OK 01.12.2007 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Ale jaja ! własnie włączyłam tvn24 -wiesz że w polsce jest ptasia grypa? A ja kupiłam dzisiaj kurę na obiad- to co? wywalic ją ? Oszalałaś? Gotuj ją i nie daj się nabrać na tę histerię Znowu coś z cenami będą kombinować Widzisz? Nie kury, tylko indyki. I u mnie chore, nie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.12.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Ale czy Ci ludzie nie myślą? za tą kasę to można sobie chałupe wybudowac- nawet pod Warszawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.12.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Ale moja kura leżała w sklepie obok indyka Tylko on chyba nie był aż z Płocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.12.2007 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Potencjalny kupiec już ma chałupę pod Warszawą I kasa mu jeszcze została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.12.2007 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Ale moja kura leżała w sklepie obok indyka Tylko on chyba nie był aż z Płocka Jeszcze nie słyszałam o pośmiertnych zarażeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.12.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 To my tu biedulki się zadłużamy po uszy, liczymy każdą cegłę, każdy gwoździk a tam cholery śpoią na kasie Nie ma sprawiedliwości -oj nie ma Muszę się napic -te sumy mnie dobiły http://images.fotosearch.com/bigcomps/UNZ/UNZ217/u17126505.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.12.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Ale moja kura leżała w sklepie obok indyka Tylko on chyba nie był aż z Płocka Jeszcze nie słyszałam o pośmiertnych zarażeniach Ale może się znali za życia? A tak na serio -to moja suczka ma cieczkę i muszę jej teraz pilnowac dniami i nocami bo jakieś kundle łażą -kamikadze -skaczą przez 180centymetrową siatkę! całą noc nie spałam bo orgia na podwórku była Nie wezmę jej do domu -bo to bydlę by mi chałupe rozniosło -ona waży ponad 80kilo i kultury za grosz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.12.2007 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Dlatego ja brutalnie sterylizuję moje zwierzaki Ja mam spokój i one też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.12.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Jesteś bez serca! Moja suka dostawała zastrzyki na wstrzymanie -przez dwa lata -ale teraz lekarz kazał jej zrobic przerwę -żeby się "wszystko oczyściło" (ropomacicze grozi czy cośtam), no to mam radochę Ale za miesiąc strzykawa w dupę i znowu problem z głowy na rok lub dwa Mam szczęście że bydlę takie wielkie i żaden mały kundel nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.12.2007 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 To my tu biedulki się zadłużamy po uszy, liczymy każdą cegłę, każdy gwoździk a tam cholery śpoią na kasie Nie ma sprawiedliwości -oj nie ma Muszę się napic -te sumy mnie dobiły http://images.fotosearch.com/bigcomps/UNZ/UNZ217/u17126505.jpg A widziałaś tę antresolę za te 2 mln Na czworakach trza tam łazić - śliczna, tylko czy praktyczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.12.2007 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Jesteś bez serca! Moja suka dostawała zastrzyki na wstrzymanie -przez dwa lata -ale teraz lekarz kazał jej zrobic przerwę -żeby się "wszystko oczyściło" (ropomacicze grozi czy cośtam), no to mam radochę Ale za miesiąc strzykawa w dupę i znowu problem z głowy na rok lub dwa Mam szczęście że bydlę takie wielkie i żaden mały kundel nie da rady No właśnie, jak się za młodu wysterylizuje, to nic nie grozi. A zwierzaki, które są trzymane w domu i nie mają młodych przy każdej rui, jakby natura nakazywała, często miewają właśnie problemy typu ropomacicza czy nowotworów. Sterylizacja za młodu temu zapobiega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.12.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Antresola "nie była wliczona do ceny mieszkania" (teoretycznie:wink:) Ja bym ją przeznaczyła na miejsce ekscesów seksualnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.12.2007 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Antresola "nie była wliczona do ceny mieszkania" (teoretycznie:wink:) Ja bym ją przeznaczyła na miejsce ekscesów seksualnych Ciekawa ta teoria To do ekscesów trzeba mieć specjalne miejsce Ja myślała do tej pory, że każde się nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.12.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 No każde -ale to byłoby tylko do ekscesów Pokażę Ci co mnie ostatnio zastrzeliło. Ja kupuję czsem bieliznę w takim internetowym sklepie: http://www.wyprzedazbielizny.pl -fajne i tanie biustonosze dobrych merek, dobrej jakości (swoją drogą -polecam). No i wśród ofert znalazłam to: http://62.181.0.222/model/1196249297.jpg spodnie za 67zl -promocja! i koszulka: http://62.181.0.222/model/1195890371.jpg za 25zl. Nie wiem jak Ty -ale u mnie wywołałoby to efekt odwrotny do zamierzonego -zamiast ekstazy raczej pękałabym ze śmiechu acha -są też damskie spodnie za 34zl: http://62.181.0.222/model/1196061666.jpg Super po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.12.2007 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Czego to ludzie z nudów nie wymyślą U mnie efekt byłby jak u Ciebie - sikałabym po nogach z radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.12.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 To pierwsze usunęłam bo jest najbardziej "szokujące" jak chcesz to usunę też resztę? bo jeszcze nas z forum wywalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.12.2007 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Daj spokój z usuwaniem - widziałam na forum gorsze foty W końcu jak galeria, to galeria Od biedy można potraktować jako wyposażenie chałupy, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.12.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Co prawda to prawda To po jednym na drogę - idę gotowac jedzonko dla zwierzyny i męża -bo mi powiedzą że nic nie zrobiłam przez cały dzień -i będą mieli rację http://images.fotosearch.com/bigcomps/UNY/UNY771/u10506400.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.12.2007 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Zdróweczko. Ja dziś miałam ambitne plany, tylko mi życie nie pozwoliło To już do wieczora będę się lenić. Nic mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 01.12.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Piją, lenią się, o ekscesach myślą, a człowiek musi i w sobotę ciężko pracować I od 15-stej tutaj cisza.... Ciekawe co robią???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts