OK 31.05.2009 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Sprzedany Musiałabym na bank napaść, żeby go odkupić I to nie na byle filię Olga -może jeszcze kiedyś odkupisz -nigdy nie mów nigdy Raczej nie ma takiej możliwości - w tej okolicy sama działka to 2-3 tysie/m2 Nie jeden dom i ogrod na tym swiecie. Jeszcze sie doczekasz. To już jest bardziej pewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.05.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 a to faktycznie wielka szkoda duży tam miałaś ogród? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.05.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 a to faktycznie wielka szkoda duży tam miałaś ogród? Działka 1008 z tego dom ok. 150 po obrysie Ogród zakładany przed wojną, stare dęby, brzozy, wierzba płacząca, cała masa bzów w odmianach... kasztanowiec i orzech - 50letnie samosiejki W centrum ogrodu małe oczko wodne, za moich czasów wypełnione piaskiem i robiące za piaskownicę Nad nim dwie stare róże, takie płaczące krzewy ok. 2m... Echh i cała masa innych cudów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 31.05.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Działka 1008 z tego dom ok. 150 po obrysie Ogród zakładany przed wojną, stare dęby, brzozy, wierzba płacząca, cała masa bzów w odmianach... kasztanowiec i orzech - 50letnie samosiejki W centrum ogrodu małe oczko wodne, za moich czasów wypełnione piaskiem i robiące za piaskownicę Nad nim dwie stare róże, takie płaczące krzewy ok. 2m... Echh i cała masa innych cudów boże -to brzmi jak marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.05.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 ojojojoj, jaka szkoda kiedyś stworzysz swój ogród, nie martw się u mnie też jesteśmy zmuszeni opuścić dom rodzinny i tworzę ogród od podstaw, na wzór tego, jaki był/jest tu, gdzie mieszkam ten dom szczęścia nie przynosi, znam jego historię od początków istnienia... czas stąd odejść tak bywa, niestety, choć chcielibyśmy inaczej... życie pisze swoje, nieodgadnione scenariusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.05.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Działka 1008 z tego dom ok. 150 po obrysie Ogród zakładany przed wojną, stare dęby, brzozy, wierzba płacząca, cała masa bzów w odmianach... kasztanowiec i orzech - 50letnie samosiejki W centrum ogrodu małe oczko wodne, za moich czasów wypełnione piaskiem i robiące za piaskownicę Nad nim dwie stare róże, takie płaczące krzewy ok. 2m... Echh i cała masa innych cudów boże -to brzmi jak marzenie Olga, jak mi moja chatka w gorach kiedys przypadnie w udziale (a to juz niedlugo) to tam tez jest taki ogrod - wpuszcze Cie i bedziesz za ogrodnika robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.05.2009 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 ojojojoj, jaka szkoda kiedyś stworzysz swój ogród, nie martw się u mnie też jesteśmy zmuszeni opuścić dom rodzinny i tworzę ogród od podstaw, na wzór tego, jaki był/jest tu, gdzie mieszkam ten dom szczęścia nie przynosi, znam jego historię od początków istnienia... czas stąd odejść tak bywa, niestety, choć chcielibyśmy inaczej... życie pisze swoje, nieodgadnione scenariusze Wiem, Moniu, wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.05.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Olga, patrz, co znalazlam... Ty lubisz zielony, nie? http://allegro.pl/item643630922_krzesla_fotele_fotel_zielony_50_sztuk_10_wartosci.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.05.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 A dzięki, super, forma też mi odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.05.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Forma to wiadomo... Tylko odbior osobisty. Gdyby tapicerka byla inna to sama bym wziela z 10 sztuk od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.05.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Ty i tak masz bliżej Ja nie wezmę, bo nie wiem, ile mi będzie potrzebnych I czy w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.05.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Ale ja myslalam, ze domu mozesz chciec. Za 50 zl... Ciekawe, ile by kosztowala wymiana tapicerki, bo dokladnie ten ksztalt bym chciala, ale nowe kosztuje 740 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.05.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Wymiana tapicerki, to w zależności od materiału, a te mają przeróżne ceny - ale do 700 musiałabyś się baaardzo postarać Do domu nie chcę, mam 4 thonety, a jak kiedyś zrobię renowację, to będzie jeszcze 4 krzesła i 2 fotele Będę raczej oddawać Już te 4, które mam teraz mi wystarczą - jak dziewczyny przychodzą, to siedzimy w kuchni na hokerach i te by się wygodniejsze przydały No, ale znowu, te, które mi się podobają, są po 250-300, a ja potrzebuję ze 4 szt. Musi poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.05.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Ale ile tak pi razy drzwi, co? Bo ja nie mam kompletnie wyobrazni na ten temat. Nie o material mi chodzi tylko o sama usluge... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.05.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Małgoś, nie mam pojęcia, ile u Was tapicer bierze Mi koleś wyceniał 500 za krzesło, 600 za fotel tapicerkę bez materiału - ale to była robota tapicerki od nowa, sprężyny na taśmach, podkłady, wypełnienie itd. Tu wchodzi w grę samo obszycie materiałem, zazwyczaj się nawet starego nie zdejmuje, więc cena będzie zupełnie inna - tym bardziej na drugim końcu kraju Materiał możesz kupić za 50 zł/mb, możesz i za 300 Druknij zdjęcie, przejdź się po paru tapicerach, popytaj - w tygodniu czas masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.05.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 OK, czyli 600 nie wezmie, to juz cos. Wiesz, to jest kuszace, bo material moglabym sobie nawet ze zlota kupic, taki jak mi pasuje, a nie taki jaki maja we wzorniku... A nowe 770 - podrozaly od ostatniego razu jak ich szukalam. No kurcze kuszace, nie? Pytanie, kim to przewiezc ze Slaska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.05.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 super te foteliki sama się chyba skuszę na 2 szt. do pokoju Pawełka za taką cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.05.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 No nie? Serce peka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 31.05.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 a mi już foteliki niepotrzebne -nawet za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.05.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 ja już też nie potrzebuję właśnie mi Marek powiedział, że nie kupi dziecku wypierdzianych krzeseł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts