OK 30.10.2007 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Pokażę wam koncepcję łazienki jaką wymyśliłam przez weekend. Niestety nie chcą się wkleic duże fotki -więc muszę posłużyc się linkiem: http://foto.onet.pl/4zes3,oeepqzoohkge,c3r82,u.html?D=1#c3r82 Fotek jest 5szt -proszę sobie obejrzec i powiedziec- czy może byc? Płytki to Bambus z Paradyża: Podłoga: http://www.paradyz.com.pl/images/products/mini/002468.jpg Sciany: Beż http://www.paradyz.com.pl/images/products/mini/002467.jpg Verde (czyli to szaro-zielone ) http://www.paradyz.com.pl/images/products/mini/002471.jpg Mozaika przy wannie (i wokół bo obudowy gotowej nie chcę): http://www.paradyz.com.pl/images/products/mini/002710.jpg Dekor-bambus: http://www.paradyz.com.pl/images/products/mini/002475.jpg Ta ściana pod którą stoi wanna i kibelek- są pod skosem (nie było tej opcji w tym programie), okno nad kibelkiem jest dachowe. Wejście do łazienki to ta krótka ścianka między kabiną a ścianą z umywalkami). Czekam na Wasze opinie Kobiety Mi też się bardzo podobają te płytki Aż je sobie jeszcze raz przekleiłam Kurcze blade, jest taki wybór ładnych płytek Całkiem nie rozumiem, skąd te wieczne problemy z nimi? Co to znaczy że sobie przekleiłaś?? Znaczy, że je wewątku sobie cytując przekleiłam, żeby ich więcej na stronce było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.10.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Boże ale ja głupia jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.10.2007 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Kachna, to tylko te budowy, remonty i wykończeniówki nas wykańczają Ja też się łapię na tym, że nie chwytam od razu (jak z tą kuchnią pod oknem i okapem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Kachna, no dobra jesteś słodzisz sobie, że ja... a większość bab tak ma, tylko, że czasem ściemnia (że wszystko rozumie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.10.2007 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Kachna, no dobra jesteś słodzisz sobie, że ja... a większość bab tak ma, tylko, że czasem ściemnia (że wszystko rozumie ) Myślisz Aniu, że mnie podpuściła Ooo, to zaraza A ja już się ucieszyłam, że nie tylko ja taka zakręcona To przy okazji zakręcenia opowiem Wam o drzwiach do kuchni Drzwi do kuchni i drzwi do szafy na korytarzu będą przesuwne - dwa skrzydła nachodzące na siebie, jedno lustrzane, tak se wymiśliłam, tak se będę miała I na początku, jak se wymyśliłam, to w krótkich odstępach czasu, ale za to kilkanaście razy (raz to nawet z ojcem), próbowałam wykombinować, jak lepiej?? Po pierwsze które skrzydło ma być z lustrem, po drugie, które skrzydło dać bliżej ściany Tzn. Wiadomo, że to z lustrem "na wierzchu", ale czy do kuchni, czy do szafy?? Hmmm, wymyśliłam już za pierwszym razem, ale trochę czasu mi to zajęło Później za każdym razem próbowałam usilnie sobie przypomnieć, jakie to ja genialne rozwiązanie wymyśliłam I za każdym razem kupę czasu mi zajmowało uświadomienie sobie, że przecież to wszystko jedno Czoło miałam obite, od pukania się w nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.10.2007 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Ze mnie się śmiejesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 30.10.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 to jest tzw dowcip sytuacyjny... ja tez oplułam monitor... i bynajmniej nie naśmiewając się z Ciebie )) tylko że normalnie .. też tak często mam.... ech to zakręcenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.10.2007 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Anoleiz, zapomniałam wstawić Ach to zakręcenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 30.10.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 dobrze przynajmniej, że pozytywne zwykle to zakręcenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.10.2007 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 dobrze przynajmniej, że pozytywne zwykle to zakręcenie Inaczej bym nie dała rady O, właśnie przed chwilą dostałam smsa od pana od kuchni, co ją miał dzisiaj mierzyć. Napisał, że nie przyjedzie, bo zaczął rodzić No fakt, że uprzedzał, ale nie mógł zacząć rodzić za parę godzin A tak na serio, to życzę mu wszystkiego najlepszego Całe szczęście firmę prowadzi z kumplem, więc jest szansa, że będę miała tę kuchnię mimo narodzin potomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 30.10.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 a już myślałam że połaszczył się na te kilka milionów co to dają facetowi za zajście w ciąże, a tu tylko rodzić z małżonką poszedł trzeba wyrozumiałość mieć, upije się chłop no i krzywo blaty będą, niech odpocznie sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.10.2007 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 a już myślałam że połaszczył się na te kilka milionów co to dają facetowi za zajście w ciąże, a tu tylko rodzić z małżonką poszedł trzeba wyrozumiałość mieć, upije się chłop no i krzywo blaty będą, niech odpocznie sobie No, ja mam wyrozumiałość Dlatego się cieszę, że jest ich dwóch - przynajmniej jeden będzie przytomny . Mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 szkoda troszkę, ale poród ważniejszy za to potem będzie pełen wigoru do pracy ze szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.10.2007 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 szkoda troszkę, ale poród ważniejszy za to potem będzie pełen wigoru do pracy ze szczęścia Albo niewyspany i nieprzytomny przez najbliższe trzy lata (mam takiego jednego w robocie) Ależ ja to mam szczęście Z racji, że odwołał spotkanie, postanowiłam dla odmiany posiedzieć w robocie do 17-tej jak w umowie (ostatnio ciągle się urywam ). Pięć minut temu wparował prezes, z hasłem na ustach "no, to zobaczymy, kto jeszcze jest w robocie" Ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 30.10.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 no to ci się udało )) ja też dzisiaj dłużej z racji tego, że dzisiaj oblewam z kolegami z pracy sprzedaż działki ... no i że tak powiem nie opłaca mi się do domu wracać godzinę i potem z powrotem jechać ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 no,no... ale fart dobrze, że akurat dzisiaj obadał sytuację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.10.2007 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 no,no... ale fart dobrze, że akurat dzisiaj obadał sytuację Otóż to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 a... już po 17tej! a Ty ciągle wisisz na kompie... jakiś kieszonkowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.10.2007 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Wiesz, prezes siedzi, to ja obowiązkową udaję I oglądam wzory szyb do drzwi , bo mi pan ze szpitala jeszcze smsa przysłał i firmę podał. Jak przebrnę przez wszystkie, to zlecę Wam pewnie wieczorkiem jakąś robótkę Pomożecie coś wybrać A tak w ogóle, to już uciekam. Pewnie za jakieś 2 godzinki się odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts