mayland 30.05.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 No dobra, to ja tez o kwiatku - towarzysza dla mojego czerwonego rosnacego jak na drozdzach kaktusa chce. Takiego wybralam, ladny? http://tinyurl.com/lkdgqk ładny nie marudzaj, kaktusy też są fajne:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.05.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Obojętne, moze dlugo kwitnąć a jest tam słońce? jak długo w ciągu dnia? Do południa jest. Potem cień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 No dobra, to ja tez o kwiatku - towarzysza dla mojego czerwonego rosnacego jak na drozdzach kaktusa chce. Takiego wybralam, ladny? http://tinyurl.com/lkdgqk Małgoś, fajny kaktus, ale to nie dla mnie Mój syn lubi kaktusy Na jednym ma nabite zdechłe muchy No cos Ty, muchy to siedlisko tylu bakterii, ze od samego patrzenia jestem chora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Nieladny, dobra, to wroce pozniej. Paskudny Będzie pasował do tamtego paskudnego Bier go, jak Ci się podoba Jak rozumiem, Tobie na parapetówę kaktusa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Nieladny, dobra, to wroce pozniej. Paskudny Będzie pasował do tamtego paskudnego Bier go, jak Ci się podoba Jak rozumiem, Tobie na parapetówę kaktusa? Nieeeee tam kaktusa zaraz. Chce, zeby mial kolege, bo mu lyso samemu w doniczce. Mnie sie tez malo ktory podoba, ale moj jest fajoski i sie fajnie rozrasta, a ten tez niczego sobie. Mnie na parapetowe wszystko co sie na balkon nadaje i zestaw malego ogrodnika. Ale to za 100 lat, nie musicie jeszcze oszczedzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.05.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 No dobra, to ja tez o kwiatku - towarzysza dla mojego czerwonego rosnacego jak na drozdzach kaktusa chce. Takiego wybralam, ladny? http://tinyurl.com/lkdgqk Małgoś, fajny kaktus, ale to nie dla mnie Mój syn lubi kaktusy Na jednym ma nabite zdechłe muchy No cos Ty, muchy to siedlisko tylu bakterii, ze od samego patrzenia jestem chora. ja też wytłumacz to mojemu Pawełciowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 No dobra, to ja tez o kwiatku - towarzysza dla mojego czerwonego rosnacego jak na drozdzach kaktusa chce. Takiego wybralam, ladny? http://tinyurl.com/lkdgqk Małgoś, fajny kaktus, ale to nie dla mnie Mój syn lubi kaktusy Na jednym ma nabite zdechłe muchy No cos Ty, muchy to siedlisko tylu bakterii, ze od samego patrzenia jestem chora. ja też wytłumacz to mojemu Pawełciowi Turpista znaczy sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Nieladny, dobra, to wroce pozniej. Paskudny Będzie pasował do tamtego paskudnego Bier go, jak Ci się podoba Jak rozumiem, Tobie na parapetówę kaktusa? Nieeeee tam kaktusa zaraz. Chce, zeby mial kolege, bo mu lyso samemu w doniczce. Mnie sie tez malo ktory podoba, ale moj jest fajoski i sie fajnie rozrasta, a ten tez niczego sobie. Mnie na parapetowe wszystko co sie na balkon nadaje i zestaw malego ogrodnika. Ale to za 100 lat, nie musicie jeszcze oszczedzac. Już wiem Dostaniesz fajną łopatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.05.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 A po co Małgosi łopata?????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Na balkon to chyba lopatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 A po co Małgosi łopata?????????????????? To w ramach zestawu małego ogrodnika Ty możesz jej dać grabie... chciała trawę na balkonie, tylko nie wiadomo jeszcze, czy na te dechy, czy pod Duszasty musiałby się wypowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.05.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Moniu bodziszki: http://www.allegro.pl/search.php?string=bodziszek&from_showcat=1&category=776&country=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.05.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Moniu bodziszki: http://www.allegro.pl/search.php?string=bodziszek&from_showcat=1&category=776&country=1 wiem, na allegro widziałam, ale po tym jak zostałam oszukana co do cebulowych, jakoś nie mam ochoty na zakup roślin przez allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 A po co Małgosi łopata?????????????????? To w ramach zestawu małego ogrodnika Ty możesz jej dać grabie... chciała trawę na balkonie, tylko nie wiadomo jeszcze, czy na te dechy, czy pod Duszasty musiałby się wypowiedzieć No nieeeeeeee, nie bede artyscie przykrosci sprawiac zaslaniajac jego dzielo. Trawe zasieje na antresoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.05.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Hmmm ja to nie wiem czy ja czasem nie mam takiego bodziszka na działce Zrobię jutro zdjecie to powiecie co to jest. jeśli bodziszek to mogę Ci przesłać Teraz kwitnie ale jest niski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 A po co Małgosi łopata?????????????????? To w ramach zestawu małego ogrodnika Ty możesz jej dać grabie... chciała trawę na balkonie, tylko nie wiadomo jeszcze, czy na te dechy, czy pod Duszasty musiałby się wypowiedzieć No nieeeeeeee, nie bede artyscie przykrosci sprawiac zaslaniajac jego dzielo. Trawe zasieje na antresoli. Jest to jakiś pomysł Co na to drugi artysta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.05.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Zmykam spać. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Dobranoc Ja też się pomału wycofuję na z góry upatrzone pozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.05.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 A po co Małgosi łopata?????????????????? To w ramach zestawu małego ogrodnika Ty możesz jej dać grabie... chciała trawę na balkonie, tylko nie wiadomo jeszcze, czy na te dechy, czy pod Duszasty musiałby się wypowiedzieć No nieeeeeeee, nie bede artyscie przykrosci sprawiac zaslaniajac jego dzielo. Trawe zasieje na antresoli. czyli grabie trza kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.05.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Hmmm ja to nie wiem czy ja czasem nie mam takiego bodziszka na działce Zrobię jutro zdjecie to powiecie co to jest. jeśli bodziszek to mogę Ci przesłać Teraz kwitnie ale jest niski. wrzuć jutro fotkę dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts