Magi77 17.05.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Fiu fiu jestem w szoku pozytywnym oczywiście Piękne roślinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.05.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Dzięki Magi Która jeszcze nie była, to do Tomka1950 lećcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.05.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Jestem w szoku, słowo daję Ale to ślicznie urządzasz Ten krzew to moim zdaniem krzewuszka (waigela), ale dokładnie nie widać kwiatów (jeśli trąbkowe, to krzewuszka). Śliczne te nwe nabytki - niektórych sama nie znałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.05.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Moniu, to jest olbrzymia Twoja zasługa, dzięki wielkie To na pewno jest krzewuszka, jak piszesz - kwiaty ma trąbkowe, a zresztą chodziło mi po głowie, że znam nazwę To się skleroza nazywa W każdym razie, piękna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.05.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 znów dubelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.05.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 dzien doberek pani i paniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.05.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 A witam, witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.05.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Cześć, Duszku Dzięki, Olga , ale moim zdaniem to Twja zasługa - sama doszłaś do tego, co masz i co Ci się podoba, a efekt jest fantastyczny Myślę, że cały swój urok roślinki pokażą za rok, ale już teraz widać, że ładną formę nadałaś rabatce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.05.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Moniu, ale to Ty mnie 'zmusiłaś', żeby się za to zabrać I wciągnęło, ojjjj, wciągnęło baaardzo A za komplementy dziękuję, miło mi, że się podoba - choć, jak mówisz - dopiero za rok widać, czy ma to ręce i nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.05.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 ręce i nogi to już są - za rok będzie widać wszystko w pełnej krasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.05.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 To jeszcze mnie pochwal za ten obornik, co go dziś każdej roślince podsypałam i już będę w siódmym niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.05.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 chwalę, chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.05.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Achhh, urosłam jeszcze bardziej Chyba mi całkiem odbiło, bo coraz poważniej rozpatruję w czym by tu herbatkę ze skrzypu uważyć Tera się można śmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.05.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.05.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Ha! Jak zacznę o pełni na rozstaje dróg biegać, żeby mandragory do wywaru nakopać, to też będzie Twoja zasługa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.05.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.05.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Aha, obcięłam jednak tę miodunkę od Ani, tak 5 cm nad ziemią Listki były już uschnięte całkiem, jak ma odbić, to i tak od korzeni Czuję, że teraz codzienna kontrola będzie odbywana [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.05.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 po pierwsze.. dzięki za te kawki zaglądam do siebie systematycznie, ale nic nie pisze bo u mnie weekendy to jak zwykle w biegu, w sobote byliśmy na roczku a wczoraj jeździliśmy po rodzince po drugie.. jestem pod wrazeniem Twojego ogródka, niech się ino to trochę rozrośnie.. na jesień już będzie widoczny efekt po trzecie... ale masz juz tych host będziesz ekspertem w tej dziedzinie jak nic i jeszcze pewnie się kilka ich zmieści... no i po czwarte.. dobrze, że ciachłaś miodunkę, siła pójdzie w korzonki a nie w listki, powinna odbić, moja w tamtym roku tez była taka mizerna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.05.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Cześć Aniu, wiem, że zaglądasz, ale wiesz, jak jest - czasami te stronki tak lecą, a ja chciałam się pochwalić Host mam na razie całe 6 Ale apetyt na kolejne ...dzieści6 Jeśli chodzi o eksperta, to na razie jestem laik totalny - wczoraj pół nocy na identyfikacji host na FO siedziałam i nie znalazłam tej ostatniej Teraz jeszcze ta zaraza z żurawkami Miodunkę obcięłam, choć jej to nic nie da - te listki były całkiem martwe, więc nic raczej nie ciągnęły Za to drażnił mnie ten leżący na ziemi farfocel Mam nadzieję, że odbije, bo bardzo mi się podoba Kurcze, jestem zła Pogrzebałam w necie i te dębiki (nie dąbki - pop..ło mi się) to są ewidentnie na pełne słońce Na etykiecie miały słońce i półcień Szkoda Może sie jednak troszkę rozrosną, to je podziabkuję w bardziej nasłonecznione miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 18.05.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Oki, jestem pod wrażeniem..upiększyłaś osiedle cudnie i pieknie gospodarzysz Ogrodniczko na tych swoich wlościach ściskam na dobry dzień Kote też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts