, skoro się nie wykluczają nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.05.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 OK ja przez lenistwo kladam tabletki Sól jak wsypię to starcza na kilka myć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.05.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 ja tabletek mam zapas (76szt kupilam w promocji za 35zl ), jutro sół dokupie, skoro się nie wykluczają nawzajem Wykluczać to się nie wykluczają, ale jeśli zmywa dobrze, nie ma śladów i zacieków, to po co sól jeszcze? Daruj sobie 76 tabl. to 2,5 miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.05.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Wykluczać to się nie wykluczają, ale jeśli zmywa dobrze, nie ma śladów i zacieków, to po co sól jeszcze? Daruj sobie to dobra -kupie sobie tusz porzadny za to -bo mi się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.05.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 OK ja przez lenistwo kladam tabletki Sól jak wsypię to starcza na kilka myć. Mayland, rzecz w tym, że mi starcza na tyle samo A jedyny sens tabletek widzę w oszczędności na soli i nabłyszczaczu - skoro jej nie ma, to po co przepłacać? Mi soli wchodzi do zbiornika 1 kg, uzupełniam dość rzadko, częściej płyn, bo zbiorniczek mały Przerobiłam wszystkie ustawienia zmiękczania i nabłyszczania i w zasadzie tylko na maksie wszystko gra Taka woda Po prostu nie widzę sensu wywalania co najmniej 2x tyle kasy na tabletki, które się co chwila kończą i muszę ganiać kupować Za leniwa jestem Proszek używam od 1 roku, idzie mi drugie pudło... będzie jeszcze z miesiąc Sypię z górką i dookoła, na normalną 60-tkę by stykło (wiem, bo miałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.05.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Wykluczać to się nie wykluczają, ale jeśli zmywa dobrze, nie ma śladów i zacieków, to po co sól jeszcze? Daruj sobie to dobra -kupie sobie tusz porzadny za to -bo mi się kończy No i to jest prawidłowe myślenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.05.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Idę spać Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.05.2009 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Dzień dobry Są chętni na śniadanko? http://www.anticarepubblica.it/images/prima_colazione_001.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.05.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Ale zaszalałaś z tymi kfiatkami Monsterę też sobie kupię, ale jeszcze nie teraz Wspaniałe zakupki, kochana - zazdraszczam Moje parzydełko chyba mniejsze od Twojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.05.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Parzydło mi się udało Do tej pory widziałam jednego zdechlaka kiedyś, a to mi musiała jakaś kobitka w sklepie pokazać, bo szukałam wśród tych małych sadzonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.05.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 pyszne śniadanko, jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.05.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 a te żurawki przepiękne macie dobre zaopatrzenie w ogrodniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.05.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Już się trochę rozpatrzyłam, co i gdzie Bo nie wszędzie warto zaglądać... Przy żurawkach to się musiałam za kieszeń mocno trzymać, bo jeszcze było kilka pięknych odmian Chyba właśnie je przywieźli, bo naprawdę super roślinki, a jakoś do tej pory mnie nie ruszały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.05.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Już się trochę rozpatrzyłam, co i gdzie Bo nie wszędzie warto zaglądać... Przy żurawkach to się musiałam za kieszeń mocno trzymać, bo jeszcze było kilka pięknych odmian Chyba właśnie je przywieźli, bo naprawdę super roślinki, a jakoś do tej pory mnie nie ruszały... a nie mówiłam, że są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.05.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Już się trochę rozpatrzyłam, co i gdzie Bo nie wszędzie warto zaglądać... Przy żurawkach to się musiałam za kieszeń mocno trzymać, bo jeszcze było kilka pięknych odmian Chyba właśnie je przywieźli, bo naprawdę super roślinki, a jakoś do tej pory mnie nie ruszały... a nie mówiłam, że są piękne No... mówiłaś Ale dopiero wczoraj to zauważyłam Była ich cała masa, w różnych kolorach, świeżutkie, ładne, mokre od deszczu... echhhh... prezentowały się tak, że nie szło nie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.05.2009 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Przejaśnia się na dworzu i słonko nieśmiało wychodzi, zbieram się do łopaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.05.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 ja tez papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.05.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Dzień dobry A ja z deserkiem: http://www.giuseppe.pl/storage/full/1175253810_desery.jpg http://www.strykowski.net/budyn/Desery_zdjecia,_zdjecie_deserow,_desery_domowe_fotografie_1405.jpg W niedzielę, to mnie nikt do łopaty nie zaciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts