OK 02.06.2009 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Moze tez byc "duchowy duch", albo "duchowy alkohol"... Właśnie spodobała mi się absurdalność tej nazwy - dlatego w ogóle zwróciłam uwagę Ale przepiękna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.06.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Olga -piękna ta hosta, czy jakiejtam.. ja to w zasadzie u Ciebie pierwszy raz toto zobaczyłam za rok też sobie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.06.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Dzięki Kasiu Ja sobie nie zdawałam sprawy, ile ich jest i jakie są niesamowite Mogę się w nie gapić godzinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Uważaj na tą kapuchę. strasznie się rozprzestrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.06.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ja Ci dam kapuchę! Ale wszystko pod kontrolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.06.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Piękna - takiej odmiany jeszcze nie mam Jeszcze piękniejsza będzie za rok, jak się rozrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.06.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Monia, właśnie się przyjrzałam na spokojnie Ma dwie nóżki, jeśli w przyszłym roku coś jeszcze wypuści - jest dla Ciebie A na żywo jeszcze ładniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.06.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Monia, właśnie się przyjrzałam na spokojnie Ma dwie nóżki, jeśli w przyszłym roku coś jeszcze wypuści - jest dla Ciebie A na żywo jeszcze ładniejsza to mi ją przywieziesz osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.06.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Monia, właśnie się przyjrzałam na spokojnie Ma dwie nóżki, jeśli w przyszłym roku coś jeszcze wypuści - jest dla Ciebie A na żywo jeszcze ładniejsza to mi ją przywieziesz osobiście To jest całkiem niegłupi pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Monia, właśnie się przyjrzałam na spokojnie Ma dwie nóżki, jeśli w przyszłym roku coś jeszcze wypuści - jest dla Ciebie A na żywo jeszcze ładniejsza to mi ją przywieziesz osobiście To jest całkiem niegłupi pomysł I po drodze zahaczysz o... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.06.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Monia, właśnie się przyjrzałam na spokojnie Ma dwie nóżki, jeśli w przyszłym roku coś jeszcze wypuści - jest dla Ciebie A na żywo jeszcze ładniejsza to mi ją przywieziesz osobiście To jest całkiem niegłupi pomysł I po drodze zahaczysz o... Inaczej się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.06.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Monia, właśnie się przyjrzałam na spokojnie Ma dwie nóżki, jeśli w przyszłym roku coś jeszcze wypuści - jest dla Ciebie A na żywo jeszcze ładniejsza to mi ją przywieziesz osobiście To jest całkiem niegłupi pomysł I po drodze zahaczysz o... Inaczej się nie da a jeszcze rok temu Olga mówiła że w KRK bywa raz na kilka lat PS ja jeszcze betonu nie macałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.06.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Monia, właśnie się przyjrzałam na spokojnie Ma dwie nóżki, jeśli w przyszłym roku coś jeszcze wypuści - jest dla Ciebie A na żywo jeszcze ładniejsza to mi ją przywieziesz osobiście To jest całkiem niegłupi pomysł I po drodze zahaczysz o... Inaczej się nie da a jeszcze rok temu Olga mówiła że w KRK bywa raz na kilka lat PS ja jeszcze betonu nie macałam ... Ja też nie Jakoś... nie dotarłyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.06.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 a w Chrzanowie jeszcze nigdy do maja 2009 nie była, a tu już za 11 miesięcy zapowiada się wizyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Monia, właśnie się przyjrzałam na spokojnie Ma dwie nóżki, jeśli w przyszłym roku coś jeszcze wypuści - jest dla Ciebie A na żywo jeszcze ładniejsza to mi ją przywieziesz osobiście To jest całkiem niegłupi pomysł I po drodze zahaczysz o... Inaczej się nie da a jeszcze rok temu Olga mówiła że w KRK bywa raz na kilka lat PS ja jeszcze betonu nie macałam ... Ja też nie Jakoś... nie dotarłyśmy To moja wina chyba... Nastepnym razem od tego musimy zaczac tak jak z Anja, Dejwem i Duchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.06.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 A ja to ciekawa jestem, kiedy Wy się do mnie przyfatygujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.06.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Monia, właśnie się przyjrzałam na spokojnie Ma dwie nóżki, jeśli w przyszłym roku coś jeszcze wypuści - jest dla Ciebie A na żywo jeszcze ładniejsza to mi ją przywieziesz osobiście To jest całkiem niegłupi pomysł I po drodze zahaczysz o... Inaczej się nie da a jeszcze rok temu Olga mówiła że w KRK bywa raz na kilka lat PS ja jeszcze betonu nie macałam ... Ja też nie Jakoś... nie dotarłyśmy To moja wina chyba... Nastepnym razem od tego musimy zaczac tak jak z Anja, Dejwem i Duchem. Zdecydowanie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.06.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 A ja to ciekawa jestem, kiedy Wy się do mnie przyfatygujecie? nie znasz dnia ani godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.06.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 A ja to ciekawa jestem, kiedy Wy się do mnie przyfatygujecie? nie znasz dnia ani godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.06.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 A ja to ciekawa jestem, kiedy Wy się do mnie przyfatygujecie? nie znasz dnia ani godziny Już się bojam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts