kachna28 30.05.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 i kupiłam z optyczną stabilizacją obrazu mój też ma -ale chyba za bardzo mi się trzesą kurde, upieklam ten placek i mi "za dobry" wyszedł.. już z mężem 1/3 zjedliśmy i nadal mi sie chce.. a jutro goście -pasuje im zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 i kupiłam z optyczną stabilizacją obrazu mój też ma -ale chyba za bardzo mi się trzesą kurde, upieklam ten placek i mi "za dobry" wyszedł.. już z mężem 1/3 zjedliśmy i nadal mi sie chce.. a jutro goście -pasuje im zostawić Jedz, zrobisz drugi Mój ma jakąś podwójną, a i tak mi ze trzysta fot zajęło, zanim załapałam, o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.05.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Jedz, zrobisz drugi mowy nie ma! to i tak pierwszy placek chyba od 2 m-cy ktory upiekłam! następny bedzie na boze narodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Jedz, zrobisz drugi mowy nie ma! to i tak pierwszy placek chyba od 2 m-cy ktory upiekłam! następny bedzie na boze narodzenie No wiesz, w końcu masz nową kuchnię - nic innego nie powinnaś robić tylko placki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Jedz, zrobisz drugi mowy nie ma! to i tak pierwszy placek chyba od 2 m-cy ktory upiekłam! następny bedzie na boze narodzenie No wiesz, w końcu masz nową kuchnię - nic innego nie powinnaś robić tylko placki I to 3 na raz powinna piec, bo przeciez kompaktowe piekarniki sa zle - nie mieszcza trzech blach. Ale nie-kompaktowe jak najbardziej. To go ahead. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Jedz, zrobisz drugi mowy nie ma! to i tak pierwszy placek chyba od 2 m-cy ktory upiekłam! następny bedzie na boze narodzenie No wiesz, w końcu masz nową kuchnię - nic innego nie powinnaś robić tylko placki I to 3 na raz powinna piec, bo przeciez kompaktowe piekarniki sa zle - nie mieszcza trzech blach. Ale nie-kompaktowe jak najbardziej. To go ahead. Oooo, właśnie tak Kachna, do garów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.05.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 I to 3 na raz powinna piec, bo przeciez kompaktowe piekarniki sa zle - nie mieszcza trzech blach. Ale nie-kompaktowe jak najbardziej. To go ahead. malgos -o kompaktowych pisałam tylko że głupio by wyglądały w dolnej zabudowie OK -dajże mi spokój! ja dzisiaj całą chatę wypucowałam, łącznie z ręcznym nabłyszczaniem podłóg przy użyciu sciereczki i pronto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 I to 3 na raz powinna piec, bo przeciez kompaktowe piekarniki sa zle - nie mieszcza trzech blach. Ale nie-kompaktowe jak najbardziej. To go ahead. malgos -o kompaktowych pisałam tylko że głupio by wyglądały w dolnej zabudowie OK -dajże mi spokój! ja dzisiaj całą chatę wypucowałam, łącznie z ręcznym nabłyszczaniem podłóg przy użyciu sciereczki i pronto Czy mi sie wydawalo, czy ktos tu mowil o niepraktycznosci merbau? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 I to 3 na raz powinna piec, bo przeciez kompaktowe piekarniki sa zle - nie mieszcza trzech blach. Ale nie-kompaktowe jak najbardziej. To go ahead. malgos -o kompaktowych pisałam tylko że głupio by wyglądały w dolnej zabudowie OK -dajże mi spokój! ja dzisiaj całą chatę wypucowałam, łącznie z ręcznym nabłyszczaniem podłóg przy użyciu sciereczki i pronto A nie trza se było w kuchni posiedzieć, placek drugi upichcić? Spokój, ciepełko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.05.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 a nie trza se było w kuchni posiedzieć, placek drugi upichcić? Spokój, ciepełko... nie -bo kuchnia na salon otwarta, i by mnie nerwa brała jakbym patrzyala na taką up...loną podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 a nie trza se było w kuchni posiedzieć, placek drugi upichcić? Spokój, ciepełko... nie -bo kuchnia na salon otwarta, i by mnie nerwa brała jakbym patrzyala na taką up...loną podłogę Stolik masz za ścianą, robisz se kawkę, siadasz, bierzesz książkę i czekasz, aż się upichci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.05.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Stolik masz za ścianą, robisz se kawkę, siadasz, bierzesz książkę i czekasz, aż się upichci .. a jutro słucham jak mamusia komentuje syf na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Stolik masz za ścianą, robisz se kawkę, siadasz, bierzesz książkę i czekasz, aż się upichci .. a jutro słucham jak mamusia komentuje syf na podłodze Brrr, do mnie by już drugi raz nie weszła Idę przesadzić monsterę, bo mam za mały syf na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.05.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 jeszcze tu sie psyffithom i uciekhom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Jak to Duchaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.05.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Olga, zatkało mnie po obejrzeniu fot. Nie napiszę nic, bo brakło mi słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Dzięki Moniu Czuję, że w przyszłym roku będę rozsadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.05.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Ja się zapisuje na sadzonki Kupiłam dziś sobie funkie nową Pan powiedział o niej "niebieska" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Siur Moja niebieska okazała się być 'Blue Cadet', co mnie bardzo cieszy, bo ona niewielka rośnie A to stwarza nowe możliwości To jest ta, która lada dzień zakwitnie, a ponoć po kwitnięciu one puszczają dużo odrostów Zresztą wszystko, co się da będę pewnie dzielić, żeby móc zaszaleć znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Aha, dostałam "pozwoleństwo" od przewodniczącowej (???), żeby wywalić piwonie, bo "mają za mało kwiatów" A jest tak, że są dwie, kwitnie tylko jedna - tej kwitnącej nie będę "wywalać", tylko ją podniosę na przełomie sierpnia/września (poczytałam, a co ). Ale tę niekwitnącą będę miała na zbyciu, bo dwie za dużo miejsca zajmują Kto chce zaryzykować, to oddam Przypuszczam, że po prostu też za głęboko posadzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts